Красота и мода

Как да се избегне лош дъх от дома средства за защита

Pin
Send
Share
Send


Страдате ли от лоша ширина? Искате ли да избягате от това? Не се притеснявайте! Лош дъх често се задейства от натрупването на микроорганизми в устата, което корени дразненето и допринася смъртоносни миризми или изпарения, чиято миризма е подобна на сяра или иначе по-бедна. Един и всички имат офанзивен дъх някъде, приличащ веднага щом се придвижите около леглото в следобед. Така днес в тази статия обсъждаме някои съвети за избягване на лоша ширина.

Има много причини за лош дъх в допълнение към многобройни лечения за борба с него. Причините са както следва;

  • Лоша орална хигиена,
  • Заразени сливици.
  • заразени зъби или венци,
  • Киселинен рефлукс.
  • По време на студ и кашлица.

Виж повече: Как да спрем хъркането

Начало средства за лечение за лош дъх: t

Сега, по-долу сме споменали 14-те най-добри съвета и начини, които са лесно достъпни, чрез които можете да избегнете лошата ширина. Знаете ли как да се избегне лош дъх чрез използване на естествени домашни средства Те са както следва;

1. Хидратирана стойка:

Знаете ли как да избегнете лош дъх, като използвате питейна вода? Консумацията на много вода може да е от полза за ускоряване на процедурата за разпрашаване на вредни бактерии и фрагменти, намиращи се в средата на зъбите. Ако имате сухота в устата, това е един от големите фактори, които са отговорни за лошата широчина. Водните подпори за изплакване на храната, която бактериите запалват. Имайте предвид, че водата няма миризма. Водата насърчава слюнката, която изплаква устата и избягва лошата ширина.

2. Езикът трябва да бъде правилно четкан:

На езика ви се появява толкова много плаки и микроби, поради което четката или остъргването на езика ви е от съществено значение. Някои остатъци се натрупват в средата на вкусовите рецептори, както и гънките, налични в езика, така че почистването е необходимо. Това е едно от най-добрите и прости домашни лечения за отстраняване на лошия дъх.

3. Носете дъждовни пилоти и сок:

Има някои монетни дворове, както и венците са на разположение, което помага да се избегне лоша широчина до известна степен. От името на свръхчувствителни зловещи миризми, хапчетата, които се продават без рецепта, присъстват на пазара, за да предотвратят неприятното ухапване.

4. Спрей за уста може да контролира лошия дъх:

Несигурно, че имате много лош проблем с широчината, тогава предпочитате да използвате вода за уста или спрей за уста в ежедневната си рутина, за да се грижите за зъбите си, както и да предложите на устата си аромат на свежа градина.

5. Проверка на зъболекар да се избягва лош дъх:

Това ще бъде един от най-ефективните домашни средства за лош дъх ще бъде чрез посещение на зъболекар. Помислете, че ако страдате от лош дъх, тогава е много важно да знаете защо се случва с вас. Най-добрият начин да идентифицирате причината е да се консултирате със зъболекар. Когато не успеете, посетете стоматолога. Лошият дъх се създава главно чрез събиране на микроби в устата; следователно, да отидете на зъболекар два пъти годишно от името на рутинно измиване и инспекция е значителна скорост, за да поддържате нов дъх. Зъболекарят може да ви предостави някои от най-добрите лекарства и да ви предложи съвети и трикове за по-добро състояние на зъбите, а това от своя страна също може да бъде ефективно средство за избягване на лошия дъх.

Виж повече: Как да контролираме вашия сън

6. Избягвайте някои храни за добро дишане:

• Чесън или лук:

Избягвайте консумацията на това или нещо пикантно, защото тя пътува в кръвообращението и накрая в белите дробове.

• Премахнете кафето и алкохола:

Заедно от тези напитки се доставя атмосфера в устата ви за развитието на микробите, което води до лош дъх. Алкохолът е отговорен за сухота в устата.

