Красота и мода

25 Последни дизайни на верига за врата за мъжки и дамски

Pin
Send
Share
Send


Веригите се използват в бижутата в областта на шията, китките и глезените, а също и декоративни чар и висулки. Веригите са само за подобряване на външния вид на човека. Най-елегантният начин за оформяне на врата е чрез верига. Тънък или дебел, какъвто и да е дизайнът, веригата пада на шията. Златни, сребърни, метални, перли и т.н. Дизайните, моделите, формите и цветовете са широко разпространени и огромни. Прекрасвайки шията, те формират модна декларация в наши дни с изключителен дизайн и форми.

Те също имат значение, придадено на. Някои хора я носят по религиозни причини, някои я носят след брак, някои го носят за късмет, проучвания и т.н. Но веригите като цяло се използват от всички модници, за да се постигне стилният коефициент.

Различни видове вериги за шия:

Тук ще разгледаме най-добрите 25 вериги.

1. Златни вериги за мъже и жени:

Най-сигурният залог и никога да не излизаме от модния цвят е златото и всичко в златист цвят. Винаги можете да сте сигурни с каквито и да е златни бижута за цвета, блясъка, блясъка и стойността. Веригите от злато за жените и мъжете изглеждат невероятно с традиционни дрехи на сватби, фестивали или за всеки случай. Златните вериги съвпадат буквално с всяко облекло. Никога никога няма да се обърка с вериги и бижута в злато като такива.

2. Диамантени вериги за дами:

Диамантите са най-добър приятел на жените. Няма съмнение. Диамантите са ценно притежание. Диамантената бижутерия може да бъде отличителна черта в бижутерийните бижута. Те могат да са на скъпа страна, но въпреки това не могат да бъдат съчетани с блясъка си, срязването и блясъка на всяко друго бижу. Те определят врата чрез падането на веригата. Веригите с диаманти са идеални за всеки повод. Те просто се открояват !! Подарете на някого диамантена верига и никога няма да бъдете забравени !!!

3. Сребърен дизайн на верига за момиче:

Следващите популярни елементи за вериги след златото са сребро за техния вид и елегантност. Сребърните вериги изглеждат елегантни и са толкова често срещани в днешно време, че всички ги разказват. Много от тях са удобни, носещи сребро за усещането и облика, дадени от сребърните бижута. Оксидираните сребърни вериги, стерлингите сребърни вериги или черното могат да бъдат сдвоени за този случаен, не прекалено изискан, но земен вид и изглеждат красиво с всякакви бели, черни или многоцветни тоалети.

4. Дизайн на веригите на Kundan Stones:

Кундан е много популярен и трябва да носи бижута за сватби и други традиционни поводи. Скъпите камъни в зелено, кестеняво и бяло със злато завършват изгледа. Веригите и огърлиците на Kundan могат да завършат сватбения поглед с ръчна верига, гривни, халки и т.н. Те изглеждат страхотно и красиво на лицето, носещо бижута на Kundan. Въпреки това те също са на скъпа страна. Веригите Kundan са най-добрата възможност за сватби и сватби.

5. Персонализирани вериги за него / нея:

Персонализирани вериги с едно име на него, цитат, поговорка, конкретна дума или някои важни дати изглеждат прекрасно, когато се носят на шията. Тя също ще ви вдъхнови. Персонализирането на нещата е много модно и следователно веригите изглеждат модерни. Всеки може лесно да излага на показ този стил. Те могат да бъдат направени с метали или могат да се използват и в различни цветове. Те са идеален вариант за подарък.

6. Очарователни верижки за момичета:

Най-важното нещо, което идва на ум, докато си мислиш за модни бижута, е чар. Прелестите са станали много популярни в гривни, часовници, гривни и т.н. Вериги в цветове като злато и сребро с многобройни дрънкулки или единични дрънкулки като звезди, луна, слънце, сърца, листа, пеперуди и т.н. Отидете, създайте своя собствена верига и очаровайте всички !!

