Красота и мода

Най-добрите и най-новите плочки за баня

Pin
Send
Share
Send


Всеки човек има свой собствен вкус и предпочитания, когато става въпрос за цвета, който иска да бъде тоалетната. Винаги трябва да отидете за избори, които остават на тренда и не изглеждат прекалено силни или пищни.

Модерни и стилни плочки за баня:

Ето няколко дизайна на стените на банята, които ще дадат представа за няколкото опции, налични в магазините.

1. Класните плочки за баня:

Малко вероятно е да се избере черна плочка за спални или дневни, оставяйки черно като очевиден избор за банята. Комбинацията от черно и сиво в тези средно квадратни плочки е много модерен и матово покритие го прави привлекателен.

2. Кафяви и бежови плочки за баня:

Блестящите кафяви и бежови плочки придават много блясък на стената. Те също отразяват светлината, което прави банята по-ярка и подобна на небето. Комбинацията от цветове и текстури е най-подходяща за осветяване на стени в големи бани.

3. Комбинация от плочки:

Плочките винаги могат да бъдат обединени и съчетани за уникален дизайнерски облик. Нюансите на кафявото в тази комбинация придават съвременен вид. Също така е добър вариант, когато в банята липсва дължина. Хоризонталните деления на стената дават илюзия за по-дълга баня.

4. Абстрактна мраморна текстура:

Този стил е в модата от дълго време и има дълъг път. Това е като тези вечнозелени класики, които с времето изглеждат по-светли и по-добри. Тъй като има преобладаване на черно, това може да се използва за подчертаване в по-малки бани и може да се използва без никакви ограничения в големите бани.

5. Аспект от цветни плочки за баня:

Спецификациите на цветовете сред белите квадрати придават интелигентен и привлекателен вид в банята. Това е нещо, което остава ново за дълго време. Допълнителна полза тук е, че можете да комбинирате почти всякакъв цвят с декорация и да дадете напълно различен поглед към банята.

6. Декоративни плочки за баня:

Серия от декоративни плочки придава свеж вид на банята. Тази комбинация може да се използва в близост до огледалото на умивалника или да се подчертаят няколко малки секции за дизайнерски вид. Използването на панели от керамични плочки за стените на банята прави мястото чувстващо ново всеки път, когато го видите.

7. Цветни керамични плочки за баня:

А намек за цветове сред кафявите плочки имат съвременен вид и са предназначени за тези, които имат много трезвен и елегантен вкус. Дизайнът е единствен по рода си и може да се използва за осветяване на пространства или на обща стена. Тези плочки дизайн за баня стена са идеални за секции в големи бани, които трябва да се подчертае, без да се нарушава цвета код.

8. Стенни плочки за баня с абстрактно злато:

Съвети за тюркоазено синьо и зелено с удари от злато са най-новата комбинация на пазара. Тези стени плочки за баня са много модерни и злато е фин, но привлекателна. В зависимост от размера на пространството, те могат да се използват за осветяване или по стените с увереност, че ще извадят много различен поглед към банята.

9. нюанси на злато t

Различни нюанси на злато в абстрактно по сивия фон са най-добрата комбинация за стените на вашата баня. Той дава интелигентен външен вид и осветява пространството, когато се използва в парчета по цялата баня. Допълнителното предимство на тази плочка е, че чрез промяна на декора на банята можете да оформите банята по няколко начина.

Направете вашата баня според вкуса и предпочитанията си. Планирайте предварително и отделете малко усилия и ще имате дизайнерско пространство, което ще се появява всеки ден.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Ремонт на баня, лепене на плочки (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send