Красота и мода

Топ 15 модни печатни върхове за жени

Pin
Send
Share
Send


Подправянето на гардероба винаги е мисълта, която се изпълнява във всеки дамски ум! Което не е шокираща новина за момчета, както и за момичета, като прочете горната декларация !! Момичетата винаги обичат да опитат нови дизайнерски дрехи и да ги съчетаят с чифт дънки и ботуши, което е един от простите погледи с тотална елегантност и добавя тон на славата на красивите дами там. За този списък от прости дрехи определено печатни върхове се считат за най-отгоре на класацията.

Сладък и най-новите печатни върхове за жени:

Тук топ 15 отпечатани върхове с различен дизайн и нарязани, дадени прости цветни тъкани, които ще задействат дамски очи, за да ги в дрехите си пълни гардероб!

1. Цветни печатни върхове:

Флоралният печат е най-често срещаният и най-често продаван дамски печатни върхове във всяка част на света. Флоралните дизайни са типичен женски дизайн. Кои дизайнери го използваха в своя полза при проектирането на красиви печатни върхове. Този вид горната част може да се носи само върху главата с пълен модел на ръкава и с прикрепване на бутон, гледано точно под врата.

2. Изрязани от рамо ръкавици, изработени от зигзаг:

Този печат върхове дизайн също се нарича като студено рамо, отпечатани отгоре. Зиг-заг моделът се вижда на предната и задната част на върха с отрязан ръкав ръкав се вижда около рамото област. На върха се дава извивка с дебела лента от плат, която се движи около рамото.

3. Bandeau еластични от рамото геометрични печатни върхове:

Горната част на бандата обикновено е вдъхновена от горната част на тръбата, а също и от горната част на банския костюм. Това е без презрамки отгоре с еластично деколте, което прави кърпата да остане твърда върху тялото. Ръкавите са наричани като ръкави на рамото, които падат до нивото на лакътя.

4. Цигански Бохо отпечатани върхове от 3 / 4th ръкав:

Този модернизиран черен връх има отпечатъци на слънцето, луната, пеперудите, които са типичен арт дизайн, попадащ в бохемския стил на облеклото, който изважда дизайни, вдъхновени от хипита около 60-те и 70-те години.

5. Горещи върхове на Giraffe Print:

Това дълго животно на врата е любимо за всички. Когато се използва като декоративен печат на върховете, това го прави по-очен. Момичетата носят този печат отгоре заедно с тънък стил Жан. Дамите също носят тези печатни върхове и ги карат да се чувстват 10 години по-млади!

Виж повече: Дамски флорални върхове

6. Отпечатани върхове за отглеждане на слонове:

Слоновете са най-обичаните животни, които имат различна форма в сравнение с други животни, което е впечатляващата характеристика, представена в обикновени върхове. Размерът на отпечатъка може да се различава, по-малък отпечатък се вижда от двете страни, за разлика от по-големия увеличен отпечатък, който идва от един и същи печат, който се вижда от двете страни.

7. Отпечатани диамантени върхове:

Формата на диаманта се използва не само при производството на бисквити, но и при създаването на нов модел на дамско кърпа. Използваният тук диамант е по-дълъг, за да изглежда по-забележим с контрастна цветна рамка около формата на Диамант.

8. Пейсли печатни върхове:

Пейсли печат е най-често използваният дизайн на Менди. Същият дизайн, защо да не го използвате за печатане? Този въпрос накара дизайнерите да създадат мотив на паун, заедно с обикновен кръгъл печат върху синтетичен плот. Синтетичният плосък пейсли отгоре е по-осезаем от печатния памучен връх.

9. Лист отпечатващ покрив: t

Този скромно отпечатан върх, направен чрез комбиниране на дизайн на листа, протичащ само около горната част на горната част и напускащ долната част на горната равнина. Ръцете получават светкавичен вид. Цветовата комбинация от печат на бял лист с черен фон е комбинация от дуо-цветове.

Виж повече: Шифон Топ дизайни

10. Печатници от полка:

Печатниците с полька точки обикновено се носят от всички млади момичета като рокля за ежедневно носене. В полка точки се дава контрастен цвят от най-горния цвят. Дизайнът на шията е форма на обувка с централно отрязване, което се вижда от предната и задната страна на врата.

11. Топчета за печат на зебра:

Zebra линии са два цвята дизайн, най-често срещаната цветова комбинация е черно и бяло. За да му се придаде промяна бежово и черно или сметана и чернокожи комбинации печатни върхове за жените обикновено се продават тези дни. Черните линии вървят около бежовия фон. А сатен зебра печат върха с чифт дънки или пола може да бъде добър костюм страна носят.

12. Топчета за печат на Cheetah:

За да се избегне разкъсването на животинската кожа и проектирането им в различни тоалети, което определено не е био-приятелски начин. За да направят промяна, дизайнерите измислили копие на животински печат върху тъкани, правейки ги като печатни животни отгоре. Дизайнът на Cheetah е впечатляващ и яростен дизайн на димните върхове на димните животни, прави едно момиче горещо и красиво.

13. Покрития с дълъг ръкав с пръстови отпечатъци:

Линиите, които вървят около пръста ни, могат да се използват като дизайн, като го увеличавате на върха. Тези линии вървят по върха с контрастни цветове. Това е хлабав прилепващ връх с торбести ръце. Редовете нямат стабилен кръгов модел.

14. Птици без ръкави:

Миниатюрна версия на птиците, която използвахме, за да рисуваме върху документи по време на нашите детски дни, се копира върху ризи по печатен начин. Отпечатаната птица има две лъскави крила с цялото тяло, които са отпечатани в черно-бял цвят в контрастен цветен фон.

Виж повече: Топ модели на Churidar

15. Туника за звезда с печат:

Туниката не е върхът, обгръщащ тялото, вместо това те имат хлабаво прилягане по цялото тяло с камбанка, която пада точно под лакътя. Звездният дизайн дава контрастен цвят, за да изглежда по-забележим и привлекателен. Ъгълът на ръкавите и деколтето са подчертани с ярки платове.

Преди да купите, най-добре е да се опитате да проверите дали печатът върви добре с вашия тен, фигура на тялото и най-важното е дали качеството на печата е добро. Размерът на печата също играе важна роля при избора на върха. Обикновено увеличените флорални щампи или животински отпечатъци подхождат добре за тънки до средни по размер фигури. Малките отпечатъци вървят добре за всички видове фигури на тялото, а за дамите, чийто размер е под малък малък камуфлаж, формата на тялото е наистина голямо предимство. Изборът на правилния печат и форма е ключов фактор!

Източник на изображения; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Internet Technologies - Computer Science for Business Leaders 2016 (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send