Красота и мода

Име Астрология

Pin
Send
Share
Send


Били ли сте някога попаднали на уебсайт, който иска имена на вас и партньора ви да изчислите брояча, който имате един за друг? Докато сте на романтична среща, сте написали и двете си имена заедно, за да видите как изглежда?

Когато семейството ви има нов пакет от радост, размишлявате ли върху намирането на най-доброто име за бебето? Много хора по света вярват в името астрология, която е свързана със зодиакалните знаци. Това име е направено, за да се намери перфектното име на детето, за да му донесе късмет, богатство, здраве и слава в бъдеще.

Как е направено името Астрология?

В името астрология, името на лицето се определя въз основа на дата на раждане, слънце знак или зодиакален знак. Много азиатци, особено индийците, искат да обмислят именуването на детето въз основа на знака на Слънцето. Някои хора също назовават децата си според накшатрата или раждащата звезда. Така че, ако сте вярващ, можете да следвате традиционния индийски обичай при консултирането на име астролог за именуване на малката ви.

Името астролози смятат определени специфични азбуки за късмет на хора, които принадлежат към определени зодиакални знаци. Например, ако принадлежите към зодиакалния знак Овен, тогава имената, започващи с La, Chu, Chay, Cho, и т.н., са подходящи за вас.

Виж повече: Астрология Керала

Свързани ли са името Астрология и нумерология?

Нумерологията е последното изявление. От домакините на знаменитостите до местните телевизионни канали, можете да намерите това на мода. Въз основа на „щастливия номер“, хората са склонни да променят изписването на имената си и дори в някои случаи пълното име! Ако сте сериозен вярващ, може би искате да знаете дали вашият приятел или момиче ще бъде перфектният партньор в живота или дали бъдещето на детето ви е сигурно. Дори и да не сте сериозни по отношение на това, не можете да го игнорирате. Естествено е всеки човек да утоли грешката на любопитството, „да знае какво ще се случи в бъдеще?” Докато името астрология се занимава с азбуките, нумерологията се занимава с числа и окултност, където всеки брой говори за специфичен характер и умения.

Нумерологията обобщава числата във всяка буква в името ви и датата на раждане. Сумирането дава само едно число, което може да предскаже живота ви. И двата астрологически начина ви помагат да намерите човека, който всъщност сте. Това ви помага да се възползвате напълно от силните си страни и да преодолеете слабостите.

Виж повече: Палмовата астрология за жени

Името астрология в крайна сметка работи за тези, които зависи и вярва в нея напълно, без да изисква научно обяснение. Някои тайни на природата са по-добре да бъдат оставени необезпокоявани.

Можете да намерите надежден интернет сайт и да се опитате да намерите бъдещите си прогнози чрез име астрология. Ако въведете вашето име и датата на раждане, сайтът ще ви покаже някои общи характеристики. Ако искате конкретни отговори, можете да се свържете с астролога, като платите номинална такса. Уверете се, че сайтът е достатъчно автентичен, преди да извършите плащането.

Виж повече: Астрология в маратхи

Гледай видеото: Пътят Астрология на името с гост Ивайло Добрев, бр. 285 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send