7. Обикновено бели перлени вериги:

Жените носят перли от много векове. Перлите са разказвани от погледите на кралици и са символ на кралското потекло. Перлите са символ на статута и придават елегантен вид. Перлените вериги в бяло, бяло или розово изглеждат красиви като нагръдник. Носенето на перлени вериги дава красива дефиниция и на врата. Човек винаги може да бъде сигурен с бижутерията. Това може да бъде отнесено в индийски облекла, западни облекла, рокли и др.

8. Диамантени и перлени бели вериги:

Покажете на жената диаманти и перли, а сърцето й вече е разтопено. Жените обичат както диамантите, така и перлите. Тези вериги са смъртоносна комбинация и небесното вдишване изглежда също. Те са на много скъпа страна, но си струват цената. Изрисувай това изявление!

9. Кристални вериги:

Веригите с кристали и мъниста вървят добре с небрежен поглед или трезвен вечерен облик. Те могат да бъдат изработени от метал или кристалите могат да бъдат завързани в златни и сребърни нишки. Те придават приятен външен вид и изглеждат стилно. Кристалите винаги се открояват вечер заради блясъка и блясъка си.

10. Златна верига за врата за момичета:

Сега е нещо обичайно да висиш злото в колите, да го използваш като верижка за ключове или да носиш злото като гривна, верига, пръстен и т.н. Вериги със зли очи се използват, за да отблъскват блясъка от хора, за които се смята, че причиняват нещастие или лош късмет. Вместо да свързвате злото око в нишка или нишка, същото може да се използва като верига от злато или сребро.

Виж повече: Златни вериги

11. Бижута от индийски антични вериги:

Предадени от много поколения, античните вериги са гордост и наследство. Те имат ценност, свързана с тях както парично, така и емоционално. Те наистина са много специални и ценени. Те имат красив дизайн, издълбани върху тях, дизайн на храма, дизайн на богини, скъпоценни камъни, благородни метали и др. Върху тях. Човек наистина е благословен да има антични вериги и бижута в нечия обица.

12. Съвременни вериги от розово злато:

Розовото злато е сплав от злато и мед, използвана за направата на бижута. Бижутата от розово злато стават много популярни и често се използват за вериги, пръстени, гривни и други бижута. Също известен като червено злато и розово злато в зависимост от съдържанието на мед в него, те са за лукс и висок клас хора, тъй като са на скъпа страна. Те придават този елегантен и елегантен вид на цялостната личност.

13. Ръчно изработени медни вериги:

Най-добрият проект "Направи си сам" може да бъде вериги с собствени идеи, дизайни, модели и материали. Какъв по-добър начин да направите ръчно изработени вериги и да ги използвате! Тя може да бъде отлично хоби за изследване на творчеството, може да бъде подарък опция и също може да бъде отличен бизнес предприятие също. Изглеждат красиви и колоритни. Така че нека въображението да тече и да получи една направена за вас.

14. Swarovski Crystal Chains:

Swarovski елементите са най-доброто нещо, с което кристалите Swarovski се поставят в сари, аксесоари, часовници, бижута и т.н. По същия начин, Swarovski кристални вериги също бързо наваксват като модерен аксесоар. Тези вериги с кристали са най-класическите вериги с дизайнерския елемент. Може да се използва за завършване на прекрасния облик с подходящия набор от гривни и халки.

15. Вериги, покрити с родий:

Родийът е много популярен в производството на модни бижута. Бижута се правят с родиево покритие, което изглежда по начин, близък до среброто. Родиевите готови вериги изглеждат много елегантно и модерно. Родиевото покритие е широко използвано днес в златни и сребърни бижута. Родиевите готови вериги изглеждат елегантно, но в същото време не притискат и джобовете.

16. Платинени вериги за подаръци за някой:

Едни от най-скъпите в веригите могат да бъдат платиновите. Платината като елемент е предпочитана за бижутата за елегантността, която изобразява. Те са много деликатни и очарователни едновременно. Тези платинени вериги са изработени с финес и отразяват клас. Платинените вериги са перфектната възможност за подарък за младоженци, рожден ден на дъщеря ти, син и т.н.

