Красота и мода

Как да натрупате тегло естествено - 25 метода?

Pin
Send
Share
Send


Искате ли да наддадете на тегло естествено? Искате ли здраво тяло? Не знаете ли как да наддадете на тегло естествено. Как набирате тегло е рядък проблем, защото всеки говори за загуба на тегло, но никой не казва за наддаване на тегло. Ако сте много тънък и искате да сте здрави наддаване на тегло естествено след това силно казват: "Аз се опитвам да наддават на тегло". Повечето от хората, които са много тънки са тъжни за тялото си, както и губят доверието си. Не се притеснявайте! Ние сме тук, за да ви помогнем. Днес в тази статия ви казваме няколко начина да наддадете на тегло естествено.

Проблемите с ниско тегло са едни от най-често срещаните проблеми, които се появяват доста често и в тази статия са дадени някои съвети и трикове по този въпрос. Наддаване на тегло също е трудна задача, подобна на загубата на тегло. Ако имате естествено тънко тяло или висок метаболизъм, тогава е възможно да постигнете тегло. След като се научите как да наддават на тегло, тогава вие ставате валиден кекс сред приятелите си. Повечето хора са готови да отслабнат, но можете да обърнете някои основни стойности на гладно, за да получите някаква дебелина. Въпреки това, много хора не разбират колко проблематично може да бъде да наддават на тегло.

За щастие, постигането на тегло е доста спонтанно и не е необходимо да бъде активно или луксозно; някои основни контроли и промени в начина на живот могат да дадат вълнуващи резултати. Има много хора, които ядат повече, но тялото им е слаб като пръчка и те също искат здрав или мускулест вид.

Причини за поднормено тегло:

Ако искате да наддадете на тегло, трябва да знаете причините, поради които хората са с поднормено тегло. Те са както следва.

 • Продължително време за хранене.
 • Неадекватни хранителни навици.
 • Лош избор на храни.
 • Неадекватни хранителни навици.
 • Повишена физическа активност.
 • Намаляването на приема на храна може да доведе до недостиг на енергия.
 • Мал-абсорбция поради продължително заболяване.
 • Болести като рак, хормонален дисбаланс (хипертиреоидизъм), туберкулоза.
 • Нарушения на храненето като анорексия нервна или булимия.
 • Понякога генетиката може да твърди, че е отговорна за причиняване на по-ниски проблеми с телесното тегло. Да предположим, ако някой от вас в семейството страда от ниски проблеми с телесното тегло, дори и да не сте родители, тогава все още има доста голяма вероятност да се изправите пред същите проблеми.

Това са няколко от основните причини за това да сте кльощави. Сега, ако искате да станете здрави, прочетете внимателно тази статия.

Как да натрупате тегло естествено - 25 метода:

Сега, тук ние ви даваме списък на някои полезни съвети, за да наддават на тегло, както и вашата увереност. Те са както следва:

1. Яжте три хранения на ден:

Как мога да спечеля тегло е много не подобен тип въпрос. Но имаме различни видове отговори за този проблем. В първото основно нещо е да се яде силно, преди да го последваш. Силно се препоръчва да се консумират три хранения, както и две леки закуски за всеки ден. Потреблението на редовен график е много полезно, за да сте сигурни, че получавате достатъчно калории всеки ден. Това означава, че консумирате обилно порция закуска, обяд и вечеря, както и две закуски в средата на нея.

Когато ядете такива ястия, те ще са склонни да смилат бързо. Ето защо трябва да държите стомаха си пълен, като му осигурите достатъчно количество храна в определени интервали от време. Това ще позволи на тялото ви да бъде запълнено с доста малко количество протеини, хранителни вещества и т.н., и това може да се каже, че е един от най-добрите начини да ви осигурим качествени хранителни вещества. Това ще ви позволи да наддадете на тегло, като останете здрави по едно и също време. Друго важно нещо е да се има предвид, че вашата диета трябва да включва само тези храни, които всъщност осигуряват на тялото ви някои естествени бенефициенти като плодове и билкови напитки. Те ще повишат теглото и ще ви позволят да се впишете изключително в ядрото.