• Избягвайте захарните диети и напитки:

В лека закуска вземете малко ябълка или определен протеин, отколкото шоколад.

• Избягвайте пити сокове:

Киселата напитка вреди на фитнес на зъбите, тъй като уврежда покритието на зъбите. Така че, пропуснете питейна сода.

7. Необходимо е редовно четкане:

Ако искате да поддържате вашата хигиена на зъбите, както и широчината, след това си мийте зъбите поне два пъти на ден е задължително. Това означава, че един в час и друг по-рано си ляга. Тази полза от процеса за премахване на хранителните елементи остава в устата Ви на или след пълния ден на консумация.

8. Избягвайте тютюневите изделия и пушенето:

Цигарите тютюн и тръби, може да си дъх. Пушенето е отговорно за приноса на ужасния дъх. Някои хора носят тази бъркотия не толкова добре, колкото други.

9. Тренировки за избягване на лош дъх:

Да, вярно е, че борбата с лошия дъх става ефективна, когато тренирате редовно. Човек може лесно да премахне лошия дъх, като работи ежедневно. Ежедневните упражнения могат да запазят здравето на вътрешната система и могат да ви спасят от всякакви проблеми с лошия дъх. Това е ефективно естествено лечение за лош дъх. Това специално лекарство за лош дъх може да се използва от хора от почти всички възрасти и е подходящо както за мъже, така и за жени.

10. Изрязване на езика ви:

Освен четенето ежедневно, трябва да се има предвид, че и вие ще трябва да почиствате езика си. Човек може лесно да предотврати лошия дъх чрез изстъргване или изтриване на езика. Както много примеси се съхраняват в броячите на зъбите, езикът също е един от тези органи, който също съдържа някои нечисти елементи, които могат да бъдат една от причините за лошия дъх. Човек може да предотврати лошия дъх чрез миене на езика, докато си миеш зъбите. Това е един от най-добрите естествени домашни средства за лош дъх.

11. Яжте хрупкави храни:

Ако искате да знаете за лечението на лош дъх, тогава това може да е един от най-добрите начини да се облекчите от този проблем със самопроизводството. Доказано е, че яденето на хрупкави храни като моркови също може да бъде едно от най-добрите лекарства за лош дъх. Човек със сигурност може да намали проблемите с лошия дъх, като ядете хрупкави плодове и зеленчуци. Консумирането на такива храни може да стимулира производството на слюнка, която може ефективно да намали симптомите на лошия дъх. Това е един от най-добрите естествени средства за лош дъх.

12. Бонбони без захар:

Бонбони с изкуствена захар няма да ви помогнат. Следователно, опитайте се с тези без захар. Те не осигуряват на тялото си лоши количества захар и в същото време предотвратяват лошия дъх. Тази двойна функция на венците го прави един от най-добрите лекарства за лош дъх. Това специално лечение за лош дъх може да ви спести много разходи и да свършите работата.

13. Използвайте безалкохолни вода за уста:

Алкохолните свободни води са тези, които трябва да се използват. Тук имаме чудесно лекарство за лош дъх, което може да ни освободи от проблема с лошия дъх. Водите за уста, които съдържат алкохол, няма да ви помогнат. Те са част от неизползваемите продукти.

14. Избягвайте наркотиците, които правят устата ви суха:

Винаги трябва да се избягват лекарства, които имат склонност да правят устата суха. Това ще включва лекарства с лошо съдържание или елементи, които правят устата дехидратирана и това може да е една от причините за лошия дъх. Един може да направите е да избегнете тези лекарства и напитки. Това може да е едно от най-добрите лекарства за лош дъх.

Образованият и добре практикуван зъболекар винаги ще предоставя на пациентите си най-добрият съвет за премахване на лошите вдишвания. Това ще ви струва следователно само посещение на зъболекар, след като сте опитали почти всички гореспоменати лекарства и все още сте неудовлетворени.

Виж повече: Първа помощ за сърдечен удар у дома

Гледай видеото: Home Дом 2009 Бг субтитри HD (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send