Красота и мода

Топ 12 играчки за 10 месеца стари бебета

Pin
Send
Share
Send


С напредването на уменията за мислене и комуникация, бебето ви расте много бързо и е почти 1 година. Той е готов да опита нови неща, да тества нови неща, да докосва и да вижда нови неща всеки ден, тъй като учи бързо и това е доста естествено на този етап. Има обаче някои играчки, които ще му позволят да подобри учебния процес и да задейства по-бързото стимулиране на мозъка. Има няколко играчки, които позволяват на десет месечното дете да окаже сериозен натиск върху главата му, за да разбере сложни въпроси. Ето списък на най-добрите 12 играчки за 10-месечното бебе.

1. Играчът Giggles N Nest Set 3-в-1:

Това е една от най-добрите играчки за 10-месечното бебе. Този комплект играчки съдържа редица цветни предмети, които основно ще задействат сетивата на бебето и ще му позволят да се развива психически и много бързо. Бебето може да създаде кула с обекти като ярко оцветените кубчета.

2. Първите блокове за бебето на Fisher Price Brilliant Baby:

Тук имаме страхотна играчка, която се счита за една от най-добрите детски играчки за 10-месечна възраст. Тази играчка спортува някои страхотни текстури и идеята е да се поставят парчетата в необходимите пропуски и дупки. Това е доста страхотно и цветовете правят играчката още по-привлекателна.

Виж повече: Играчки за 1 година

3. Б. Едно две блока за свиване:

Тази играчка ще бъде подходяща за децата на възраст между 6 месеца и 3 години. Играчката изисква от бебето да извърши някакво действие, което ще развие както неговото физическо, така и психическо състояние. Това всъщност ще му позволи да расте. Играчката показва атрактивни цветове заедно с фина и спускаща се текстура. Бебето трябва да постави малките кутии в желаните места.

4. Мелиса и Doug Deluxe Pounding Bench:

Това идва с малък чук, а играчката е една от най-известните играчки за децата от тази възраст. Това е една от най-добрите играчки за децата, които са на 10 месеца. Тъй като преди тази възраст бебето няма да може да разбере тази играчка и няма да може да използва и чука. Колкото и да е просто, бебето ще трябва да разбие цветните дървени удължени структури с чука. Това е една от най-добрите детски играчки за 10-месечно момче и момиче.

5. B. Zany Zoo Дървен куб за деца за деца, които са на 10 месеца:

Ето една невероятна играчка, която изисква и мозъчна и физическа активност. Десетте месеца ще трябва да помислят за експлоатацията на това игриво оборудване. За някои деца това е най-доброто от цялата им колекция от играчки.

Виж повече: 11-месечни бебешки играчки

6. Мозайката на Готината от 9 части:

Цялото нещо е направено от дърво и ще бъде едно от идеалните детски играчки за 10-месечна възраст. Пъзелът Jigsaw е много прост за нас, но може да се усложни малко за детето. Многоцветният пъзел е много привлекателен за окото и привлича интереса на 10-месечните бебета. Той е нетоксичен и много безопасен, дори ако детето го постави в устата си.

7. Замък за играчки за сортиране на играчка

Това е още една от тези играчки, които ще стимулират мозъчната дейност. Играчката е проектирана и изработена с грижа само за децата и може да се каже, че е една от най-добрите играчки за 10-месечното бебе. Бебетата обичат да преобръщат и преобръщат животинските блокове и да определят коя дупка е идеалното приспособление за това животно. Това създава предизвикателства и вълнение за малката ви.

8. GOTD Ехо Микрофон Класически магически микрофон Играчка за глас:

Това е една от най-добрите детски играчки за 10-месечно бебе. Тъй като бебето все още не е на година, можете да му подарите подаръци за рожден ден всеки месец. Той идва с гласови чейнджъри, които детето ще намери доста готино.

Виж повече: Детски играчки за 7 месеца

9. Център за възпроизвеждане на кубчета WolVol Musical Activity със светлини:

Това е многофункционална играчка. Той може да направи много неща и може да се каже, че е един от най-невероятните бебешки играчки за 10-месечната възраст. Тази играчка играе спокойна и успокояваща музика, която успокоява вашето бебе. Това също има вграден микрофон и бебетата могат да пеят любимите си мелодии. Този куб е един от най-добрите

10. XJD Baby Bike баланс велосипед, деца Уокър, малко дете Trike, 10 до 24 месеца бебешки играчки детски триколки:

Този лек трошак е много лесен за малката ви да язди. Можете да въведете този трайбъл, когато бебето ви е на 10 месеца. Това ще ги накара да работят за тяхното физическо развитие. Напълно затворените колела осигуряват безопасност. Уверете се, че детето използва тази играчка под наблюдение. Можете също така да поставите каска за детето си за допълнителна безопасност.

