Красота и мода

9 Най-новите пуловери без ръкави за жени и мъже през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Пуловерите без ръкави работят перфектно за мека зима, когато не е нужно да се прикривате. Пуловерите ви дават топлина и пазят гърдите си от замръзване. Затова носенето на пуловер без ръкави по време на началото на зимата и когато е просто прохладно винаги е добра идея.

Най-добрите пуловери без ръкави със снимки:

Вземи 9-те пуловери без ръкави,

1. Отворете пуловер без ръкави:

Пуловерът без ръкави е хубав начин да се запази топло по време на меката зима. Тук пуловерът има отворен плетачен модел, който придава вид на окото. Това е стилен пуловер с широка рамка за шията и подгъва. Жилетката за пуловер е доста дълга и изглежда страхотно над дънките.

2. Пуловер без ръкави:

Пуловерът с костенурката е класически модел, който повечето жени трябва да имат. Този дамски пуловер е перфектен с навитата яка. Яката е доста широка и това й дава падащ ефект. Можете да имате пуловер с рокля без ръкави в различни цветове като сиво, черно, синьо и др.

3. Пуловер без ръкави:

Наличието на страхотен жилетен пуловер за мъжете е едно от основните елементи на зимното носене. Мъжкият облекло на този пуловер е най-известният от моделите на жилетките. Той има V дизайн на врата и може да има малки ивици около врата, дупките на ръката и хоризонта. Тази жилетка за мъже е страхотна за официално облекло.

4. Пуловер без ръкави:

С кашмирен пуловер можете да се чувствате уютно и луксозно едновременно. Тази прекрасна дреха е идеална за жените да се носят за всеки повод. Пуловерските жилетки без ръкави имат хубав кабелен плетен шев. Можете да носите това за небрежно, както и официално облекло.

5. Асиметричен Hemline пуловер:

Опитайте този модерен пуловер с асиметричен край. Сега това е доста ярост и жените носят това над всякакви дрехи. Предната отворена жилетка е идеална за тази мека зима и за прикриване. Опитайте ги в различни цветови варианти и се чувстват секси.

6. Джобен пуловер без ръкави:

Ето един страхотен женски пуловер, който има джобове отпред. Големите джобове са разхлабени и стилни. Шалът на този пуловер е друга голяма атракция. Вземете това в прекрасен светъл цвят като бежово или крем и със сигурност ще изглеждате като сън.

7. Пуловери без ръкави:

Виж бохем в този елегантен дълъг пуловер без ръкави, който има пискюли в края. Дългите пискюли също придават дължина на пуловера. Можете да ги носите в кардигана, която се отваря отпред. Пуловерът може да се носи за ежедневно носене и може да се забавлявате в това великолепно парче.

8. Пуловер без ръкави:

А стилен дизайн вземе на пуловер е този страничен бутон допълнение. Белият пуловер без ръкави има прекрасни големи черни копчета от двете страни. Отворените страни са закопчани и изглеждат доста поразително. Този елемент на дизайна е много впечатляващ и прави доста изявление.

9. Дълъг пуловер без ръкави:

Вземете този смесен пуловер без ръкави в пъстра прежда. Плетеният пуловер без ръкави е идеален елемент за зимно износване. Пуловерът може да бъде ръчно плетен или машинно плетен. Ластичният дизайн е много стилен и заедно с пъстрата прежда, резултатът е спиращ дъха. Можете да стилизирате този пуловер с всякакъв вид плетачен бод. Дори кабел плета ще изглежда страхотно на него.

Пуловери без ръкави идват в различни стилове като V-образно деколте, кръгла шия, шал врата, поло и т.н. Можете да ги носите и като жилетки или пуловери.

Гледай видеото: Признанието на Стенли Кубрик за кацането на Луната! Къде е Марс След това ще попитате всичко! Скрити (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send