Красота и мода

9 Творчески и страхотни подаръци за годишнина от хартия

Pin
Send
Share
Send


Първата тема за подарък за годишнина е хартия. Персонализираните или персонализирани хартиени подаръци за годишнина поддържат емоционално докосване, според нашата тема за идеята получаваме много колекции в тази серия от подаръци. Така че опитайте тези страхотни възможности за годишнини подаръци от хартия.

Уникални и добри идеи за подарък за годишнина от хартия за първата годишнина от сватбата:

Нека трябва да разгледаме първите 9 идеи в хартиените подаръци за годишнината.

1. Подарък за годишнина от карта:

Това е наистина сладък подарък, за да даде на вашия съпруг. Този годишен подарък за хартия е направен от изрязани карти. Трябва да направите три изрезки от карти, които показват местата, където се срещнахте, се сгодяхте и накрая се оженихте. Тази рамка е прекрасна, за да се държи в дома.

2. Рамка на датите:

Ето един прекрасен подарък за годишнина от хартия за него, който ще му помогне да си спомни тези важни дни в живота ти. Това е дата рамка, която има датите, когато сте се срещнали помежду си, се ангажира, женен и има деца. Изберете съответно рамката и цветовата схема.

3. Времева рамка:

Вземете рамка с най-добрата идея за подарък за годишнина от хартия. Този кадър има общия брой дни, които сте прекарали като двойка. Юбилейният подарък също показва колко много се обичате. Настройте го с получер шрифт и вижте щастието на лицето на съпруга ви.

4. Сгъване на книгата:

Това е сериозен подарък за годишнина от сватбената хартия, който можете да подарите на някого. Страниците на книгата са сгънати по такъв начин, че можете да прочетете инициалите на двойката. Сърцевидна форма може да бъде направена и чрез сгъване на страниците внимателно.

5. Подарък за хартия за една година:

Подаръкът за едногодишната тема е хартия. Така че годишнината от сватбената хартия може да се празнува чрез даряването на вашия съпруг на хартиени етикети, които да се поставят на чаши или кутии и т.н. Етикетите също могат да се добавят към свещи.

6. Силуетна рамка:

Вземете прекрасен подарък за любимия човек през тази хартия годишнина идея. Силуетът се формира чрез рязане на черна хартия сложно, за да се получи изображение. Това изображение може да бъде всичко, което ви харесва или дори сянка образ на любимия човек.

7. Огънато месо:

Опитайте този зашеметяващ подарък за годишнина от хартия за нея и тя ще бъде очарована от нея. Това затворено колие е направено от кюлинг на червена хартия на малки парченца. Комбинираната работа оформя прекрасна огърлица, която ще изглежда като дъх на всяка дреха.

8. Хартиено сърце:

Защо да не подарите на съпругата си сърце от розова хартия? Това се откроява сред всички хартиени идеи за подарък за годишнина за нея. Формата на сърцето е направена с канап, а пъпките от роза са направени от хартия. Цветовата комбинация е много красива и деликатна.

9. Хартия за стена от хартия:

Подарете тази хартия за стенопис на любовната тема за годишнината на някого. Красивите думи са отпечатани с изображение на дърво и две любовни птици. Това е идеално като идея за подарък за годишнина от хартия за сватба.

Хартиените подаръци за годишнината са сантиментални и правят за големи декори. Опциите, от които можете да избирате, са рамки и бижута. Ако планирате нещо различно, тогава имате поглед към този вид хартия подарък за юбилея за скъпата ви любима, този тип подаръци дава повече емоционална привързаност и правят силна връзка между вас и вашия любим човек отново.

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send