Красота и мода

9 Топ и модни пола точки за жени

Pin
Send
Share
Send


Полите са в тенденция от деня, в който са проектирани. Сред различните видове пола, дизайнът на пола е винаги предпочитан за всяко поколение. Те дават ретро перспектива на ползвателя с различни дизайни, изработени върху него, тъй като промените се появяват в модния стандарт.

Сладки и невероятни поли: t

Искате да пазарувате за пола пола! Обърнете внимание на долните проекти, за да изберете най-доброто за вашия гардероб.

1. Fancy Пола Dot Поли за жени:

Изработена от мрежата или с тесен шифон, червената полка с точилка на полка тук е с найлон. На малката пола също се дават двойни слоеве с прекрасни недостатъци и лента, свързана с носа. Носете го на страните за разхлаждащ вид.

2. Дамска пола с пола:

Търсите нещо стилно! Опитайте с черен дизайн на пола с бели петна в риба. Полата е изработена от памучен, копринен материал с дължина на коляното. Дизайнът е с право нарязан дизайн, стегнат с краката, и граница на дефекта в края.

3. Плисени поли:

Шифон и полка дават прекрасна комбинация за всякакъв вид парти. Подобен дизайн в шифона се дава на синя полка с пола с материал на гънки, за да придаде шик поглед. Полата е проектирана дълго отзад, докато тя е съкратена от самото начало.

4. Дамски поли с висока талия:

Популярният дизайн в полите е бялата пола с висока талия. Полата е изработена от найлонов материал и се дава три дефектни слоя с малка щипка. Бялата пола получава черни точки, които я правят възхитителна за всички партии.

5. Калъф за пола за жени: t

Моливът е широко възприет дизайн за жените, които са прикрепени към корпоративния свят. Розовите поли поликолони тук са изработени от памук и се дават дизайни на кръг, релефни в светло розов цвят. Релефните точки са изработени с кашмирски стил за плетене за уау.

6. Дълги пола точки за жени:

Дългите поли поли точки са основният избор на жените в горещите лета. В полите на флота са дадени пълна дължина с бял фон и тъмносини кръгове. Полата подхожда добре с горната част на цистерната или с елегантни върхове в дизайн без ръкави.

7. Пола за пола на Maxi Design:

Чувственият дизайн със сигурност ще направи вашата дата по-романтична. Ето един подобен модел, пола с макси пола. Полата идва в черен фон с малки бели точки в памучен копринен материал. Полта Dot полите са с дълъг разрез, което прави вашите секси крака видими с дизайн на кръста.

8. Трицветна пола пола:

Този дизайн на кръглите поли е дал на жените с тежък стил на тялото по един благодатен начин. Плюсът пола точка тук е проектиран в син фон с червени и бели точки над него. Крайната граница дава нетна докосване, за да добави към нейната красота.

9. Пола със зъбчато гнездо на пола:

Пола Пола с модерен допир дава дизайнерско докосване с груб дизайн. Микрото полата в черно се дава на дълга дължина отзад, а предната част е с най-горния дизайн, който прави дизайна приличащ на пола за риба. Тя дава на тънките крака прекрасен поглед за партита и дати.

Дизайнът на пола пола има важна роля в живота на жените. Те могат да бъдат идеалистично пренесени в случайни партита, излети, дати и т.н., или могат да бъдат пренесени за официален поглед към корпоративните офиси. Като цяло, моделът се носи в найлон и копринен материал, за да му придаде по-големи недостатъци и прищипване на границите, за да стане различен.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Do schools kill creativity? Sir Ken Robinson (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send