Татуировки

15 значими самурайски татуировки за мъже

Pin
Send
Share
Send


Самураите са клас от високо дисциплинирани и добре обучени воини, превъзхождащи бойните изкуства. Те са един от най-добрите легиони войници, които светът някога е виждал. Освен мечове и бойни умения, самураите също бяха изключително чувствителни човешки същества, като им дадоха задълбочено образование в областта на изкуствата и поезията. Така самураите са били комбинация от най-доброто от воина и художника. През годините образът на самураите е прославян от медиите, независимо дали е в книги или филми. Днес ние сме тук, за да говорим за самурайски татуировки, които ще помогнат да се покаже любов и привързаност към тях.

Самураите не са нищо друго освен древните японски воини, посветили живота си за защита на местните жители. Те символизират уважение, благородство, смелост, мъжественост, власт и др. Този самурайски татуиран дизайн за мъжете не само се носи от японците, но и сега стават известни в други азиатски страни, както и в Англия и Америка. Затова вземете един от модните самураи по тялото си и се чувствайте горди и дайте уважение и почит на японските воини, които са се отказали от живота си.

Воин на китайски и японски самурайски татуировки:

Днес самураите са принципна част от света на татуировките. Силата и мощта, символизирана от тях, е несравнима. Ето 15-те най-добри дизайна на самурайски татуировки, заедно със снимки и значения за мъже и жени.

1. Пълна Самурай на татуировка на кон:

Този вид татуировки на самурайски воин е по-вероятно да бъде извършен от войниците на фронтовата линия. Конят тук символизира скоростта и силата, докато самураите с меч показват началото на войната. Тази самурайска татуировка също показва силата на воина да постигне победа и да победи злото. Тъмният цвят, използван в татуировката, придава силен ефект на сивите нюанси. Тази самурайска татуировка се прави главно на гърба, за да се получи правилно зрение.

2. Самурайът на черепа с татуировка с орел:

Тази самурайска татуировка включва орел и самурай с глава на черепа, както и черепи около него. Орелът е символ на победа, а черепът представлява смърт. Така тази татуировка представлява победа след смъртта. Тази татуировка дава малък поглед на света след смъртта. Тази татуировка показва и победата на доброто над злото. Леката тъмносиня сянка дава повече ефект на картината, показваща ада. Той също така зачита уважението на воините, които са загубили живота си за местните жители.

3. Самурайска татуировка със слънце и планина Фуджи:

Точно както самураите представляват гордост и чест, слънцето и планината Фуджи са двата благочестиви елемента на японската култура. Следователно, тази японска самурайска татуировка се счита за свещено произведение на изкуството. Слънцето надниква от планината Fuji добавя уникална атракция към тази татуировка. Цветовата комбинация, използвана в татуировката, също привлича любителите на цветните татуировки. Тази татуировка не само е спечелила сърцата на японците, но и е видяна по целия свят.

4. Традиционната японска самурайска канджи татуировка на ръка:

Този тип канджу самурай татуировка носи по-горда с тях. Канджиите носят една дума, която описва какво показва сатурайската татуировка. И двете заедно представляват своите принципи и следователно те са по-значими. Канджи-символите показват характеристиките на самураите като гордост, чест, сила, уважение и т.н. Горният самурай с меч и канджи е един от тях. Цветовата комбинация отвежда татуировката на друго ниво.

5. Защита на самурайската татуировка:

Този шедьовър привлича и не-японските хора към него. Тази самурайска татуировка тук символизира защитата и показва атмосферата по това време. Тази татуировка получава ясна визия на ръкавите или гърба. Използваните различни цветови комбинации ще направят тази татуировка много привлекателна. Самурай с лице на черепа символизира силата и силата на самурая да се бори срещу злото. Следователно, тази самурайска татуировка представлява истинската причина, поради която те се считат за набожни.

6. Художествена татуировка за цялото тяло на Red Samurai:

Самурайски войник с лице, избухнало в червено, разкрива гняв или кипящ гняв. Без съмнение това е страшно изображение и се справя добре с нежелани погледи. Червеното лице на самурайската татуировка показва гняв. Тази татуировка се извършва от хората, които се ядосват много лесно. Сивата сянка от страната на татуировката показва силно разгневени самураи. Този самурай също има племенни царски погледи в него. Гърбът е идеално място за парадиране на този тип самурайски татуировки.