11. Класически World Wood Бебе Уокър с блокове:

Дървените играчки се харесват на петте сетива. Тя е изработена от естествено дърво и има гладки заоблени ръбове, така че е много безопасна за вашето бебе. Бебетата научават за цветовете, размерите и това им позволява да ходят наоколо. Бебетата подобряват сръчността си, моторните си умения и координацията на ръцете и очите с тази играчка. Това също тласка малката ви да предприеме тези стъпки и да започне да се движи.

12. Cif Toys Музикално обучение Workbench играчка за деца Строителство работа пейка строителни инструменти със звукови ефекти и светлини Инженерство Пречупване Play:

Дръжте децата си забавни с този жив и колоритен комплект за представяне. Това е музикално работно място, тъй като има много звуци, светлини и строителни инструменти. Тази играчка за развитие и развитие накара детето ви да мисли и решава проблеми. Дейността развива моторните умения на Вашето бебе, сръчността, пространствените умения и координацията на ръцете и очите.

Отделно от играчки за активност за 10-месечна възраст, ето няколко дейности, с които можете да се отдадете с малките си.

1. Изградете ги:

Купете някои големи блокове или можете да опитате да ги построите с картонени кутии. Бебетата обичат да строят кула и след това да го бутват надолу. Те обичат да гледат как кулата се срутва. Можете също да опитате с блокове от пяна. Просто се уверете, че блоковете не са прекалено тежки и нямат остри ръбове. Щом бебето се научи да построи кула, те ще продължават да повтарят тази дейност - изграждане и събаряне.

2. Малки кукли:

Можете да използвате ръкавицата си и да рисувате герои на върха на пръстите или да си купите някои кукли за пръсти, които се предлагат в магазините и онлайн.

Можеш също да нарисуваш лица на семейството си и да пееш рими като: „Татко пръст, татко пръст къде си?“

Друга рима, която е подходяща за тази дейност е „Къде е родът на пръстите?”

Също така, добавете символи като мама, брат, сестра и бебе.

Тласъците на вашето бебе звучат повече като истински думи. Колкото повече демонстрирате ентусиазъм за това, което той трябва да изрази, толкова повече той ще продължи да говори. Когато той се опитва да изрече дума, например, „ock“ за чорап, това ще му помогне да създаде релационни способности в случай, че ти пресъздадеш думата обратно към него ефективно: „Наистина, това е твоят чорап“.

Възможно е бебето ви да се плъзга известно време, но вероятно скоро ще бърза из къщата. След това той ще дръпне мебели (или краката си!), За да се изправи.

Около сега детето ви може да има способността да се хлъзга и да го гледа в лицето и коленете. Тъй като той взима увереност, той ще започне да получава скорост. Вашето дете също може да стои безспорно сега.
Вашето дете също може да се опита да се издърпа от мястото за сядане до изправено положение. Той дори може да ходи, докато стиска мебели (крейсерска), като може да се откаже веднага и да остане без твоята помощ. Както и да е, той може да открие, че е малко съмнително да седне отново, така че бъдете готови да помогнете!

Тъй като детето ви е преносимо, той ще започне да проучва дома ви. Може дори да се опита да се промъкне по всички стълби, които изпитва, така че внимавайте за него. В случай, че не сте официално направени като такива, сега е достойно време да обмислите поставянето на врати за сигурност, ако не ви трябват.

Най-добрите играчки са тези, които подпомагат вашето умствено и физическо развитие. Тези вършат работата и може да се каже, че са един от основните елементи, необходими за растежа на бебето. Уверете се, че купувате играчки, за които бебето ви е физически готово и проверете за качество. Играчките трябва да подхранват, развиват уменията за развитие на бебето както физически, така и психически. Препоръчително е да се изберат стимулиращи играчки за деца под една възраст. Надявам се нашата статия тук да ви даде представа за някои от най-добрите играчки за 10-месечни бебета.

Гледай видеото: Кравата Лола - Детски Песни. HeyKids (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send