Татуировки

15 Привлекателни хип татуировка дизайни със значения

Pin
Send
Share
Send


Татуировките за бедрата са много популярни в наши дни. Можете да изпробвате различни формати на дизайна на страничните тела. Те са много артистични. Те също са доста девически и правят зрителя луд, когато се вижда на бикини. Тази част на тялото позволява малките татуировки да се носят, но в случай, че искате да имате голяма татуировка, можете да носите татуировката по дължината на гърба. Тези татуировка дизайни включват цветя, феи, рози, птици, пеперуди и т.н. Дори просто татуировка става секси, когато мастило върху бедрата.

Бедрата също могат да бъдат частни носители на татуировки, за да получат татуировка за някой специален. Този вид татуировка обикновено се носи за модни цели.

Cool & Sexy хип татуировка дизайни за момичета:

По-долу са описани най-добрите 15 хип татуировки, които определено трябва да изпробвате.

1. Татуировка за хип:

Това е страна на рибата или хип татуировка. Тези дни са много популярни и можете да правите почти всякакви форми на дизайн за бедрата. Тази татуировка с мащаб за риба символизира любов, свобода, честност и т.н. Този вид татуировка се носи и от жените, които са Риби по зодиакален знак.

2. Дизайн на хип татуировка с черепни бонбони:

Това е татуировка за черепни бонбони, която лесно можете да направите. Това също е доста девическо и можете да направите това дори и на всяка друга част на тялото. Това е доста подробно и можете лесно да спортувате това. Ако искате, можете да направите тези сенчести стилове. Можете също така да опитате да ги правите и в други формати като цветни или релефни ефекти.

3. Розова татуировка:

Това се прави с рози отстрани на бедрата. Можете лесно да изпробвате тези момичешки формати. Те могат да бъдат направени от професионален художник и те също могат да бъдат направени с различни нюанси и нюанси. Това е най-популярният татуиран дизайн за жените, тъй като той е пряко свързан със съблазняване. Розата е символ на любов и обич. Следователно тази татуировка се извършва широко от любители на дамите. Това е един от най-добрите хип татуировки за жени.

Виж повече:Малки татуировки за мъже на китката

4. Дизайн на гръбначния стълб:

Това е хип татуировка дизайн, който можете да направите на гърба. Това е като гръбначните кости на гърба с костите, също направени по много подробен начин. Това се прави в смел формат и вие ще можете да направите това от професионален художник. Това също може да бъде спорт от почти всеки човек. Можете да опитате това от един добър салон и да получите указания дали това е подходящо за вас или не.

5. Мотив на хената:

Това е едностранно дизайнер хип татуировка. Можете да опитате тези видове татуировка дизайни, които приличат на къна и има мотив работи, но са направени с постоянни мастила. Те са доста девически и също стилни за спорт. Този вид татуировки са силно вдъхновени от дизайните на механди. Те придават страхотен вид в тъмни и сиви нюанси. Това е един от перфектните татуировки на хип за момичета.

6. Цветно тъмно:

Това е декоративна роза татуировка дизайн. Това се прави от страна на тазобедрената кост и можете да получите нещо подобно на себе си лесно. Това се прави с тъмно оцветено мастило, което прави този вид доста артистичен. Можете също да опитате да получите подобна мода, направена от страната на тялото. Това е една от секси татуировките на хип за момичета.

7. Цветни татуировки:

Това е флорален дизайн на хип, който е удължен от страната на тялото. Можете да направите нещо цветно като това. Можете да правите и други птици и други свързани с тях модели. Можете също така да правите писания или да създавате повече стилове за това. Трябва да говорите с художника на модела и той може да създаде персонализиран дизайн за вас. Въпреки това, това е голям мащаб дизайн, така че вие ​​също трябва да бъде удобно да спортувате това и след това да получите това постоянно мастило. Това са рози, а също и лалета. Можете също да направите подобни цветя или да добавите други видове орхидеи или да оставите това.