7. Татуировка със самурайски лица с мечове и кръв:

Наклонено самурайско лице, което капе кръв с ръцете на меча си, разкрива поражението, пред което се изправя самураят, когато осъзнава колко голяма част от човечеството е унищожило с мъдростта си. Това е хладен образ и прави отлична татуировка. Тази татуировка също символизира победата на един воин, след като е бил сериозно наранен в кръвта. Сенките, използвани в татуировката, я правят по-жива. Тази татуировка се извършва главно от войниците и бойците.

8. Татуировка на японски дракон и самурай:

Японски дракон със самурайски воин е отличен татуиран дизайн. Това влошава силата на посланието, което изобразява татуировката. Това е една от най-добрите комбинации от идеи за татуировки на дракон и самурай, които показват смелост и сила, а самурайският воин посочва същото. Така този шедьовър е красива комбинация от ожесточена война и постигната в него победа.

9. Татуировки на самурайски воин с кандзи:

Самурайски воин с послание в японската форма на писане, т.е. канджи, е отличен образ, който може да гледа. Татуировката изглежда най-добре на бицепса. Детайлите на воина правят татуировката сложна, макар и по-изискана. Това е отлична картина, каквато и да е картина на самураите.

10. Дизайн на татуировка с череп на самурай с каска:

Това е уникално съчетание на фънк с сериозната история на самураите. Череп в типично самурайско облекло изглежда готин и получава посланието на мощта и властта. Черепът показва смърт и опасност. Следователно тази татуировка означава опасен победител. Красивото слънце в червено дава чудесен ефект на татуировката. Този тип череп със самурайски татуировки представляват смелостта и войнния кораб.

11. Дизайн на татуировки за мъже с половин ръкав за мъже:

Самурайският войник в действие представя картина, която спира сърцето. Представете си такъв образ на бицепса. Можете да добавите прах, летящ във вятъра или кръв или други подобни украшения на върха на воина. Този дизайн показва най-доброто на самураите и разкрива всичките му умения и съвършенство. По този начин е отличен избор, ако търсите татуировка, която говори за вас.

12. Самурай в канджи татуировка в гърба:

„Канджи“ е името, дадено на буквите, използвани от японците за комуникация. Отлична татуировка на самураите е да получите символа на канджи за самураите като татуировка. Изглежда загадъчна и загадъчна, тъй като повечето хора, които го гледат, не могат да разберат какво означава. Но в същото време ви дава смелостта, на която се надявахте, че ще ви даде.

13. Група татуировки на самурай на крака:

Тази татуировка на самурайските воини набира популярност, тъй като показва различни воини по време на военното състояние. Различните жестове на лицата на самураите показват трудните ситуации, пред които са изправени по време на войната. Той също се разглежда като портрет на различни известни воини на японската култура. Използването на различни цветове го прави по-привлекателен за извършване.

14. Самурайски дизайн за татуировки на лица:

Татуировка със само самурайско лице също е достатъчна, за да изрази смелостта и насилието, което изобразява самураят. Изразът на лицето е ключов елемент и трябва да бъде избран интелигентно. Изразът е това, което кара цялата татуировка да говори. Така че можете да изберете един агресивен, ако искате да погледнете насилствено, или да получите мирен поглед, ако искате да изобразите мъдростта на самураите.

15. Дизайн на татуировка с лице на самурайски воин с брилянтни очи:

Цялата красота на този дизайн се крие в красотата на очите, които виждате през маската. Дизайнът е прост самурай, облечен в бронята си, като само очите му надничат отвора в шлема си. Емоцията в очите изразява всичко, за което е предназначен самураят. Това е една от най-добрите татуировки за самурай завинаги, които обичат да парадират дръзки татуировки.

Посочените по-горе татуировки са известните татуировки в категорията на самурайските татуировки. Тези самурайски татуировки се извършват широко от тийнейджъри, бойци и войници, за да изразят своята сила.

Pin
Send
Share
Send