Красота и мода

9 Удивителни пуловери за жени и мъже

Pin
Send
Share
Send


Раменете са вид пуловери, които обикновено са като жилетка. Тези рамене пуловери са идеални за жени, които обичат да имат някои модни промени в гардероба си.

Най-добрите свински пуловери за жени и мъже:

Вземете най-добрите 9 пуловера,

1. Пуловер с рамене:

Тук е чудесен пълен дължина свири пуловер, който е с предни джобове. Пуловерът за гаджето е нова тенденция в раменете. Ще откриете, че това е много лесно и удобно. Дългите и широки джобове на червения пуловер на рамене са страхотни, за да поддържате ръцете си топли и да се обвивате.

2. Пуловер за хоризонтално свиване:

Тези хоризонтални линии с дълъг ръкав свиват рамене, което е мощна дреха. Отворената линия на шията на пуловера е перфектна и ви дава лекота да поставите дрехата. Хоризонталните линии на пуловера са оребрена техника, която изглежда доста зашеметяваща.

3. Пуловер с 3/4-ри ръкав:

Накарайте се да изглеждате бляскави в късите си пуловери за жени. Пуловерът има 3/4-ри ръкави, които са добре монтирани. Това блестящо рамене е страхотно допълнение към вашата рокля. Раменете са добре поставени и ви придават полиран вид. Опитайте това в различни цветове, за да отговарят на вашите обстоятелства.

4. Пуловер за Болеро рамо:

Виолетовият пуловер стил е винаги в търсенето. Това прегръща тялото добре и ви дава близък ефект. Тънкият пуловер е идеален за носене на леко хладни дни или когато вятърът духа твърде много. Това болеро е прекрасна дреха, която може да има в колекцията ви.

5. Пуловер за плетене на една кука:

Изпробвайте ръчно изработения бял пуловер за плетене на една кука, който можете да носите за всяко фантастично събитие. Този прекрасен пуловер за плетене на една кука има ръб от вълна от вълна на врата и края на ръкава. Това го прави наистина бляскав и елегантен. Изберете този пуловер, за да допълвате всяка рокля, която носите.

6. Огромни пуловери с рамене:

Понякога извънгабаритен черен пуловер на рамене също е готин начин да продължим напред. Това модно изявление е прекрасно и ви кара да изглеждате наистина шик. Огромното рамене в черно отива много добре с бели тоалети, които се прегръщат. Краищата на ръкавите са монтирани и това придава на рамене структуриран вид.

7. Пуловер със синьо рамо с дълъг флот:

Дългият тъмносин пуловер е чудесно допълнение за зимата. Цветът е прекрасен за сезона. Това дълго рамене ви дава пълно покритие и топлина. Черният цвят на ръба на раменете е също страхотен дизайн детайл, който добавя стил. Дългите рамене винаги са добър елемент в колекцията ви.

8. Пуловер със сребристо силвър:

Готиният сребърен пуловер е бляскава част от дрехата. Това ще върви добре с всяка рокля, която носите. Това е перфектно облекло за парти, което ще ви накара да изглеждате зашеметяващо и ослепително. Пайети в рамене блеснат и излъчват светлина, когато се движите.

9. Пуловер с дълъг ръкав:

Един от най-често срещаните пуловери е пуловерът с дълги ръкави. Това е идеално, за да държите ръцете си топли и да ви даде стил коефициент също. Изрязаното рамене се вписва точно над талията ви. Това покрива гърба ви и има тънък ръб отпред. Тук раменете са главно за стил, а не за зимата.

Раменете могат да бъдат къси, дълги или изрязани. Те могат да имат ръкави, които са къси, дълги или дори 3/4. Дизайнът и цветовете, използвани в раменете, са страхотни и разнообразни, тъй като те обикновено се свързват с любимата ви дреха. Така цветовете играят важна роля в избора на рамене. Дори фантазия пуловери като пайети работа са големи за носене на парти.

Гледай видеото: 10 неща, които жените правят, когато никой не гледа (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send