Татуировки

Топ 9 на най-красивите татуирани дизайни на Claddagh

Pin
Send
Share
Send


Claddagh е град, разположен в ирландската страна, от където традицията на изразяване на любов, приятелство и честност се изразява чрез дизайна на Claddagh. В този дизайн на Claddagh, две ръце държи сърцето в центъра с корона на върха на сърцето, което буквално означава двойка, която държи любовта си помежду си с уважение и честност, която е изобразена с корона на сърцето.

Прости и стилни дизайни на татуировки за мъже:

Нека да намерим тук с прикрепени татуировки Claddagh дизайни, които ще дадат огромен поглед към вас.

1. Дизайн на татуировки на Claddagh:

Пръстенът Claddagh е типичен ирландски начин за обмен на пръстени по време на сватбата. Този пръстен може да бъде проектиран в татуировка върху безименния пръст или в областта на китката. Размерът на татуировката може да бъде личен избор.

2. Татуировка в Селтик:

Келтите са известни със своите татуирани дизайни, които покриват тялото си във вид на възел или усукана линия, което е начин да се каже на опонентите, че са достатъчно силни, за да посрещнат войната. Същият дизайн се използва при проектирането на ирландския татуиран дизайн.

3. Дизайн на татуировки на сърцето и часовника Claddagh:

Комбинацията от часовников механизъм и анатомичен начин на рисуване на сърцето се комбинира с две ръце, които държат централното сърце. Вместо на короната часовников дизайн е съставен на върха на сърцето.

4. Татуиран дизайн на ирландското знаме:

Тъй като дизайнерските татуировки на Claddagh са с произход от Ирландия, от голямо значение е да запомните произхода. Центърът на сърцето е оцветен с цвят на ирландски флаг, който е комбинация от бяло, зелено и оранжево. Този вид татуировка дизайн може да бъде ръката татуировка дизайн с червен цвят корона осеян с камък.

5. Келтски кръст с дизайнерска татуировка:

Келтският кръст е доста известен дизайн сред по-младото поколение. Този дизайн, в комбинация с дизайн на Claddagh, е безкрайно перфектна комбинация от древни произведения на изкуството с модерен дизайн.

6. Татуировка с ирландски Claddagh с дизайн на червени рози:

Както Claddagh дизайн означава любов и романтика е необходимо да добавите в някои розови цветя на този уникален дизайн. Тези рози са червени на цвят, тъй като червените рози също означават любов. Тази татуировка може да се носи от момичета, които са в дълбока и огромна любов като татуировка на китката на Claddagh.

7. Дизайн на татуировки на крило Claddagh:

Крилата, прикрепени към сърцето, вместо с ръце, които държат сърцето, могат да бъдат начин да се каже, че мирът ще надделее по целия свят. Дизайнът на татуировките на крилете е изготвен с мисъл за птица в гълъб, тъй като тази птица е начин за изразяване на мир.

8. Малък татуиран дизайн на символи Claddagh:

Символ на Claddagh, нанесен на гърба в миниатюрна версия. Ръцете, държащи сърцето, са буквално с размерите на новородено дете с малка корона на върха на короната. Този вид татуировка подхожда добре за момичета, които обичат малки татуировки.

9. Име на гравирания татуиран дизайн на Claddagh:

По-новото поколение е много изразително, когато става въпрос за романтика и любов, тъй като те са отворени към разкриване на името на любимия си човек пред обществеността. Това мотивира дизайнерите да нарисуват татуировката Claddagh с името на центъра на сърцето.

Този ирландски татуиран дизайн, покрит със зелено мастило, е тенденция, която хората следват не само в Ирландия, но и в останалата част на света. Вместо да виждаш, този татуиран дизайн като стил, но с традиционна концепция определено ще помогне на този татуиран дизайн да запази присъствието си завинаги.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 10 НЕЩА, КОИТО ПРАВИМ ГРЕШНО. Любопитно (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send