Красота и мода

Топ 9 здравословни храни за закуска

Pin
Send
Share
Send


Няма съмнение, че човек трябва да има здравословни хранителни навици и че само насърчава доброто здраве и благополучие на тялото, ума и душата. Първият здравословен навик, който трябва да следвате в ежедневието, е да имате добра и правилна закуска. Това ще гарантира, че вие ​​сте не само енергични през целия ден, но и имате правилните нива на концентрация, свободни от летаргия.

За да научите повече за правилните храни за закуска, трябва да прегледате това ръководство по-долу. Той има топ 9 здравословни възможности за закуска, които бихте искали да спазвате в ежедневието и да получите максимална полза за тялото си.

Храни за здравословни закуски:

Горски плодове:

Богат на антиоксиданти, витамини и фибри, това е един хранителен продукт, който без съмнение може да се счита за закуска. Също така прави чудесна комбинация със зърнени храни. Тя е с ниско съдържание на калории и поддържа тялото и ума активни през целия ден. Какво повече можете да поискате за закуска?

Гръцко кисело мляко (без мазнини):

Киселото мляко и освен това, ако е възможно, гръцкото кисело мляко е един от най-добрите варианти, които можете да включите в първите ястия на деня. Той има добри нива на протеин и този, който помага за контролиране на гладните угризения. Имате малка купа всеки ден, ако е възможно. Гръцкото кисело мляко също е добро за кожата, тъй като добавя блясък.

Виж повече: Лесни вегетариански рецепти

яйца:

Няма никакви заместители на яйцата, когато става въпрос за високи нива на протеин, което е важно изискване за получаване на енергия за целия ден. Това прави яйцата опция за здравословна закуска и топ. Включете 1-2 яйца в храната според глада си и вижте колко добре помага не само за да ви поддържат добре и концентрирани, но също така и за запазване на здравните проблеми като холестерола.

Фъстъчено масло:

За тези, които търсят бърз начин да се чувстват енергични сутрин, няма нищо по-добро от използването на фъстъчено масло за спасяването. Всичко, от което се нуждаете, е част от това разпространение върху хлебчета от цяла пшеница и е добре да отидете там, където се отнася здравословната закуска. Високите нива на протеин ще ви помогнат.

Зърнени храни:

Овесена каша, мюсли, корнфлейкс или друга форма на пълнозърнести храни могат да се приемат като зърнени храни за закуска. Това е един от най-добрите начини да добавите някои въглехидрати към диетата и да започнете деня си заедно с активността. Зърнените храни са с ниско съдържание на мазнини и с високо съдържание на енергия, което я прави правилната опция за закуска.

Виж повече: Индийски рецепти за храна

Зелен чай:

Не само че чаша зелен чай почиства системата от токсини и мръсотия, но и хидратира тялото, за да регулира функциите. Това помага да запазите годността си. Богатите антиоксиданти са перфектна необходимост в началото на деня.

Гладките:

Най-добрият и най-вкусният начин да използвате предимствата на млякото, както и на плодовете, е да ги съчетаете в хубав ласкател. Тази натурална напитка ще осигури много хранителни вещества за тялото. Коктейл от ягода или бананов шейк е идеалният избор тук.

бананите:

Да овладее гладните болки и да осигури на организма незабавна енергия и минерали като калий; Можете лесно да включите зрял банан в закуската. Той със сигурност ще помогне като една от най-добрите възможности за закуска за ядене.

Плодови сокове:

Една от най-новите опции, които ви дават много витамини и минерали, е да извлечете сок от сезонни плодове и да го закупите в закуска. Несъмнено е добър избор.

Източник на изображения: запас на затвора, 1, 2, 4, 5, 7.

Гледай видеото: 3 идеи за обяд в училище. Сготви си сам. Отново на училище (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send