Красота и мода

9 Най-добри начини да се отървете от акне на гърдите

Pin
Send
Share
Send


Акнето са болка, независимо дали те се появяват на гърдите или лицето ви, или друга част от кожата ви. Въпреки това, акне на гръдния кош са по-дразнещи, защото те се дразнят от материала на вашата риза и по този начин продължават да се влошават, а не по-добре. Също така, носенето на рокли с ниско шиене става доста проблематично, тъй като не искате да отлагате всеки, когото срещате, като излагате толкова голяма част от възпалената си кожа!

Но след това отново, носенето на високи върхове на шията е досадно, защото материалът предизвиква повече ожулвания. Какво е решението за акне в гърдите? - да го излекува.

Начини да се отървете от акне на гърдите:

Ето 9 начина за лечение на акне в гърдите. Използвайте един или повече, за да постигнете най-добри резултати.

1. Актуални кремове за акне:

Използвайте ефективно почистващо средство за поддържане на високо качество на хигиената. Следващата употреба над противовъзпалителните локални мехлеми за намаляване на акне. Тези смеси, макар и изпълнени с вредни химикали, са доста ефективни за постигане на бързи резултати. Те могат да навредят на кожата ви в дългосрочен план, но работят красиво в краткосрочен план.

2. Бензоил пероксид:

Бензоил пероксидът е най-препоръчителният и често използван химикал за лечение на акне. Много хора се чувстват скептично настроени по отношение на тази форма на лечение на акне, защото бензоил пероксидът е силен химикал. Е, да не звучи грубо, но фактът, че е силен химикал, го прави полезно лекарство!

3. Аспиринова паста:

Аспирините са основно салицилова киселина. За тези от вас, които не са чували за салицилова киселина преди, това е много полезно за намаляване на възпалението и също така има антибактериални свойства. По този начин, аспирините са от голяма помощ в борбата с акне. Всичко, което трябва да направите, е да го смачкате и да добавите малко вода, за да стане гъста, гладка паста и след това да я нанесете върху гърдите си.

4. Намаляване на кожата:

Идвайки към по-медицинските лечения, иглата на кожата е отличен начин да се отървете от акне, особено ако сте опитали всички аюрведични и други билкови лечения, само за да разберете, че проблемът с акне е хроничен. При иглите на кожата лекарите правят засегнатите области по-зле. Това помага на тялото ви да е наясно с уврежданията в тази област и тя започва да се лекува от нарастваща нова кожа!

5. Лазерна хирургия:

Можете да получите всичките си акне lasered! В тази техника лекарят използва лазер, за да отстрани засегнатите слоеве на кожата. Доказано е, че ефективността на тази операция е доста висока. Този процес обаче е доста скъп и по този начин не може да бъде осигурен от всички.

Виж повече: Пъпка в ухото

6. Ексфолиране: t

Ексфолирането с помощта на концентрирани химикали помага много за намаляване на акне! Ексфолиаторите, които използвате в ежедневието, са по-леки форми на тези по-концентрирани химикали. Така че трябва да внимавате да ги използвате само върху засегнатите райони и да следвате инструкциите внимателно, тъй като може да причините повече щети, отколкото помощ. Също така, този метод не е полезен в случай на хронично или широко разпространено акне.

7. Дермабразио:

В този метод, лекарят основно премахва горния слой на кожата. Тук той / тя използва специални инструменти като въртяща се острие с диамантени накрайници или метална четка.

Виж повече: Пъпка при лечение на клепачите

8. Инжектиране на стероиди:

Както подсказва името, тази техника включва използването на стероиди. Стероидите се отърват от акне и техните белези и събуждат тялото, за да оздравеят засегнатите райони чрез отглеждане на нова кожа. Това е ефективна форма на лечение.

9. Постановление:

В тази техника лекарят основно премахва засегнатите кожни клетки. Тук той / тя прерязва акне и го премахва физически. Тогава тя позволява на кожата да се разраства обратно и да се лекува.

Виж повече: Пъпки на вашия език

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Внимание храна! Как НЕ трябва да се храним! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send