2. Яжте здравословни мазнини:

Консумирайте голямо количество здравословни мазнини. Имате яйчни жълтъци, месо с животински мазнини, кокосово масло и допълнителни здравословни мазнини. Повишаване на калоричния прием на здравословния вид, разбира се. Следователно, тези банани общо тук, че полезно за това как да наддават на тегло за момичета. Наличието на такива големи количества здравословни мазнини със сигурност ще ви помогне да придобиете някаква тежест. Това може да се каже, че е един от най-добрите начини да натрупате тегло естествено, без да причинявате вреда на тялото си. Това не са транс или преработени мазнини, това са естествени мазнини, които всъщност са необходими за нашето тяло до определена граница. Този процес ще ви позволи лесно да натрупате тегло и да запазите стомаха си пълен и здрав едновременно. Ако консумирате такива количества храни всеки ден, тогава със сигурност правите услуга, тъй като в рамките на няколко дни (или месеци) ще има значителна промяна в теглото си.

3. Избягвайте да прекалявате:

Сериите на преливане или преяждане, както и гладуването са били изложени на лоши ефекти върху нивата на глюкоза и инсулин. Той също показва вероятно вредни метаболитни процеси. Като алтернатива на извличането на едно хранене, тъй като искате да ядете колкото се може повече калории, опитайте се да ядете повече от пълния ден. Какво правиш, прави с цялото си сърце. Ако правите нещо, което се препоръчва от сърцето ви, тогава не го правете. Например, никой не обича преяждане. Това е едно от основните погрешни схващания, които хората имат по отношение на наддаване на тегло. Много хора са склонни да мислят, че ако ядете много, ще увеличите теглото си. Но това не е вярно.

Те очевидно имат някои лоши странични ефекти, както се споменава по-рано, а също така затрудняват ежедневните функции и дейности на тялото, тъй като тялото ви не се приучва към този вид прием на храна. Вместо да прилагате тази техника, има едно нещо, което можете да направите, като ядете правилната храна в правилното количество в точното време. Това със сигурност ще ви позволи да поддържате тялото здрави и органите активни, така че всички вътрешни дейности на тялото да са във ваша полза и те ще помогнат за увеличаване на теглото.

4. Постигане на мускулна маса:

Предимно атлетите искат да се натрупат и затова добавят протеин, както и достатъчно калории, заедно с правилно упражнение за сила, за да се уверят, че те постигат насипно състояние на правилните места. Те консумират богати на протеини освежителни напитки като нискомаслено шоколадово мляко, барове с високо съдържание на протеини, или протеинов шейк директно по-късно упражняване на тегло, за да отскочи мускулите съществената енергия след тренировка. Ентусиазирани трениращи, които не дразнят изграждането на мускулна маса, също изискват ежедневни здравословни закуски, за да подхранват телесната си активност и да запазят или увеличат теглото си. В същото време трябва да се има предвид, че когато консумирате такива богати на протеини напитки, вие всъщност позволявате на тялото да расте.

Сега всички тези богати на протеини шейкове или протеини не работят като етикетите на обещаващите продукти. Най-лошото е, че тези храни, богати на протеини, понякога имат някои странични ефекти. Така че, преди да закупите тези изкуствени протеинови доставчици, определено трябва да препоръчате на Вашия лекар и тази кабина да бъде една от най-важните стъпки, които ще трябва да предприемете, преди да ги консумирате. Не бъдете невежи и се консултирайте с експерт в тази материя, тъй като става дума за здраве.

5. Консумирайте още калории:

Това включва някои изчисления. Консумирането на повече калории е идеалният метод за получаване на тегло. Очакваното ежедневно калорично изискване за нормален мъж с леко движение е 2200; за една жена, тя е 1900. Вие искате да ядете около 1000 допълнителни калории всеки ден, за да се увеличи по-малко от половин килограм на седмица. Направете изчислението. Консумирайте по-високи порции и имайте най-малко 3 хранения на ден. Вашата истинска калорична отговорност може да се промени в зависимост от вашия ръст, тегло, ниво на действие и метаболизма на тялото ви.

Някои експерти предпочитат да предлагат на своите клиенти, които страдат от проблеми с ниско тегло, с диети, които идват с храна, което допълнително им позволява да имат тонове калории през целия ден. Но в същото време, те ще трябва да тренират малко, така че да могат да изгорят много калории едновременно. Това е само за да се гарантира, че високото количество калориен прием не вреди на вътрешното им тяло.

