Прически

9 Красиви и стилни прически в Северна Индия

Pin
Send
Share
Send


Винаги поставяйте вяра в един индиец, за да изпълнявате безупречно най-сложните съвети и трикове за красота, но въпреки това да излезете, за да бъдете красиви както винаги. Част от богатото наследство на Индия включва обширни прически, ако не и нещо друго. Сега най-добрата част на Индия са различните сегменти на културата, съответстващи на тази една космически свързана страна. Там, където южните индианци са доволни от дългите си орнаментирани плитки и копринени бели и златни сари, има още една култура, която все още не е проучена, което основно говори за различните обогатени северни индианци. Сред изобилието от различни дрехи и кухни, ние започваме от списъка с най-често срещаните северно-индийски прически.

Последни и най-добри прически в Северна Индия:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на северните индийски прически.

1. Плетен Roll Up:

Косите са вероятно най-често срещаните сливания на прически там, където някога е имало, и извличането на максимална полза от това понятие, първата прическа тук спортува красива плетена кок, но сложните до завършването на кокните наистина си струва да се спомене. Започнете с разделяне на парче от ключалката направо отпред и след това на френската плитка до средата на косата си. Сега индивидуално преобърнете всяко парче коса и ги закачете на гърба.

2. Назад:

Това е още една обичайна форма на прическа, която идва от север, където китката в края често се води от малка бучка в средната част на косата. Преди обвързването на косата оставете някои ключалки от предното свободно падане и започнете с бум в крайна сметка след ниския кок.

3. Виж Сватбената нощ:

Сватбите за индийците са винаги толкова екстравагантни, колкото се получава и от самата мисъл, че тук е приготвена с мощност прическа, изпълнена с обрати и завъртания, която в крайна сметка се превръща в една от онези, които обръщат главата. Започнете с усукана плитка и след това оформете коша с усукваща основа. Скъпоценности и украшения парчета винаги добавя стойност към този вид прически, така че не се колебайте да поставите един.

4. Лекият летен външен вид:

Обширни кифлички и рулони не могат да бъдат вашата ежедневна чаша чай и затова тук е много по-главата версия на прическа, която може да ви помогне да победите лятото със стил. Започвайки с малка предна заплетена коса, косата към края е доста свободно в нормална плитка. Често модна вратовръзка или панделка може да придаде цвят на външния вид.

Виж повече: Индийски прически за тънки коси

5. Изтънчения поглед на пром:

Предните ключалки се спускат свободно, последвани от малка бучка по средата и евентуално по-малка връзка в задната част на главата. Останалата част от косата се държи мека и подскачаща с изтънчени къдрици на принцесата и, както винаги, красива украса, за предпочитане е приказната прашна цвете да придава вид на ревност към прическата.

6. Плетената плетка:

Въпреки че културите имат две различни полукълба, винаги има нещо общо между южните и северните имения и тук има нещо, което северните индианци са взели от екстравагантния юг. Косата е разделена и докато единият образува кок, останалата част е направена в плитка. Допълнителни аксесоари са силно използвани.

Виж повече: Индийски прически

7. Предната Bump:

Винаги, когато се съмнявате, винаги прибягвайте до простото предно бумче, което ще се грижи за косата ви в най-простата форма. Обикновено останалата част от косата се пази свободно, за да се добави обем към външния вид.

8. Ниска плетена плетка:

За пореден път плитките започват отпред, за предпочитане от едната страна, но този път плитката върви чак до края. Сега просто преобърнете косата в нисък кок и го закрепете с щифт в края.

Виж повече: Как да направим индийски прическа

9. Орнаменти по целия път:

Най-лесният от прическите изисква от тях да ги държите свободно да пада и щастливи, но за да добавите етнически поглед към него, винаги можете да сдвоите една свободна глава на косата с обикновен орнамент, за предпочитане елегантен предмет.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DVD 3 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send