Красота и мода

Как да нанесете правилно Lip Liner?

Pin
Send
Share
Send


Искате ли идеален метод за нанасяне на устни? Ако откриете, че е трудно да се приложи лайнер за устни, тази статия е за вас. Прилагането на устната лайнер правилно може да бъде смел за най-отдаден потребител грим. Има много различни причини, поради които знанието да се прилага лайнер за устни е изключително важно. Тъй като може да подобри износването на вашето червило, избягвайте оцветяването на цветовете, проверявайте кръвоизлива, предлагайте повече дефиниция на устните си, увеличавайте или скривайте функциите на устните си и ви прави зашеметяващ. Ако чувствате, че устните ви са равномерни, правилното прилагане на устната може да създаде по-привлекателна форма на устните.

Използването на калъф за устни трябва да бъде неприемлив елемент от вашата грим рутина. Като червило обикновено е последното нещо, което ние прилагаме, ние можем да сме склонни да се превърнем в малко небрежно от неговата употреба и да съсипем общия вид. За тези, които смятат, че прилагането на лайнер за устни е твърда, скучна или дълга задача, след като прочетете тази статия ще го направите лесно като професионалист.

Вие ще се нуждаете от няколко различни цвята на устните. Искате да се възползвате от лайнер за устни със същия тон (или по-лек) към сянката на червилото, която ще използвате. Тъмен лайнер за устни никога не е подходящ, тъй като първоначално той може да се появи подходящ, както и червилото ви изчезва, ще започнете да приличате на детска книжка.

Виж повече: Как да стигнем Plump Lips

Най-добър метод за нанасяне на устни:

Първа стъпка:

Преди да започнете да размазвате устните, трябва винаги да осигурявате бърз и отчетлив молив за устни. Това означава не само да се гарантират чисти линии, но и да се премахнат бактериите, които могат да съществуват в предната част на ушите от предишни употреби.

Втора стъпка:

В подкрепа на по-дебелите устни, този лайнер ще бъде полезен за външния ръб на нормалната линия на устните. Извършете обратното (т.е. изтеглете малко вътре в линията на устните си) за противоречивия ефект.

Трета стъпка:

Започнете от V-формата в средата на горната си устна. Предназначен за по-мек вид, можете да построите V по-извита. Скоро ще откриете формата, която изглежда най-приятна за вас. Редица жени обичат да подчертават V формата, докато други обичат да я обграждат.

Четвърта стъпка:

Започнете от върха на всеки V; Наклонете молива надолу по протежение на устната си линия до извивката на устата си. Направете усилие да придадете ъгъла на устата си по-рано от следващата колона на устната си.

Пета стъпка:

Въвеждайки молива в долната точка на основната си устна, понастоящем повторете тази ъглова процедура на рисуване към извивката на устата.

Стъпка шеста:

За да осигурите стабилна основа за вашето червило, равномерно оцветете цялата си устна ... Леко!

Готово! Ти си готов. Сега можете да намажете червилото си, маркирайте с тъкан и намажете върху малко гланц за устни за перфектния финиш.

Виж повече: Как да нанесете балсам за устни

Съвети за запомняне:

  • Не превишавайте устните си.
  • Използвайте молив като грунд за устни. Попълнете пълната устна с лайнер (не само ръбовете) по-рано от нанасянето на червило за външен вид, който продължава. Лайнерните пръчици се възстановяват върху чисти повърхности, затова се грижете за това, че не се опитвате да използвате балсам за устни по-рано, отколкото трябва.
  • Отиди с цвета на устните си, иначе ще стане по-лек. Бъдете внимателни, че вашият лайнер е с подобен цвят, както иначе по-лек от червилото. Подобно на фундамента, линията за устни е скрита стъпка. Никой не трябва да знае, че го носиш.
  • Осигурете фантазията на по-дебела горна устна, като покриете крайните й ръбове, както и предшестващия ги слой на основата.
  • Винаги трябва да носите лайнер за устни в естествени, червени и розови тонове.
  • Пренареждайте много червилото от миналия сезон. Покрийте устните си с червен молив, а след това покрийте предпочитаното от вас лятно розово червило над нея, за да промените нюанса.
  • Облекчете границите чрез Q-tip. За да избягват сурова линия около устната, избършете Q-върха около ръбовете, за да намалите вида. Имайте предвид, че деликатността е ключът.

Предимства на устните:

Подобрете червилото си:

На последно място, лайнерът за устни беше предназначен, за да може да подобри всеки цвят на червило, което имате. Изработването на устни в съчетание с червилото ви за изграждане на устни изглеждат възхитително изкушаващи!

Накарайте устните си да изглеждат по-пълни:

Не само, че устните ви ще определят формата на устните ви, но помнете, когато казах, че това ще ги накара да изглеждат по-пълни? Работи! Незабавно, след като нанесете устни, ще видите, че устните ви ще вият и ще изглеждат по-пълни!

Запазване на неутралните цветове:

Когато носите лайнер за устни, вие винаги искате да сте сигурни, че лайнерът за устни съвпада с каквото и да е червило, което поставяте върху него.

Виж повече: Как да се направи естествен сватбен грим

Овлажнявайте устните си:

Преди да приложите каквото и да е, избягайте с овлажнител кръстосано с устните си. След това оставете да потъне в устните ви за няколко минути и избършете излишъка.

Опишете формата на устните:

Една от основните неща, които лайнерът за устни наистина може да изпълни за устните ви, е определянето на формата на устната ви. В състояние, в което имате пълни устни, лайнерът за устни ще ги изпълни превъзходно, при условие, че имате малки устни, а с лайнер за устни ще наблюдавате огромна разлика!

Поддържа червилото от кървене:

Признато е също, че червилото кърви всички над устните ви, като по този начин завършвате с червило над устата си, вместо просто на устните ви. Веднага щом нанесете лайнер, това ще спре всичко това! Не само няма да забележите кървене, но и вашето червило също ще изчака!

Запазва цвета от загуба:

Имайте предвид, че когато прилагате лайнер за устни, той всъщност помага да запазите червилото си. Добре, тя запазва също така красивия цвят. Несигурно е, че вашето червило се облекчава, стига вашият лайнер за устни да е с подобен цвят.

Гледай видеото: Как нанасям очна линия? HOW I APPLY WINGED LINER (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send