6. Мляко за пиене:

Ако искате да увеличите калоричната стойност на млякото, повишете 1 чаено мляко на прах на една литър 2% мляко. По това време допълвайте спрей Instant Breakfast, Nestles Quick, Oval tine, малцов прах или други есенции. След като смесите това, той ще бъде подготвен и ще ви чака в лед. Можете също така да направите миксер напитки като плодови шейкове, млечни шейкове и фрапе. Доказано е, че хората, които консумират мляко повече от три до четири пъти седмично, са увеличили значително телесното си тегло. Някои хора, които имат проблеми с течното мляко, могат да добавят малко количество мляко на прах към тяхната диета. Това също помага. Докато работите върху теглото си, като консумирате богати на протеини храни и мляко доста често, увеличаването на теглото ви няма да се сблъска с никакви бариери.

7. Потвърдете редовния и успокояващ сън:

Помнете едно нещо, което редовното и релаксиращото сън играе важна роля за способността ви да увеличавате здравословното тегло. Вашите мускулни клетки искат време да се подобрят от упражненията. За да се развие превъзходно, както и по-трудно, вашите мускулни клетки се нуждаят от идеално производство на растежен хормон и тестостерон; по-голямата част от снабдяването с растежен хормон и тестостерон се създават и се разпространяват в циркулацията по време на спокоен сън. Спящата също играе важна роля за това как да наддават на тегло естествено. Когато тялото ни е в покой, има тенденция да натрупва цялата храна, разградена от червата, и да ги прехвърля към различните органи на тялото. Това може да се каже, че е един от най-добрите начини за увеличаване на теглото, като позволява на тялото ви да получи добра сума на почивка, както добре. Ако имате подходящ сън, те ще ви помогнат да си починете стомаха и да се събудите отново, за да започнете процеса на натрупване на тегло.

8. Създайте интелигентни селекции:

За проба изберете млечни продукти, риба и месо над хляба. Вземете яйца върху картофите. Имате диети с високо съдържание на протеини като боб, варива и грах и храни с високо съдържание на нишесте като ориз, картофи и тапиока. Този вид хранене е най-добрият начин да натрупате тегло. Изборът на подходяща храна е добър процес, за да направите свои собствени планове за умре и да включите тези здравословни храни, които харесвате и тези, които ще бъдат полезни и за вас. Това е един от най-добрите начини да увеличите теглото си естествено, тъй като трябва да направите своя собствен избор по отношение на храната. Как да придобиете диета естествено? Започнете да включвате някои хубави храни в диетата си, така че естествено да натрупате тегло

9. Редовно упражнявайте:

Дори упражненията и движенията са отговорни, за да облагодетелстват тялото ви, за да спечелят мускулите, както и не дразнещите мазнини. За да увеличите теглото си по силен начин, притежавайте костите си силни и тялото тонизирано. Потвърдете фиксираното движение на тялото за 30 минути, 5 пъти седмично. Затова се опитвате да правите остро ходене, въртене, въртене на педалите или да се присъедините към фитнес зала. Внимавайте и избягвайте да бъдете прекалено енергични. Защото твърде много изтощение на енергия може да изгори калориите и да намали телесното тегло. Но се опитвайте да оживеете някои тежки тежести. Направете тежките асансьори като мъртви асансьори, клякам, пейка за пейки и др

Ако сте човек, който е постоянно на краката си, създавайте време всеки ден, за да намалите. Спомнете си, че трябва да поемате повече калории, отколкото можете да изгорите. Както непрекъснато, първо проверявайте с личния си лекар, ако не работите дълго време. Упражнението е от жизненоважно значение, за да се получи тонизирано тяло и по този начин да се включи в теглото обучение, балансиран микс от кардио, еластичност упражнения всеки ден.

10. Яжте по-малко:

Ако консумирате в средата на хранене, го отрежете. Препоръчително е да натрупате тегло, което трябва да ядете три големи хранения или 5 до 6 малки хранения на ден. Приемът е по-малък. Избирайте храна с хранителни калории и увеличавайте храната с нишесте като картофи. Помислете за добавената нездравословна храна, която консумирате, колкото повече отнемате тялото си от здравословни хранителни вещества. Мършав човек, който зависи от нездравословна храна, ще почувства болка от същата неестествена значимост като затлъстел човек с лишени от хранене поведение.

11. Увеличете приема на протеини:

При никакви обстоятелства не вземайте под наем протеиновите си храни, които са по-малки от 1g или lb. телесна маса, когато насочвате към повишаване на дългосрочната сила. Това е градивен елемент на мускулите и тялото ви е прието да няма за какво да ядат. Вземането на протеин също е много полезно за това как да натрупате тегло за жените.

