Красота и мода

35+ Awesome блуза обратно врата дизайни в тенденция

Pin
Send
Share
Send


Изборът на подходяща блуза не е лесна задача за никого. Няма значение, ако имате дългогодишен опит или сте пълен начинаещ. Най-доброто, което можете да направите, е да изберете комплект блузи според вида на тялото ви. Това гарантира, че всеки път, когато излезете на улицата, оставате на списъка на стилните диви. Следващото предложение е да бъдете в крак с тенденциите, така че всеки да признае колко модерни сте въпреки носенето на традиционното индийско етническо облекло.

Дизайн на гърба на блузата:

Ето и най-добрите 39 тенденции индийски дизайн блуза Back Neck, които ще ви помогнат да изглеждате най-добре.

1. Оформената с форма на листа прорез:

Погледнете отблизо двете блузи тук. Какво общо имат? Да, процепът с форма на листа. Той е нов на пазара и все още е в пробационния период, с много експерименти и даване на „да“ в своя списък с гардероба. Особено полезен, когато нямате идеи за вашата блуза, този стил е красив и върху него трябва да се работи много.

2. Кадифена кръгла прорез:

Това, което виждате тук е красив дизайн на гърба на блузата, изрязан в кадифе за червената и бялата блуза. Това може да изглежда просто, но е много класна блуза за минималистични тематични партии на семейни функции, включващи официални тълпи. Блузата също има сложна мрежа от червени и бели мъниста, както можете да видите тук.

3. Блуза с бродерия:

Този дизайнерски модел на блуза за гърба на гърба е прекрасен кестеняв цвят със зари и камък. Не се заблуждавайте от простотата му, тъй като тя е една от най-етническите блузи, които ще видите на пазара в момента. Без прорези или дълбоко врат, блузата все още има своя собствена похвала, за да се похвали, а сините ръкави на синята куртка на дупатата само допринасят за очарованието.

4. Розова симетрична блуза:

Случва се така, че блузата е с много форма, с формата на ромб, оформен от завързаните краища на блузата. Блузата няма кука, а по две на всяка страна, която държи долната половина, а другата управлява горната част на блузата. Блузата е много проста и най-добре износена за ежедневна употреба, въпреки че това не е най-подходящата опция с тази цепка.

5. Син дизайн V Cut:

Стилът на блузата, който се представя тук, е синя цветна красота, която има ромб, покриващ врата и набор от струни, които го държат на място и го свързва с долната част на блузата. Дизайнът тук е много необичаен и следователно може да се каже, че е добър вариант да инвестирате за веднъж. Вашият шивач може дори да заявите, че сте първият клиент, въвел този дизайн. Пригответе се да се потупвате в гърба!

6. Червена дантела блуза:

Идеална за ежедневна употреба, тази блуза е тази, която ще видите почти всички тези дни носенето. Най-добрата част за тази блуза е, че тя подхожда почти на всички видове сари и не привлича твърде много внимание към себе си. Освен това блузата има цялата дантела, така че и тя не изглежда просто.

7. Блуза за връщане назад:

Моделът на тази блуза с гърба на гърба има обратно бродерия върху нетна материя, като по този начин целият дизайн се откроява. Обърнете внимание на това как сари границата и тези на ръкава съвпадат, като по този начин придават на блузата по-съвременно усещане.

8. Блуза с дълбока врата с латканци:

Блузата без ръкави, която виждаме тук, има многоцветен ацтекски печат, с яркия поглед, който се придържа добре към него. Блузата има много латанки, които покриват шията и правят разрезът "не толкова дълбок". Тази блуза има зари работа и камъни към нея, така че е идеална за всякакъв повод.

9. Цветна чиста блуза:

Макар че може би сте срещнали много флорални блузи, този тук е чист, с обрат. Двата цвята изглеждат великолепно заедно, а зеленият цветен дизайн на чистото облекло е красив. Самата блуза е много проста, без допълнителен дизайн и може да се носи на прости събития или вечер със семейството.

10. Блуза с почти гръб:

Когато става въпрос за най-новите дизайни на гърба на блуза, това не спира да ви дразни дори и най-малко. Виж колко красива е цялата картина сама по себе си. И макар че можеше да бъде оставен без гръб, чистата струна, която запазва двата края на мястото, само я прави по-елегантна.

11. Виолетова и синя блуза:

Следващата блуза в списъка е обикновено за жени над 25-годишна възраст, тъй като има много зрял външен вид. Със сините и виолетовите дизайни, създаващи вътрешното облекло, златната дантела добавя завършек. Към дантела са добавени камъни, които придават на блузата по-лъскав вид и по този начин го правят идеален за носене за бракове и по-големи фестивали като Дивали.

