Красота и мода

20 уникални азиатски имена за бебета със значения

Pin
Send
Share
Send


Азиатските имена са доста симпатични и бебетата, наречени с тези имена, са също толкова възхитителни. Ако сте от азиатски произход, тази статия може да е полезна за именуване на вашето дете. Очевидно е, че търсите някои азиатски имена, така че защо да не вземете експертната помощ?

20 уникални азиатски имена за бебета заедно със значения:

Ето списък на някои от най-добрите азиатски бебешки имена за момчета и момичета.

1. Aiguo:

Това е едно от най-добрите азиатски имена на бебета, които някога ще намерите. Това име е с китайски произход и има голямо значение. Според китайската литература, Aiguo означава „патриотично”.

2. Чо:

Чо е име от корейски произход и е едно от най-използваните имена в азиатските страни. Често китайците назовават момчетата си с това име. Смисълът на думата Чо е "красива" и за секунда е абсолютно подходяща.

3. Chenglei:

Това е още едно страхотно азиатско име. Той е от китайски произход, подобен на предишния. Chenglei в Китай означава „станете велик”. Това е по-скоро вдъхновяващо име и е списъкът с топ 5 имена в китайската култура.

4. Dewei:

Това е още едно добро име на китайски произход, което звучи добре и има добро значение. Dewei означава силно добродетел. Смята се, че е едно от най-добрите имена за всяко азиатско дете, което е момче. Името е широко използвано и вместо да е старо, то все още е в масивна употреба.

5. Dingbang:

Смисълът на името Dingbang е "защита на страната". Името е нещо, което всеки ще предпочете да има. Смисълът е също толкова красив в сравнение с произношението и е един от най-добрите имена на момченца с произход от Китай.

6. Goo:

Смисълът на думата Goo е пълнота. Смята се, че е чудесно име за азиатските бебета. Истинското значение на това име е толкова впечатляващо, че повечето хора си измислят да назоват децата си с това име, дори и да го насочват само веднъж.

7. Жу:

Джу е име от китайски произход и означава "бамбук". Очевидно е, че това е едно от най-добрите азиатски имена, с които може да бъде наречено момиченце.

8. Хи:

Хи е име от корейски произход и вероятно е едно от най-добрите имена за азиатските бебета. Значението на името също е доста добро. Хи означава "щастие".

Виж повече: Бебешки имена

9. Хуан:

Това име има същото значение като предишното (щастие), но има различен произход. За разлика от предишното, това име е с китайски произход и се твърди, че е едно от най-широко използваните имена от азиатците.

10. Ismau:

Ismau означава смел воин и за това произходът на японците е нещо, което всяко момче ще обича, когато порасне.

11. Sakae:

Това е чудесно име за азиатските момичета. Sakae означава „просперитет“. Името е нещо, което всеки там ще обича и ще бъде повече от готов да го нарече, просто защото звучи толкова добре.

12. Seiko:

Това е име от японски произход и за всички добри черти на това име се смята за най-доброто за азиатските бебета. Значението на Seiko е “истина” или “сила”. Когато предлагате на детето си това име, вие я давате със силата на истината.

Виж повече: Популярни френски имена на бебета

13. Шигеко:

Това е доста престижно име, с което се осигурява дете. Значението на това име е „пищно дете“. Бебето момиче, което е родено с всички добри неща около нея, често е снабдено с такова красиво име.

14. Шима:

Ето още едно добро азиатско име, което идва с голямо значение. Значението на това име е „лимит“. Смисълът няма нищо общо с примамката на името. Едно нещо може да се каже със сигурност, че това име е нещо, което ще бъде напълно подходящо за всички азиатски момичета там.

15. Там:

Значението на името Tam е „сърце” и е име на Viet. Най-доброто нещо за това име е произношението и по всякакъв начин това име може да се каже, че е едно от най-добрите имена за почти всяко азиатско момиче там.

16. Tenshi:

Тенши е име от японски произход и означава „ъгъл“ или „небесно дете“. Почти всеки родител смята детето си за такова и по тази причина това име ще бъде напълно подходящо за тях.

Виж повече: Африкански имена на момичета и значения

17. Washi:

Това е още едно голямо име от японски произход. Значението на името е „орел“ и определено е едно от най-добрите имена за всички момичета там. Ако търсите добро име, което да отговаря на вашите нужди, тогава това може да е най-подходящото за вас.

18. Ячи:

Това отново е едно от най-добрите имена за всички азиатски момичета там. Това означава „осем хиляди“ и по тази причина това име е нещо, което всяка жена ще иска да има. Жените, кръстени с това име, ще се гордеят с родителите си.

19. Yumiko:

Думата Юмико означава дете, което е едновременно полезно и красиво. Името е и комбинация от две от най-добрите неща, които имат значение заедно с произношението. Ако търсите добро име, може да се каже, че това е правилното за вас.

20. Guangli:

Името на китайския произход е доста популярно в цяла Азия и е един от най-добрите имена, които идват с красиви значения. Значението на Guangli е „правенето на светло“ и за всички чудесни характеристики на произношението на това име, това е нещо, което всеки ще хареса.

Гледай видеото: Free to Play: The Movie US (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send