12. Консумирайте като кон:

Трябва да знаеш, че колко кон яде всеки ден. Ако искате да консумирате като кон, тогава ви изискват твърде много и много калории, отколкото сте свикнали да ядете, което означава, че консумират около 4000 калории на ден. Това е само силно да губят или да спечелят около 2,5 паунда на седмица, следователно, ако откриете себе си постигане на повече от това, надраскване обратно дневния си хранителен процент хранене с 500 калории и изчакайте две седмици.

Можете също да добавите 1000 калории да се разклаща всяка вечер на редовното хранене. По този начин постигате около 2 кг. на седмица. Претегляйте се, по едно и също време всяка седмица; в същия ден, за да видите колко сте постигнали. Този вид хранене и добавяне на калории към нашето тяло също е полезно за това как да натрупате тегло за жените.

13. Включете мазнини във вашата диета:

Въпреки че мазнините са най-целенасочената система от калории, можете ефективно и здравословно да набирате тегло, като избирате храни, които се превръщат в повечето калории от нишестетата, сравнени с мазнините. Ако продължавате да увеличавате калориите си с големи тежки храни, поне създайте здравословен избор на сърце, като остарели фъстъчено масло, масло от царевично масло, масло от рапично масло, зехтин и покрития със салати, приготвени с маслиново масло. като, масло, бекон, пилешка кожа, сочни пържоли, както и сладолед. Всички тези храни са много ефективни за това как да наддават на тегло естествено.

14. Дъвчете храната си добре - докато течността е най-добра:

Чрез дъвчене на храните, докато чакат за течност, можете да вземете товара от храносмилателните си структури и да повишите вероятността повечето от хранителните вещества в храните, които консумирате, да проникнат в кръвообращението ви. Това е един от най-добрите методи за приемане на храна за момичета. Експертно мнение би било да се пие вода на нула по време на големите ястия. Това ще позволи на твърдата храна да се натрупа и да позволи на храносмилателната система да работи по-малко през това време.

15. Съвместимостта е важна:

Наддаването на тегло не е задача без стрес, тъй като отнема много време за показване на резултатите. Някои хора се обезсърчават и напускат. Всяка промяна ще бъде очевидна само тогава, когато се държи под око. Регулирането на програмата за увеличаване на теглото е от съществено значение.

16. Потвърдете физическата и емоционалната почивка:

Стомаха, панкреаса, тънките черва, жлъчния мехур и черния дроб се нуждаят от допълнително движение на кръвта, за да усвоят важна храна. Ако сте физически енергични или емоционално притеснени, въпреки че ядете след това, той отхвърля кръвта от храносмилателната част на тялото и нервната система и скелетните мускули. Недостигът на идеално кръвоснабдяване на храносмилателната част на тялото по време на приема на храна намалява храносмилателната ефективност.

17. Храни, които ви помагат да натрупате тегло:

Има няколко храни, които са отговорни за това как да наддават на тегло за жените. Някои от тях са както следва;

 • Риба тон: Динамичните мастни киселини в рибата тон съставляват тълпа от здравословни мазнини, които не само помагат за увеличаване на теглото, но и поддържат физическото здраве.
 • Цели яйца: Той е евтин, както и претеглен с протеини, витамини А, D, Е и приличен холестерол.
 • Пълнозърнест хляб: Можете да ядете силно и да пакетирате паунда по едно и също време чрез консумация на пълнозърнест хляб, който представлява около 69 калории на всеки парче.
 • Масло: Маслото е свързано с екстензивно увеличаване на теглото. Яденето на масло трябва да е под контрол, тъй като постоянното поглъщане на масло е корумпирано за сърцето ви.
 • Нормален плодов сок: Силен и хранителен начин за увеличаване на няколко килограма, пийте 100-процентов плодов сок, който е зает със захар, както и допълнителни хранителни вещества.

18. Йога за увеличаване на теглото:

Йога е много древна форма на упражнение, която има многобройни ползи за здравето. Някои от позита на йога, които помагат да наддават на тегло, са както следва;

Дишане на йога:

Тези дихателни движения са жизненоважни, тъй като намаляват стреса, помагат като релаксанти и допринасят за сън.

Sasangasana:

Тази асана поддържа опора за балансиране на метаболитната система и хормоните, както и възстановяване на разпадането.