Виж повече: Мъжки дизайни на татуировки в стомаха

8. Орхидея:

Това е модел на орхидея, който е бил направен във формата на молив с някои цветя и клонки. Можете да изпробвате подобни стилове и да добавите още цветове към това. Това обаче ще бъде удължен модел, който отива до горната част на задната част на тялото. Можете също да добавите птици или други свързани с тях модели.

9. Татуировка с пясъчен часовник:

Това е татуировка от пясъчен часовник, която е направена с рози на бедрата. Това са много момиче тип и лесно можете да спортувате това. Можете да направите този тип дизайн с други видове флорални щампи. Това са доста артистични за гледане. Те дават 3D ефект при професионално оцветяване. Използваните различни цветове го правят по-привлекателен и съблазнителен.

10. Татуировка с хип-под:

Този прост хип татуировка дизайн се извършва високо от момичетата от колежа. Тази татуировка на хип е направена от малка гълъбна птица, която символизира любовта и мира. Този вид татуировка също е силно оцветена от християните, както и от тях; Гълъбът е свята птица според Библията. Следователно, жените, които обичат, са верни и се надяват по природа, да си татуирате табуретката върху бедрата. Това е един от сладките татуировки хип дизайн за момичета.

Виж повече: Татуировка на предмишниците

11. Дизайнер на татуировки на хищни пеперуди:

Една пеперуда може да привлече вниманието на никого много лесно. Този вид момиче татуировка хип помага да изразят любов, привързаност и привличане към някой специален. Пеперудите са символ на чистота и нежност. Тази татуировка върху тазобедрената става също означава, че момичетата са крехки, подобни на пеперудите. Също така е символ на свобода и единство. Тази татуировка прави бедрата по-секси и красиви, точно както е пеперудата. Това е една от най-готините татуировки за жени.

12. Перо на татуировката на бедрата:

Този вид хладен татуировка хип дизайн за момичета става популярна в наши дни. Перото символизира свободата, желанието и смелостта. Този вид татуировка се извършва предимно от жени, които са амбициозни и живеят според собствените си норми. Тази татуировка привлича момичетата, които искат да постигнат по-високи цели и са освободени за това. Тази татуировка също е много популярна сред племенните татуировки.

13. Татуировка за котва на тазобедрената става:

Тези видове секси татуировка дизайни за жените бедрата са широко извършвани от жените, които са страст за кораби, море, океани, живот на пирати и т.н. Тези видове татуировки символизират стабилност, надежда, вяра и т.н. посвещение татуировка на някой важен в живота си. Тази татуировка може да бъде направена с различни цветове или просто черно мастило. Изглежда много привлекателно, когато се дават тъмни и светли нюанси. Това е един от най-добрите малки татуировки хип дизайн за момичета.

14. Татуировки с портретен хип:

Тези видове хип татуировка дизайн стават популярни сред жените, особено в Америка и Африка. Тази татуировка дава красиво послание с помощта на момичешки портрет и рози. Цветовата комбинация, използвана в тази татуировка, наистина й придава прекрасен вид. Първият портрет на момичето показва, че не виждате зло, вторият портрет показва, че не чувате никакво зло, докато последните показват, че няма зло.

15. Татуировка за пауни:

Това е най-любимата секси татуировка за момичета. Това е най-цветната татуировка, която може да има секси поглед върху бедрата. Създадените дизайни правят едно забележително. Паунът в различните религии се счита за благочестив сред всички птици. Той символизира благородство, роялти и неморалност. Тази татуировка се извършва широко от жени, живеещи в горски територии, плажове или вдъхновени от природата и птиците.

Следователно, съблазнителни или секси татуировки на хип за момичетата стават модни, за да дадат смел поглед. Такива красиви татуировки са избрани само от момичета, но няколко татуировки се извършват и от момчета като татуировките на черепа, татуировките и т.н. Така че изберете подходяща татуировка според вашата текстура и направете хип съблазнителна и привлекателна.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: House Trailer Friendship French Sadie Hawkins Day (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send