Красота и мода

9-те най-добри дизайна на златни бижута в Индия

Pin
Send
Share
Send


Браслети са традиционни бижута, носени от жени в Индия. Те се носят в китката и са популярна бижу. Те могат да бъдат от злато, сребро, стъкло или метал. Обикновено жените предпочитат златните гривни. Цената на златото е висока; следователно жените избират златни бижута от 8 грама. Това е сплав от злато и други метали като мед. Прилича на злато и не става черно като другите метали. Също така, в зависимост от вида и стила на браслетите, можете да решите да го носите ежедневно или за работа или партита.

8-грамовия дизайн на златните кърпи:

Ето няколко вида дизайн на златни гривни за жените в 8 грама.

1. Хубавото:

Всеки харесва блясък на орнамента си. Диамантът завършва това. Те се справят много добре със златото. Браслети с тази комбинация често получават невероятно внимание. Изглеждат богати и елегантни. Можете да го носите със сари и дори с вечерна рокля.

2. Стилът на Thegem:

Много от нас вярват в скъпоценния камък. Тя се казва, ако носите правото скъпоценен камък на рождената си дата, тя решава всичките ви проблеми. Хората ги носят с пръстени, висулки и гривни. Тя изглежда готино и върви добре с повечето ви дрехи. Той придава елегантен и традиционен вид.

3. Дебелият 8-грамов златен браслет:

Както си бръснач да бъде дебела и лъскава? Radium е вид полиране, направено върху златото, което придава допълнителен блясък и сребрист вид. Този нов стил не само изглежда добре, но и струва скъпо. Комбинацията от сребро и злато прави дизайна открояващ се. Трябва да бъдете внимателни, когато ги носите, тъй като водата или сапунът могат да измият полиевия радиум.

4. Old is Gold: Античният стил:

Това е пълна сватбена визия. Неговият традиционен стил и външен вид гарантира, че добавя собственото си чувство за красота към облеклото, докато успява да открадне шоуто. Браслетът е осеян с камъни. Изберете и изберете камъните, които харесвате.

Виж повече: 22K златни браслета

5. Да бъдеш елегантен: най-добрият 8-грамов златен браслет:

Класическите златни гривни от 8gm са обикновени. Те имат по-гладка повърхност. Това е добре и за западните дрехи. Може да се носи със сари. Класният им имот оправдава името си. Те не са много лъскави, но все още изглеждат невероятно на китката. Те могат да се използват за ежедневна употреба.

6. Вид на парти облекло:

Много от нас не знаят какви бижута да носят на парти. Може да не искате да го над аксесоари и изглежда като булка. Следователно, минималният блясък, но достатъчно за заслепяване на браслетите, е добър избор за износване като 8gm златни гривни. Изглеждат стилно, като запазват блясъка си мек. Те се справят добре с всяко облекло. Въз основа на случая могат да бъдат избрани единични гривни или двойни гривни.

Виж повече: 1 бр

7. Ежедневният вид офис носене:

Това е най-популярният избор на дамите там. Тук е набор от гривни, идеални за ежедневна употреба, които са неща и траят дълго. Тези гривни са гладки и здрави. Те са трайни за пътуване с влак и автобуси. Те не са много блестящи. Това е елегантен избор.

8. Отворени златни кройки:

Отворените 8gm златни гривни са подобни на гривните. Те имат отвор, който улеснява носенето им. Идва с ключалка. Това е лесно и интелигентно, особено за онези, които имат големи длани и не могат лесно да носят гривни.

Виж повече: 10 бр

9. Kadas Gold Bangles:

Кадите са големи широки гривни. Те се носят единични. Много жени го носят с други тънки гривни, направени от метал или стъкло. Те добавят x-фактор към комплекта износени гривни. Той е идеален за сватби и функции.

Браслети са популярният избор на бижута от жените. С гамата от лесно достъпни опции и дизайн, можете да започнете да ги носите ежедневно.

Гледай видеото: Jacque Fresco - Introduction to Sociocyberneering - Larry King 1974 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send