Повдигане на бъчви:

Тази тренировка за вдигане на тежести повишава вашата мускулна маса, както и сила.

Suryaved Pranayam:

Хората, които са слаби, могат значително да се възползват от тази пранаяма, тъй като подобрява както физическата, така и умствената сила.

Седни:

Тези тренировки ще увеличат мускулната сила и вълнуват тялото ви в развитието.

Шавасана:

Успокояваща поза, която връща спокойствие.

Pavanmuktasana:

Чрез прилагане на натиск върху стомаха, тази асана подкрепя в лечението на чревни проблеми като тежест, диспепсия и запек, като по този начин увеличава глада.

Повдигане на крака:

Тази поза помага за укрепване не само на бедрата, но и на стомашните мускули.

Ардха Курмасана:

Вашето тяло може да бъде презаредено чрез извършване на тази асана често и всеки орган на тялото става прекомерно разширен до върховния.

Matsyasana:

Тази поза е известна и като рибена поза и е най-добрата форма на йога за наддаване на тегло. Този йогичен подход отскача почти всяко сервиране на тялото и комфорт в цялостния растеж.

19. Много и здравословни зеленчуци и месо:

Ако искате да натрупате тегло бързо, включете много повече и повече месо и зелени зеленчуци в ежедневната си диета. Междувременно организирането на тялото е 80% диета; изгодно е да се налагаш да се налагаш. Трябва да предложите много протеини за тези хормони за производство.

20. Хранителни навици за това как да натрупате тегло за момичета:

Има някои здравословни и нездравословни навици, които ви помагат да наддадете на тегло. Някои от тях са дадени по-долу;

 • Готви се енергично, като се използва широка смяна на хранителните кирки, които са полезни за здравето.
 • Дъвчете храната правилно, за да ускорите храносмилането. Избягвайте прекомерния прием на течни напитки като кафе и чай директно след хранене, тъй като това забавя интереса на минерали като желязо.
 • Насладете се на разнообразие от плодове и зеленчуци, за да създадете салати и зависи от силни мезета.
 • Имате път на наддаване на тегло, тъй като това е от жизненоважно значение; добре е да се повиши с 5 до 6 кг. Тегло всеки месец.
 • Някои неестествени навици за постигане на нездравословно тегло, се хранят в колата, хранителни канали - прием на едно и също нещо от ден на ден, понякога липсата на сън може да ви създаде мазнини, Завършване на цялото нещо на чинията и натиск от страна на колегите, “Кафе” магазин “или за някои от нас това е“ среща за питие ”и консумация пред телевизора.

Виж повече: Диетични планове за увеличаване на теглото

21. Повдигнете тежести за суха маса:

Ако искате да изградите тялото си, а също така искате да направите силно тяло, направете редица тежки повдигания, за да настроите постно маса. В основата на вашата рутина трябва да бъдат големите комплексни асансьори: клякам, издърпвания, мъртви асансьори, преси на пейката, както и над главите, ракети, спадове и почистване на електричеството, чипове и натъртвания. Те включват многобройни силни страни, докато започват вашите хормонални организации.

22. Закуска, която набира тегло:

Един от най-добрите начини да натрупате тегло е да повишите консумацията на калории, като по този начин изберете тези храни, които са богати на калории. Този тип закуски са полезни предимно за това как да натрупате тегло за жените.

 • Сушени плодове и ядки.
 • Мляко или портокалов сок като напитки.
 • Тост с много масло.
 • Омлет със сирене и зеленчуци.

23. Обяд или храна, която помага за натрупване на тегло:

Вашата вечеря или обяд трябва да са идеални, за да натрупате тегло по-бързо например;

 • Прясна риба, птици, яйца или постно месо за протеини.
 • Екстра Дал или леща.
 • Макаронени изделия от цялото зърно с допълнително сирене.
 • Добавете млякото на прах към сметаната супа.
 • Зеленчуци като картофи и царевица. Увеличете консумацията на зелени и цветни зеленчуци.
 • Ориз.
 • Бобови растения, като черен боб.

24. Най-добри закуски за увеличаване на теглото:

На нас ни е даден списък на такива закуски, които са много полезни за увеличаване на теглото. Те са както следва;

 • Ядки и семена,
 • 100% плодов сок,
 • Суха бисквити с парченца сирене,
 • Ябълкови филийки с фъстъчено масло
 • Сушени плодове
 • Фъстъчено масло, мляко на прах или протеинов прах, добавени към шейк от плодово мляко.

