Красота и мода

9 Най-нови дизайни на бижута Meenakari

Pin
Send
Share
Send


Всеки знае, че Индия е земя на различни религии, култури и народи. Но нещо, което привлича повече внимание, е безсмъртната любов към красивите бижута. Бижутериите Meenakari са проектирани с обикновени огърлици и уникален дизайн. Дизайнът на бижута Meenakari създава уникален художествен дизайн, който възобновява любовта към златото.

Много хора мислят, че всички вдъхновени от храма бижута имат описания на богове и божества. Всеки модел в тази колекция от бижута Meenakari е вдъхновен от народите. Тези дизайни са сложни и обсипани с полускъпоценни камъни в зелен и червен цвят. Тя ще ви даде най-традиционния вид за вашите тоалети.

Дизайни за бижутерия Meenakari:

Вземете силно влияние, като използвате тези бижута с прекрасните си творби Meenakari.

1. Комплект бижута Meenakari:

Бижута Менакари е наследствен занаят и рядко се допуска чужденци да придобият някакви познания за занаята. В златните бижута meenakari златото се използва традиционно за изработването на тази бижутерия, тъй като държи емайла по-добре. Комплектът от скъпоценни камъни Meenakari, емайлиран с тъмнозелен цвят, придава на очите визия. Дизайнът на пауна може да бъде най-широко използван, за да направи този вид дизайни от бижута Meenakari.

2. Дизайн на обеци Meenakari:

Когато става въпрос за мода, има изобилни начини да сте стилни и от всички, един популярен начин е да закупите красива двойка обеци. Носенето на тези обеци Meenakari дават перфектната великолепен вид за ушите ви, докато сте в тълпата. Нито един аксесоар не прави толкова голяма разлика за облеклото, колкото прави перфектният чифт обеци; тези обеци са проектирани елегантен паун с бели перли и злато тонизирана камъни.

3. Менекари Bangles:

Дизайнът на бижута Meenakari се използва широко като сватбена колекция. Булката е украсена с изящни бижута от главата до петите. Дизайнерските гривни Meenakari са изработени с цветен дизайн и съдържат малки перлени биения. Получаване на гривна, проектирана с флорални мотиви по техните ръбове, ще бъде перфектно съвпадение за всякакъв вид случаи, тъй като предлага модерен вид.

4. Meenakari Design Necklace:

Днес, бижутата Meenakari са подходящи както за булчински, така и за други случайни цели. Колиета са най-гъсто населените орнаменти в сватбената колекция. Тази огърлица е с три цвята и е украсена с миниатюрни удари, а сложният и перфектен дизайн ще придаде най-традиционния вид, докато носи тази огърлица.

Виж повече: Черупки за бижута

5. Meenakari Design Anklets:

Обикновено в някои племена съпрузите подаряват на жените си щиковете с камбанки, тъй като бръмчетата дават мелодичен звук, когато се движат. Това многоцветно глезена може да бъде емайлирано с кафяво, зелено и златно тонирано, което придава на традициите и най-ценния вид на износените народи.

6. Дизайн на пръстена Meenakari:

Носенето на този пръстен Meenakari ще подобри красотата на носещия го. Дизайнът на пръстените е направен така, че придава традиционния вид. Повечето от колекциите сватбени украшения за предпочитане са харесвани от хора от всички възрасти, особено когато са избрани с тази бижутерия Meenakari.

Виж повече: Бижутерия Panchalogam

7. Ключови вериги на талията Meenakari:

Ключовете за ключове Meenakari се предлагат в различни цветове, размери и дизайн. Тази верига може да бъде украсена с всякакви материали като скъпоценни камъни, перли, блести и бийтове.

8. Дизайн на минекари:

Armlets са най-добрите части, които ще представят красотата на жените, особено булките по време на сватбата. Носенето на този ръкав ще ги направи по-ярки и красиви.

Виж повече: Бижута от юта

9. Дизайн на носен пръстен Meenakari:

От древни времена, хората са имали навика да носят нос пръстен, тъй като ползите за тях здрави и също така прави лицето си catchier. Жените, носещи нос Меенакари, ще получат своята красота. Тези пръстени за носа остават най-ексклузивната колекция по целия свят.

Всъщност, Meenakari е изкуството на емайлирането, тъй като техните модели и мотиви са ръчно рисувани в предварително направени канали и Grooves. Обикновено, носенето на тези Meenakari Jewellery дизайн ще ви даде цялостна златна и стъкловидна текстура. Да, можеш да носиш каквото и да е повърхност, която искаш, отвън! Тъй като тези бижута са направени с помощта на скъпоценни камъни и някои други скъпоценни камъни ще подобри вашия външен вид и личност. Тези дизайни никога няма да се объркат с носещия го. Можете да получите многобройни проекти, посещаващи онлайн сайтовете, но, не забравяйте да получите уникалната, която ви прави красива и елегантна.

Опитайте с дизайни за бижута Meenakari, които имат смесица от многобройни династии и владетели, носещи уникалните и красиви дизайни, които не са били виждани никъде другаде по света!

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Онлайн магазина на ИРРА (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send