Опаковка за лице

4 най-добри и 100% естествени Dhathri Face Packs за справедливост

Pin
Send
Share
Send


Аюрведа продуктите се считат за едни от най-добрите и безопасни за употреба върху кожата. Тъй като това са продукти с по-малко или никакви химикали в тях, те са безопасни за кожата и помагат за подхранването му. Dhathri е една такава компания, която прави аюрведа елементи за кожата. Техните продукти са тествани за безопасни за употреба и помагат на кожата ви да изглежда твърда и светеща.

Най-добрите продукти на Dhathri Face Pack, за да получите допълнителна справедливост:

Ето и 9-те най-добри dhathri пакети за лице за вашата кожа.

1. Пакет за лице на Dhathri:

Изпробвайте Dhatri Facepack, който се предлага в малка вана, както и в тръбата. Съставките, използвани в продуктите, помагат да проникнат в кожата и да я третират с пъпки, петна, черни петна и тъмни петна. Facepack на Dhathri Fairness трябва да бъде поставен върху кожата, която се измива и след това можете да я задържите за 3 минути. Комплектът за лице ще работи с магията си върху кожата и ще помогне за поддържане на баланса на кожата. Ще видите и видима честност в кожата с използването на Dhathri Face pack. Той има противовъзпалителни и антисептични свойства, които помагат за премахване на всички видове примеси в кожата и го оставят да свети. Прекрасните аюрведични съставки на продукта включват Шафран, Нжажалпоову, Рактаханданам, Нагапоову, Явам, Ираттимадхурам, Тамараиали, Мараманджал, Коларакку и Куркума.

Употреба: Проверете вида на кожата, която имате и след това направете паста от маската. За мазна кожа можете да смесвате маската с доматен сок или портокалов сок. За суха кожа можете да използвате мед, извара или дори розова вода. Хората, които с обикновена кожа само чиста вода ще са достатъчни, за да се смесят с маската за лице. Тази смес след това трябва да се нанесе върху чиста кожа и да се остави за 3 минути, за да изработи магията си. След това я измийте и вижте разликата в структурата на кожата.

Цена: Продуктът се цени на Rs.205 за 25 грама вана и Rs.190 за 50-грамова тръба.

2. Опаковка за лице на Dhathri Extra Fairness:

Това е друг прекрасен продукт от Dhathri. Допълнителният пакет за честност премахва всички недостатъци и придава блясък на кожата, като по този начин увеличава степента на справедливост на кожата. Комплектът за лице също действа като стягащо. Аюрведичните свойства на опаковката правят чудесно да се контролира производството на меланин.

Употреба: Точно както бихте използвали Dhathri Face Pack за различните типове кожа.

Цена: Продуктът е с цена Rs.240 за 50 грама вана.

Виж повече: L'oreal Face Packs В Индия

3. Dhathri Ayurveda Herbs Pack:

Ето един добър преглед на продукта на лицето пакет от Dhathri. Комплектът за лице съдържа цялата доброта на аюрведичните билки. Всяко от тях помага да се поддържа баланса на кожата и да се изясни справедливостта. Тук ще откриете дефекти и тъмни петна, които изчезват скоро.

Употреба: Този продукт за всяка от вашите процедури за лице и вижте разликата.

Цена: Цената на продукта е Rs. 205 за 50 g.

Виж повече: Домашни маски за лице за чиста кожа

4. Dhathri Instant Facial Pack:

Този незабавен пакет за честност на лицето е точно това, от което се нуждаете, за да се подмладите и да усетите блестяща кожа. Съставките в продукта ви помагат да изглеждате по-млади и красиви. Той помага за премахване на акне и дефекти и прави кожата гладка. На лицето може да се направи само за 3 минути и това е, което го прави незабавен.

Употреба: Tнеговия продукт заедно с мед / портокалов сок / вода, за да направи паста.

Цена: Продуктът е с цена Rs410 за опаковка от 2.

Този прекрасен продукт от земята на аюрведа е точно това, от което се нуждаете, за да се борите със замърсяването около града днес. Дръжте тази тръба на добротата у дома или дори да я носите със себе си, където и да отидете за мигновен фейслифт.

Виж повече: Лордхради Опаковка за лице за справедливост

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4.

Гледай видеото: STREET WORKOUT BG IN EUROPEAN SPORT FORUM 2018 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send