Красота и мода

Как да използваме сминдух за пърхот Cure?

Pin
Send
Share
Send


От древни времена, сминдухът (Methi) се смяташе за много добър природен агент, който помага за борба с условията на скалпа. Това е много лесно достъпна и изключително евтина алтернатива на скъпите продукти, които могат да навредят на човек.

Как да лекуваш сминдух за пърхот:

Семена от сминдух, които човек може да получи от своите кухненски рафтове и ако често се използва за приготвяне на храни вкусно, особено в повечето домакинства, могат да бъдат използвани в няколко полезни метода. Това съдържа хлъзгавото вещество. Това присъства в семената и това създава емулгиращ агент, който може да бъде полезен при лечението на всякакъв вид проблеми със сухотата. Следователно това също е добро за хидратиране и овлажняване на порите. Това води до накисване на всеки себум и в същото време, това също може да направи снопове по-управляеми.

Виж повече: Лечение на пърхот от сода

Този слух е много добър за здравето на порите, тъй като те се накисват в тях и след това се хидратират отвътре. Това следователно действа като естествен блестящ агент. Това няма странични ефекти и когато се използва редовно може да даде здрав блясък. Това също е много популярно и се използва широко в различни видове масла и други продукти, които твърдят, че отстраняват люспестите условия. Правилният начин да се извлече това от семената е чрез накисване на шепа от тях в чиста вода за една нощ.

Това трябва да бъде толкова вода, колкото е необходимо. Семената трябва да са около половин чаша за обем на дължината на раменете. Те трябва да бъдат напоени с вода, което е повече от количеството на семената в контейнер. Обикновено хората използват железни контейнери за тях. Въпреки това, тъй като това не съдържа прекомерна киселинност, следователно това може да бъде накиснато в пластмасов или дървен контейнер. Водата трябва да покрие семената и след това да се остави да престои поне 24 часа, за да излезе слузта от тях. Водата може да бъде взета в дланите на следващия ден и след това

Виж повече: Хена за коса за пърхот

Как да си направим Fenugreek пакети за коса за лечение на пърхот: t

Има различни методи, чрез които може да се направи опаковка за пърхот за коса. Ако човек не разполага с време и е зает рутинни да се накисва и след това се смила семената, тогава правилният начин да направите това е чрез закупуване на пакет от прахообразни семена, които могат да бъдат напоени лесно, без да се налага проблемът с тях. Това също е полезно за лесното получаване на сместа, която може лесно да се използва. Човек може също така да ги смила, като ги накисва в купа с вода, която ги покрива и е повече от количеството на семената.

След това те трябва да се оставят за една нощ и на следващия ден могат да се смилат до фина паста и след това може да се нанесе чрез разделяне. За да направите това с наличния на пазара готов прах, човек трябва само да затопли вода в купа, след това да го излее в контейнера и след това да сложи няколко чаени лъжички от праха в него. Това трябва да се остави за около 20 минути и след това да се нанесе чрез разделяне.

Виж повече: Морска сол за пърхот

За да стане това още по-ефективно за тези, които страдат от сърбеж, човек може да нанесе някакъв прах от листата и някои прах за амла. Това ще увеличи ефективността на цялото това нещо. За да направите това в нещо, което може да бъде по-полезно за придаване на блясък и блясък, човек може да използва лимонов сок около 6 чаени лъжици, като изстиска прясно изрязан лимон, а също и някои бити извара около половин чаша може да са полезни за това. Те ще осигурят сила и ще повишат блясъка на космите.

Гледай видеото: ПО-БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА. 10 изпитани съвета (Ноември 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send