Татуировки

9 Невероятно разкъсани идеи за татуировка на кожата, дизайни и изображения

Pin
Send
Share
Send


Сред любителите на татуировките се наблюдава и тенденция, която поддържа синът да се променя според времето. Наскоро сред тях има мания за проектиране на татуировка, която изглежда сякаш кожата от която и да е част е била изтръгната и дизайнът е очертан, за да изглежда зрелищно и ума с развявам поглед към ползвателя. Татуирането на този тип татуировка на разкъсана кожа е голяма задача, но в крайна сметка е прекрасно, че хората оставят заклинание, като гледат изображението. Той придава реалистичен вид на изображението, че нещо е изобразено под кожата ви.

Най-добри измислени идеи, дизайни и изображения на татуировката на кожата:

Нека да погледнем в топ 9 различен тип изтръгнат дизайн на татуировка на кожата.

1. Ефектен дизайн на татуировките на кожата:

Ако сте човек с татуировки, знаете, че очертаването на изображение на ребрата е много болезнен човек, но любовта и страстта към мастилото придават куража да изобразят това цветно изображение. Тази татуирана разкъсана кожа изглежда страхотна и изглежда, че кожата е била изрязана, цветовете добавят по-възхитителен поглед към дизайна, както и към лицето на човека.

2. Разширяване на очите с раздробен дизайн

Тук идва един завладяващ татуиран дизайн, който дава оптична илюзия на пръв поглед. Изглежда, че на гърдите се очертава ярко око, шедьовър, който придава фантастичен поглед на жените.

3. Страшен разкъсан дизайн на татуировките на кожата:

Разкъсаната татуировка на кожата придава реалистичен поглед на човека и матрицата от цветове добавят повече хумор към нея. Татуировките говорят и за отношението на човека; тук се поставя призракът, показващ, че човек вярва в духовете и фантастичния свят.

4. Впечатляващ дизайн с отворени татуировки:

Това е прекрасно парче дизайн, поставено върху страничната част на тялото и изглежда, че остри лапи са надраскали кожата и тя е започнала да кърви. Татуировката дава уникален и страхотен поглед на човека и показва също смелото му отношение.

5. Дизайн с татуиране на разкъсана кожа:

Кой би могъл да бъде по-добър начин да изобразиш любовта и привързаността си към страната, отколкото да проектираш флага на страната в ръкавите си? Татуировката изглежда така, сякаш кожата е разкъсана и флагът е начертан, показващ, че човекът е толкова страстен и патриотичен към родината си и може да преживее и всяка болка и жертва.

6. Сърце Докосване Ripped Отворена кожа Татуировки Дизайн: t

Разкъсаната татуировка на кожата отразява съотношението и различните части на тялото и неговата функция, тук сърцето на човека е оформено на гърдите на човека. Образът показва неговото функциониране и изглежда, че самото сърце излиза от тялото.

Виж повече: Най-добри татуировки за предмишница за мъже

7. Механичен дизайн за татуиране на кожата за извличане:

Тук в тази снимка е проектирана механична част на краката на носещите, изглежда, че кожата е била разкъсана и машината работи там. Това е класически изрязан татуиран дизайн на кожата, изобразен на великолепен начин, както и кредитиране и размисъл поглед към ползвателя.

8. Дизайн с 3D изрязана татуировка на кожата:

Това е впечатляващ и конвенционален тип дизайн, придаващ красив поглед на човека. Изглежда, че кожата е разкъсана и дава 3D или жив вид на изображението и незаменим външен вид на ползвателя.

Виж повече: Татуировка на черепа

9. Прекрасен дизайн на татуировки на кожата:

Това е артистичен дизайн, очертан върху ръкавите на лицето, което разширява смело изявление за неговата личност. Той се появява в образа, сякаш през счупената или разкъсана кожа на кръвта се излива и привлича мачо поглед към човека.

Разкъсаната татуировка на кожата изглежда фантастично, че са изобразени по правилен начин и наборът от цветове придават по-сензационен и искрен поглед на образа. Тези татуировки са достъпни в много размери и могат да бъдат изобразени върху всяка част на тялото. Но обикновено това е поставено върху гръдния кош, раменете, ръцете и краката, така че да ви придаде екстравагантен поглед и да добавите по-очарователен поглед към вашата персона.

Виж повече: Rip татуировка дизайни

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Breaking2. Documentary Special (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send