Красота и мода

Топ 9 сапуни от алое вера

Pin
Send
Share
Send


Има различни популярни марки, които предлагат сапуни с екстракт от алое, които могат да бъдат полезни за хора, които имат обриви или тен. Те също са доста освежаващи, защото екстрактите от листата съдържат освежаващи агенти.

По-долу са представени топ 9 сапуни от Алое Вера, които се предлагат в Индия и могат да се избавят от всякакви кожни обриви и също така ефективно да намалят изгарянията.

1. Accol алое-неем билкови сапуни:

Това е много популярен сапун и съдържа екстракти от Маргоза, които са доста ефективни за кожни обриви. Това може да се използва за тези, които имат чувствителна повърхност, предразположена към инфекции. Това също е доста ефективно за всяка форма на изгаряния. Това струва приблизително 100 INR за средно 100 грама съдържание. Това също подхожда на повечето видове повърхности, дори и тези с мазна или суха повърхност.

2. Сапун от Нубийско наследство:

Това също е доста скъпо и не е лесно достъпно и може да се опита за по-гладка повърхност. Това дава усещане за охлаждане и причинява обриви. Това е приблизително на цена от 1000 INR.

3. Softsoap хидратиращ течен сапун за ръце:

Това е антибактериален сапун Алое за измиване на ръцете, както и за редовни миещи цели. Това обаче е на висока цена и следователно не е лесно достъпно. Това се оценява на 1500 INR приблизително за контейнер с умерен размер. Това може да се закупи от близките аптеки.

4. Луксозен сапун Aster:

Това също е доста популярен бар и умерено цени. Следователно това е доста лесно достъпно. Той също така съдържа кокосово масло за успокояване и сорбитол. Това е на цена от 100 грама за средно голямо тегловно съдържание. Това може да се закупи от най-близките аптеки.

Виж повече: Ползи за измиване на лицето от алое вера

5. Сатенен сапун Vivel Satin:

Той съдържа екстракти от алое, а също така е обогатен с витамин Е, който прави сухота да се успокои. Това е много популярна марка и е лесно достъпна дори от местните магазини. Това дава много освежаващо усещане и може да се използва редовно. Това е на цена от 10 INR за теглото на умерено тегло.

6. Сапун Гулнар:

Човек, който иска да използва нещо, което е много успокояващо и освежаващо за кожата, може да използва тези видове билкови продукти. Това е много популярен сапун от известна марка. Това също е богато на екстракти от краставици, което дава допълнителна успокояваща повърхност. Това е умерено цени. Това е умерено цени и доста достъпни. Това е приблизително 240 INR за 100 грама тегловно съдържание.

Виж повече: Най-добър хидратиращ алое вера за лице

7. Сапун Nezal Aissis:

Този сапун съдържа натурални екстракти от растението заедно с зелена ябълка за антиоксидантни ползи. Това може да се използва редовно. Това също е лесно достъпно и има доста варианти от една и съща компания с други видове екстракти, от които човек може да избира. Това се оценява на 95 INR за съдържание на нетно тегло около 100 грама.

8. Dr. Morepen Skin Fine сапун от алое:

Това е много добре позната марка, която предлага различни видове мехлеми и други продукти за третиране. Това е много билкови сапун, предлагани от тази реномирана компания и това също е доста лесно достъпно. Това може да се използва редовно и е подходящо за хора с чувствителни повърхностни и обриви проблеми. Това се оценява на приблизително 58 INR за лента със средно тегло.

Виж повече: Алое вера крем за лице

9. Сапун от ментов алое:

Това е глицеринов бар с успокояващи растителни екстракти и е с умерена цена. Това е лесно достъпно при 60 INR за средно голямо тегловно съдържание. Тя може да се използва редовно и съдържа екстракти от мента за успокояващ ефект.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Како да извадите алое вера гел од билка плус рецепт за матирачки серум за кожа (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send