25. Храни ирония в добри калории:

Има много храни, които са с високо съдържание на калории и някои от тях са следните;

Плодове: Банани, стафиди, дати, ананас, сушени кайсии и други сушени плодове съдържат повече калории, отколкото воднисти плодове като изнасилвания, сливи, праскови. Един банан съдържа само около 100 калории.

Сирене: Едно плодово сирене от чедър съдържа 69 калории. Сиренето е напрегнато мляко, така че е чудесно в калориите на протеини и мазнини, холестерол, калций и сирене.

Горещи зърнени храни: Чрез приготвяне на горещи зърнени култури с мляко като алтернатива на водата, те са много полезни за увеличаване както на калориите, така и на хранителната стойност. Подобрете много смеси, като мляко на прах, пшеничен зародиш, маргарин, орехи, фъстъчено масло, слънчогледови семки и сушени плодове.

Маслата: Добавянето на добавена мазнина към храната е спокоен начин за подобряване на калориите, изберете зехтин, масло от рапица и т.н., което е достойно за вашето здраве и също така допълва много желаните калории.

Супи: Сърдечната леща, минестроне, грахът и ечемичните супи осигуряват повече калории, отколкото пилешко и говеждо месо. За да направите консервираните супи като домати или юфка по-значими, заменете водата или обикновеното мляко с избледняло мляко или добавете допълнително мляко на прах. Подобрете с нискомаслено сирене и крутони.

Салати: Можете също така да увеличите калориите на нискокалоричните марули, които бързо се подобряват в екстензивно ястие чрез добавяне на извара, стафиди, боб или пилешки грах, нарязани орехи, слънчогледови семки, риба тон, разнообразни зеленчуци, постно месо, крутони и салатен дресинг. ако е възможно на маслиново масло.

картофи: Добавете масло и допълнително прахообразно мляко към натрошен картоф. На печен картоф, навик заквасена сметана и сос внимателно, защото тези наситени мазнини са лишени от избор по отношение на здравето на сърцето.

Зеленчуци: Грах, царевица, моркови, зимен скуош и цвекло включват повече калории, отколкото зелен фасул, летен тиква, броколи и други водни зеленчуци. Нанесете го с олио за готвене, бадеми или настъргано сирене.

Сокове: Ябълки, боровинки, канапе, грозде, ананас и кайсиеви сокове съдържат повече калории, отколкото грейпфрут, портокал и домат. За да увеличите калориите в покрития с лед портокалов сок, повишете количеството вода, по-малко от препоръките.

Енергийни ленти: Тя е обременена с добри за вас орехи и овес. Една купа се състои от около 500 калории, което е подходящо, както и вкусно за закуска.

Хляб: Сърдечни и дебели хлябове, като пълнозърнеста пшеница, бульон, овесени трици и ръж, са по-здравословни от белия хляб. Нарежете плътни филийки и разнесете добре с фъстъчено масло, мед, конфитюр, хумус или крема сирене.

Десерти: Чрез изваждане на десерти с питателна стойност, можете да харесате лечение, както и да насърчите вашето тяло. Опитайте замразено кисело мляко, овесени ядки, бисквити, тиквен пай и шоколадов сладко, компот от задушени плодове. Можете също така да опитате боровинки кифли, бананов хляб, царевичен хляб, използвайки мед, и други сладки хлябове могат да се удвоят като десерт, както и всеки от честите нискомаслени печени изделия, които могат да се получат в хранителни магазини.

Виж повече: Източници на желязна храна

Следните предложения могат да ви помогнат да увеличите приема на калории. Освен това, прочетете информацията за калориите върху етикетите на храните, за да сравните храни, така че да можете да направите най-високия избор на калории. Така че, това са най-добрите съвети за това как да наддават на тегло естествено и се надявам, че тази статия е много полезна и информативна. Бъди здрав!

Най-добрите съвети за наддаване на тегло естествено се обсъждат в тази статия. Освен тези 25 точки, може да има и други причини, които ще ви помогнат да увеличите височината. Но това са най-добрите. Те със сигурност са работили за повечето хора, които са имали ниско телесно тегло въпроси и те ще работят за вас, както добре.

Гледай видеото: Духът на времето III: Продължение Zeitgeist: Moving Forward (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send