12. Блуза без гръб с големи камъни:

Тази блуза би била по същество без гръб, подобна на друга в този списък, ако не бяха четирите камъни, обгръщащи гърба и държащи блузата заедно. За начало, блузата трябва да се борави внимателно, тъй като рискът от неизправност на гардероба с камъните да е доста висок.

13. Блуза с мъниста:

Когато търсите нещо, което следва както стила, така и тенденциите на бушуващия моден пазар точно сега, това е неговото. Няма недостатък, който можете да изберете. Тя е като дизайн на блуза, който има всички модели, обединени в едно.

14. Черна флорална блуза:

Сред дизайните на блузата на гърба тази блуза е по-скоро като черна красота. Той има цветя, събрани заедно, за да го придадат много поглед към земята. Едно нещо, в което можете да бъдете сигурни е, че блузата ще запази похвалите без значение къде ги носите. Кръглото изрязване на центъра действа като смела цепнатина, която бихте искали да се подигравате. Този със сигурност трябва да отиде в списъка ви за магазин.

15. Кадифена черна блуза за врата на врата:

Тук е блузата на врата и е с кадифена материя. Това ще подхожда най-добре на нетните сари, като кадифето ще работи по целия път и ще събере вниманието на всички наоколо. Тази блуза лесно ще ви постави в най-добре облечения списък, без да се опитвате прекалено усилено.

16. Блуза с висока яка, без ръкави:

Следващата блуза, която виждате тук, е красива комбинация от шик и урбан с цялото бяло върху черното, което добавя към контрастната сцена. Има бели граници, които привличат много внимание и блузата изглежда още по-добра.

17. Дизайн на гърба и гърба:

Тази блуза има много различен дизайн с дантела и различните нюанси на златисто оцветения дизайн. Същият дизайн следва на ръкавите и гърба, а предната част остава бездействаща. Тази блуза е идеална за сари, които обикновено изискват плисета, като коприна или памук. Това може да се носи по най-добрия начин за обрязване или за сватбени церемонии.

18. Блузка с корсет стил:

Модерен подход към старата корсетна блуза, тази блуза отзад на рамото има серия от струни, които оставят много на въображението на всеки, който вижда този дизайн. Блузата има добавена серия от камъчета и камъни, идеални за партита с нисък ключ.

19. Двустепенна блуза:

Тук блузата има срязан Anarkali, а струните са две в гърба, а предната част е грациозна сянка на синьо. Това, което привлича окото, е красотата на блузата по различни начини както за предната, така и за задната част.

20. Различна струнна блуза:

Друга блуза, необичайна от моделите, които обикновено виждате, тази блуза се отличава с много небрежен и прост стил, докато блузата се откроява добре, както и го носи. Той има оранжево червен оттенък, по-скоро цвят на праскова, който придава на общия вид трезво настроение.

21. Дизайн на флорални блузи:

Дизайнът на блузата за задната част на врата, който виждате тук, е сложна мрежа от флорални мотиви и висока бяла яка, която да го допълва. Тази характеристика прави блузата да изглежда привлекателна за окото и добавя модерно усещане към съвременния стил на дизайн на цветни врата на блузи.

22. Булчинска блуза:

Обграден с камъни около материала на блузата, няма съмнение, че тази блуза е сватбена и ще държи очите на жената в нейния ден. Той е многоцветен, има мъниста навсякъде, е високо шиен и изглежда красива, както добре!

23. Дизайн с гръбна блуза без гръб:

Дизайнът на блузата, който виждате тук, е почти без гръб, освен че има централен кръгъл процеп и възел в края. Този модел за пръв път е забелязан от южната актриса на премиерата на филма и оттогава всички са приели с приятна изненада и остават на върха на най-новите тенденции.

24. Работна блуза Zari:

Тази асиметрична блуза има комбинация от жълто и синьо, двете светли на цвят, но все още работи на контраста на всички нива. Моделът е много основен и това е каменната работа, която кара блузата да се превърне в стопер в края на краищата.

25. Дизайн на сутиен тип бюст:

Тази блуза тук е по-скоро като сутиен с пукане нагоре. Най-добре е да се носят от жени, които са несигурни за малкия си размер на гърдите и как не изглеждат добре в сарите. Тази блуза има пайети и може да се носи на партита.