17. Верига с цветя:

Веригата Шеврон е шевове във формата на мрежа с много вариации. Цветята могат да бъдат темата за веригите. Тези деликатни вериги на шеврона изглеждат елегантно с разнообразни модели и многоцветни цветове. Изглеждат добре на млади момичета с рокли и туники. Те могат да бъдат отличителна черта за малки момичета, тийнейджъри и др.

18. Верига с пръстени:

Една от най-модните тенденции са тънката верига с пръстен под формата на висулка. Тези дни са толкова много в тенденция. Те се хулят от всички, било то партита, събирания или сватби. Те изглеждат красиво, подчертавайки врата и имат приятно падане, тъй като са много леки.

19. Сребърни вериги с камъни:

Веригите с скъпоценни и полускъпоценни камъни могат да изглеждат красиви и стилни. Рубините, сапфирите или изумрудите, изрязани в стил, могат да бъдат обковани и поставени артистично със златната или диамантената верига. Те могат да се носят като самостоятелна бижутерия.

20. Текстови вериги с модерен висулка:

Веригите с уникална, единична дума като приятел, любов, доверие, вяра, надежда и т.н. изглеждат добре за ежедневна употреба. Уникалната дума в гривната може да ни напомни за няколко важни неща, които остават в живота ни винаги. Тя може да ни вдъхновява ежедневно.

Виж повече: Сребърни вериги за дами

21. Последни бижута от паунови вериги:

Един от най-популярните дизайни за този традиционен вид може да бъде вериги, вдъхновени от паунови и паунови дизайни с вариации. Peacock стои като символ на гордост, грация и красота. Жените имат всички тези качества и следователно могат да се свържат с тези прекрасни, магически паунови гривни. Те изглеждат наистина магически с традиционните дрехи.

22. Сини вериги на Сардиния:

Веригите на Синята Сардиния са от реномирана и голяма бижутерийна марка Stella и Dot. Те правят тези весели и много на мода вериги с зелени и сини скъпоценни камъни. Те имат само два уникални цвета на синьо и зелено, смесени в различни аксесоари. Те се хулят по целия свят от известни личности; модни икони и т.н. и изглеждат бляскави по шията.

23. Вериги за жени с пернат врат:

Те не са обичайно изглеждащи, подобни вериги. Пернатите вериги са красиви за да се показват за жени. Пера са символични за птиците и следователно представляват свобода. Сега жените са много независими, свободни и в еднаква степен с мъжете във всички сфери на живота. Така че всички вие, жени, излагате на показ тази свобода в тези стилни пернати вериги.

24. Кожени вериги за момчета:

Кожените вериги с бухал, орел, ястреб са изключително популярни в модата. Те могат да се използват по различни начини като верига, като кука в колана и т.н. Те се смесват много добре със западните дрехи. Стил на тези кожени вериги според облеклото и това е хит сред всички мъже там за този мачо вид.

Виж повече: Диамантени вериги за мъже

25. Змийски вериги за мъжки:

Най-новите в модните аксесоари са змийските вериги изключително за мъже. Те са изработени от неръждаема стомана и не са обичайните тънки вериги, но са дебели и оттук и името на змийските вериги. Те могат да имат много различни нюанси като мед, злато, ръжда, тухли и др.

Модата е станала символична както за мъжете, така и за жените и те отнемат време, за да поддържат дневника си моден винаги актуален. Възрастните хора, дори младежите, които се радват на малки деца, както и новородените, показват своя стил и външен вид. Така че да се радваме, че прекрасната верига може да бъде най-доброто решение за създаване на желания вид. Експериментирайте и се настройте да изследвате по-новите опции в най-добрия аксесоар за веригите на шиите. С огромен масив, на който да се оглеждаме, веригите могат да бъдат онези малки ощипвания за една и съща рокля да се разглеждат по различен начин.

Източник на изображението: 11.

Гледай видеото: NYSTV - The Secret Nation of Baal and Magic on the Midnight Ride - Multi - Language (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send