Красота и мода

15 най-добри зимни пуловери за жени и мъже през 2018 г.

Pin
Send
Share
Send


Зимното време е единственото време, когато всички вълнени дрехи излизат от килера. Дотогава вълнените пуловери са опаковани добре с молещи топки, за да се запази вълненото износване в добро състояние до следващата зима. Но все пак всеки сезон излизате да търсите най-новите вълнени зимни пуловери, за да следите тенденциите. Всяка година дизайнерите създават различни модели и стилове на вълнени дрехи. Кротаните пуловери, направени от баби, никога няма да слязат със стил.

Най-добрите зимни пуловери за жени и мъже:

Ето няколко от тях, така че да се съобразявате с най-новите модни вълнени облекла,

1. Коледен пуловер с костенурка:

Нека погледнем, че този прекрасен случайни пуловер за мъже. В пуловера има модели на северни елени, които показват, че е коледен сезон. Тя е с пълни ръкави и има модел на костенурката и преден цип. Ако ципът е надолу, той става обикновен яката. Това е дебел и топъл зимен пуловер.

2. Пуловер за модел на снежинките:

Тук е пуловер, който дава спокоен и в същото време спортен вид. Изработен е от акрилен и полиестерен материал, върху който е изработена снежинка. Това е пълен пуловер с цип с редовни дълги ръкави.

3. Оребрен пуловер за врат от костенурка:

Този пуловер е с висок водолазен стил. Това е зимен пуловер за жени. Ръкавите на този пуловер са по-дълги от тялото. Тя е с хлабава вълна и е изработена от дебела вълна, която ви прави топло през студената зима.

4. Вълнена рокля:

Ако сте отегчени от носенето пуловери, пуловери и жилетки отново и отново, тогава тук е много хубав вариант. Тази вълнена рокля е с дълъг ръкав и стига до коленете ви. Какъв прекрасен топъл зимен пуловер, който ви държи в съответствие с модерната промяна в стила на зимните дрехи!

5. Сива зимна рокля:

Ако става наистина хладно тогава тук е прекрасен дълъг зимен пуловер, който е мек и топъл. Тази рокля е изработена от вискоза, акрил и вълна. Има висока яка и дълги ръкави. Той има два странични джоба и хемила е асиметричен.

6. Платно за вълнени дрехи:

Една плетена рокля за плетене на една кука е двойна функция - тя ви държи топла и също е много модерна. Можете да имате различни цветови комбинации и модели, които ще направят бебето ви много възхитително. Можете също така да имате прекрасни декорации като лъкове и цветя.

7. Пуловер:

Дами тук е красив пуловер за плетене на една кука за зимен сезон, който можете да направите сами. Моделът е много лесен, можете да имате свои собствени идеи, както и да изглеждате по-красиви. Пуловерът е с пълни ръкави и отворена отпред. Прекрасните големи бутони са връхната точка на този обикновен пуловер.

8. Зимни дълги пуловери:

Тези дълги зимни пуловери за жени са изработени от висококачествен материал. Може да се носи и с джинси и панталони. Те са много стилни и могат да ви накарат да се откроите в тълпата. Тя е с пълни ръкави и има къс отвор.

9. Облечена рокля от висока зимна яка:

Това е прекрасна зимна рокля от червено вино. Има дълги ръкави и висока яка. Близката плетка прави този дълъг пуловер истински по-топъл. Има странични процепи и права линия. Може да се носи и с джинси.

10. Розов кашмиров пуловер:

Тук е прекрасно розово дълго кашмир стилен зимен пуловер. Дългият зимен пуловер е лек и много топъл. Също така е мек на допир и един от най-добрите пуловери за зимата. Тя е с дълъг ръкав и отворена отпред с два странични джоба.

11. Бели мъжки пуловери:

Това е елегантно парче зима. Този зимен бял пуловер е стил с едно гърди и V-образно деколте. Той е с пълни ръкави и наистина прекрасен пуловер, който да носи на бизнес срещи. Може да се носи и като обикновен офис облекло.

12. Бели цветни зимни пуловери:

Момичетата се приготвят да изглеждат горещо в хладното време с бял пуловер. Има красиви червени рози, бродирани с копринена нишка. Екип този бял зимен пуловер с чифт дънки и високи ботуши за този елегантен и шикозен вид.

13. Червено зимно палто на знаменитости:

Това е истинско зимно палто за момче. Тя може да се носи и от момичета. Козината е изработена от гъста кожа, за да запази детето ви топло и размито. Има дълги ръкави с кафяви маншети и сладко мечешко лице на якето. Тези палта са много популярни в страни, които през зимата стават изключително студени.

14. Розов палто от руно:

Това розово руно покритие дава добра изолация на тялото ви през студената зима. Тази зимна пуловер за жени е стил на расото с два наклонени странични джоба. Бутоните с двойна линия дават стилен вид. Материалът от руно е много лек и лесен за управление.

15. Жак за печат от леопард:

Това е стилен зимна пуловер, който е облекло за парти. Този дебел пуловер за зимата е парти за износване и има леопардов печат с два джоба. Има стилен кадифен колан. Той има предно затваряне на бутона. Този стилен сака създава изявление за стил и ви дава дива природа.

Зимното време е прекрасно време да експериментирате с различни стилове, цветове и модели с вашите вълни. В магазините и онлайн се появяват прекрасни творения. Можете също така да се намира прекрасен дизайн в списания, както добре. Има различни пуловери, жилетки, пуловери за мъже, жени и деца, които също са лесно достъпни онлайн. Те са много удобни за носене и за джоба. Домашният crotchet пуловер с баба площади също е много популярен и лесно да се направи, както добре.

Гледай видеото: Щасливі разом Фільм 2010 18+ Four Lovers (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send