Татуировки

9 Най-добри Lovely Kokopelli татуировка дизайни

Pin
Send
Share
Send


Кокопели, първоначално наречен като кокопели, който според племените в югозападните американци, наричан Хопи, го смята за Бог на плодородието и климатичните промени, някои също казват, че той също е отговорен за селскостопанския растеж. Той е представен като гърбав човек с характер на флейта; тази популярна фигура сега се превърна в модерен дизайн на татуировките.

Най-добър и страхотен дизайн на татуировките на KoKoPelli:

За да научите повече за kokopelli татуировка дизайни, които статии, изложени в топ 9 kokopelli татуировка.

1. Многоцветна татуировка Kokopelli:

Местните хора от югозападните американци запазват племенната вяра чрез този колоритен, многоцветен дизайн на татуировка на лицето, който се прави с най-голямо съвършенство. Вътрешният дизайн на този татуиран дизайн е направен по-артистичен с картина на гущер около тялото и главата е нарисувана като охлюв. Този е подходящ и за момичета.

2. Dot Work Kokopelli Tattoo:

За тези, които обичат да имат прост дизайн на татуировки, то това е идеалното. Фигурата на Кокопели се купува с черни точки, които имат гърбица и флейта в ръцете му надолу. Ако сте планирали за малко различен стил на модел, тогава можете да опитате това по всяко време, ще получите добри коментари за този стил на дизайн.

3. Флейто пеене Kokopelli татуировка:

Флейта пее Kokopelli, която е проектирана с музикални ноти, излитащи ако флейтата. Това произведение се нуждае от много опит и търпение. Тази татуировка подхожда както на ръката, така и на татуировката на глезена за момичета и момчета.

4. Татуировка на племената Кокопели:

Както знаем факта, че божеството на Кокопели е произлязло от племенната епоха, в памет на уважението и уважението дизайнерите измислили татуировката на кокопели. Роклята на Кокопели е проектирана така, че в ранните племенни хора те да се обличат.

5. Кокопели с кактусова татуировка:

Този тип татуировка дизайн е фънки произведения на изкуството. Тъй като Kokopelli означава и селскостопански ползи, тази концепция е използвана при проектирането на татуировката на кактусовия фон. Цветът на кактус е боядисан с мека зелена боя, която е оригиналния цвят.

6. Дизайн на кокопалски костенурки:

Костенурката е пример за създаване на амфибия, която се използва при създаването на артистичен татуиран дизайн. Татуировката е проектирана костенурка като основа, която е сгъната назад поглед. Дизайнът на костенурката е много известен сред младото поколение, което обича животинския татуиран дизайн. Той показва личността на вашето отношение.

7. Кокопели с дизайн на велосипеди за татуировки:

Този тип татуировка на Kokopelli е сладък малък татуиран дизайн, който включва велосипед като основа, в която се нарича кокопели. Това е типичен дизайн на ръката. Велосипедът също е боядисан с черно мастило като Кокопели.

8. Прост дизайн на татуировките Kokopelli:

Един прост дизайн на татуировките може да говори за красота без джазови цветове; тази концепция се използва при проектирането на този прост дизайн татуировка линия. Тази проста татуировка е проектирана без флейта с тъжно лице. Такъв дизайн за тези, които обичат да прост, но има класически стил модел в тази структура.

9. Танцуващи татуировки на Кокопели:

Танцуващият дизайн на танцуващите Kokopelli е интересен тип татуировка, който е проектиран по-колоритно с дизайн на изгрев слънце. Краката са проектирани с танцуващ ход. Тази татуировка е добър дизайн за татуировка на гърба.

Kokopelli татуировка дизайн се счита за амбициозен племенни татуировка дизайн заедно с модерна идеология, използвани в изготвянето на тази татуировка в различни видове. Изпробването на един от горните типове татуировки може да даде различно усещане от обичайния дизайн на татуировките.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send