Татуировки

7 Най-добри дизайни и значения на татуировките на Фернандо Торес

Pin
Send
Share
Send


Фернандо Торес е известен испански футболист, който играе нападател в испанския отбор на Челси. Той е известен с очарователните си изяви и с популярността си, прави седем гола на футболните мачове. Той е брилянтен, опитен и професионалист.

Неговите татуировки са изумителни и всеки от тях казва нещо важно за неговата личност. Има много известни личности в света, които имат татуировки, но татуировките на Фернандо са различни и уникални в сравнение с останалите.

Нови татуировки на Фернандо Торес:

Най-добрите му татуировки са включени в следващите няколко параграфа.

1. Име на любимата татуировка на жена на лявата ръка:

Фернандо Торес има красива татуировка на лявата си ръка, на която е написано името на жена му Оливия. Новината за тяхната любов е открита през 2001 г. и те решават да се оженят през 2009 година.

2. Тайнствената дума на тайнствения Елв на предмишницата:

Тази татуировка е забелязана и от лявата ръка на Фернандо Торес. Много е трудно да се признае самият език, тъй като едва ли много хора могат да го прочетат. Татуировката изглежда загадъчна, въпреки че изглежда зрелищно и много привлекателно.

Виж повече: Татуировка на Дейвид Бекъм

3. Татуировка на дъщеря на Фернандо от дясната ръка:

Фернандо Торес има дъщеря на име Нора, която е много специална за него. Тя е родена през 2009 г. и е първото дете в живота на Фернандо и Оливия. На дясната си ръка той е написал името на дъщеря си, което изглежда много красиво. Това означава прекрасната връзка, която споделя с малкото си скъпа.

4. Фернандо Торес Сон Татуировка:

След синът на Фернандо Лео е роден на 6тата Декември 2010, той получи още една татуировка, направена на негово име. Той имаше толкова много любов към сина си, че пропусна важната си игра с Астън Вила. Татуировката е символ на бащинската любов и грижа, която Фернандо чувства за най-младия член на семейството си, Лео.

5. Татуировка на Фернандо Торес номер 9:

Фернандо Торес също има номера, вписани на дясната му ръка. Това е проста картина на номер 9 и има интересна причина. Фернандо твърди, че обича номер 9, тъй като очевидно е числото, написано зад униформата му. Татуировката е символ на ангажимента на Фернандо към футбола.

Виж повече: Постоянна татуировка на вежди

6. Фернандо Торес Татуировка крак-римски числа 7:

Фернандо Торес има и татуировки на крака си. На него са вписани римски номера, върху които е записано число 7. Изглежда така - ”VII”.

Римски цифри 7 два пъти татуировки:

Фернандо Торес има дата, написана на крака му. Той съдържа два “седем”, всички написани на римски номера. Те са много привлекателни за гледане и изглежда, че казват нещо много важно.

Татуировки на римски номер 2001:

Тази татуировка като цяло се чете като “7.7.2001”. Това е дата на смъртта на баба на Фернандо. Макар да е трудно да се разбере истинската причина, защото това беше и същата дата, когато Торес изигра първия си мач от футболния клуб „Атлетико Мадрид“

Виж повече: Татуировки на Меган Фокс

7. Дизайн на татуировки във Фернандо Торес

Това е една от най-добрите татуировки на Фернандо Торес. Тя е разположена на ръката му и мускулестите му се радват на славен начин. Цялата ръка е изпълнена с цитати и думи, които имат голямо значение и значение в живота му. Те изглеждат чудесно на него и му придават много очарователен облик. Неговият жесток израз допринася за красотата на тази татуировка и го прави да изглежда като безстрашен и смел футболист. Той наистина е най-добрият.

Гледай видеото: Значение на символите в астрологията (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send