Виж повече: Обратно врата дизайн за Saree Блузи

26. Блузка с форма на любов:

Блестящият разрез на любовта, който виждате тук, прави тази блуза идеална за нощно време. Блузата е най-подходяща за дизайнерски и плисирани сари. Белите сари или сари с червена или златна граница ще изглеждат най-добре с тази блуза.

27. Racer back Блуза:

Струните на тази блуза са събрани на гърба с каменна скъпоценност и я правят да изглежда като състезателна блуза. Върхът на халтера го прави идеално износване за дизайнерски сари или мрежи.

Виж повече: Блузите се връщат в декор с камък

28. Червена и черна флорална блуза:

Това, което виждате в дизайна на блузата на гърба на гърба е червен и черен цвят. Всяка сари ще изглежда добре с тази блуза, но дантела ще извади красотата на блузата добре.

29. Дизайнерска блуза с висока гърба:

Предната част на блузата, както виждате тук, е оставена празна и по-голямата част от фокуса е поставена на гърба, като по този начин тази блуза е идеалното износване за памучни или копринени сари.

Виж повече: Модни блузи без гръб в шията

30. Многоцветна блуза:

Тази блуза с дълбока врата е идеална за жени, които не искат да се въртят напълно, но са удобни в собствената си кожа. Богат на цветове, всеки прозрачен сари ще се справи с тази блуза.

31. Дизайн на блуза с вратовръзка на лодка:

Тези блузи печелят огромна популярност сред простия дизайн на гърба. Без значение къде искате да го носите, работно парти или индийско събиране, това ще ви накара да изглеждате добре независимо. Тя покрива рамото ти, така че можеш да спреш да се притесняваш за фигурата си.

32. Асиметрична блуза:

Блузата проектира обратно врата за индийски сари ще бъде непълна без тези блузи, които са много различни от обичайния симетричен разрез. Това е чудесен синтез и работи перфектно за всички видове тяло еднакво добре.

33. Блуза с яка на Питър Пан:

Това е уникална смесица от стари реколта и най-новите сари блузи. Ако сте достатъчно уверени, лесно можете да извадите това и да ви завиждат всички около вас. Уверете се, че не прекалявате с аксесоарите.

34. Блузка тип "яке":

Еднакво нарастваща на пазара, тази е удобен образец за гърба на сарите блузи. Можете да сдвоите това с почти всички традиционни дрехи от сари до легенга, без да ви накара да изглеждате така, сякаш вашият моден смисъл не знае край.

35. Блуза без гръб:

Този последен дизайн на гърба на гърба за сари блузи е типично за по-тънки жени, които искат да разказват за красотата си. Тези блузи са модерни и красиви и със сигурност няма да излязат от мода в скоро време. Веднъж само модели се осмелиха да си върнат гърба, но сега това е доста разпространена тенденция.

36. Блузка с висока яка:

Този дизайн на гърба на гърба за сари блузи със сигурност ще засили вашия коефициент на стил по-висок. Дизайнът ще добави впечатление за перфектни женски черти, като същевременно ви прави да изглеждате мощни. Блузата е еднакво сложна, както очевидно виждате. Тя се избира от повечето жени като любима в наши дни.

Виж повече: Прости блузи обратно гърба дизайни

37. Блуза с възела:

Следващата линия е за онези дами, които обикновено искат традиционен дизайн на шията на сари с блузка. Тези блузи са великолепни и различни от напълно задните, оставяйки много на въображението. Можете да се чувствате добре в това, ако сте смели и уверени.

Чиста блуза:

Това е една от най-простите за дамите, които обичат да останат у дома и да поръчат дрехите си онлайн. Чистата блуза върви с почти всичко и следователно набира огромна популярност късно.

Виж повече: Дизайн на блуза без гръб

39. Блузка за врата на врата:

Не е задължително да бъде на разстояние от рамото, този модел на шията на блузата за сари е хит дори и десетилетие назад и отново се връща, след като е популяризиран от филмови звезди. Тук можете да видите един дизайн, но не се колебайте да експериментирате.

Никога не се приспособявайте към удобството, комфорта и дизайна на предпочитаната от вас блуза. Това не само ви кара да се чувствате, но и да гледате навън. Всъщност, можете да имате много блузи за едно и също сари, така че всеки път да излизате от нов човек. Дори ако носите реколтата на майка си, тази допълнителна класичност ще бъде крадецът на шоуто. Това би трябвало да е за вашия перфектен избор на блуза от списъка.

Гледай видеото: 3000+ Common English Words with British Pronunciation (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send