Красота и мода

20 Дизайнерски дизайнерски блузи в Южен Индийски стил за Sarees

Pin
Send
Share
Send


Традиционните сватби на юг се срещат предимно с жени в пълно южноиндийско облекло. Етикетът на южноиндийската мода прилича на златния свят в превръзката. Освен тежките бижута, има и нюанси на сарите, които почти имат златно докосване в нея, а блузите също имат много златна работа в своите украшения и дизайн.

Дизайнерските южноиндийски блузи са тежки в копринени и памучни материали и са избродирани фино със златни конци. За да се справите с традиционния южен индийски вид, трябва да съберете много неща заедно, за да изглеждате динамични като южните индийски булки. Прекрасните бижута на главата и врата изглеждат невероятни с дресинг. Индийското усещане за родните тоалети изглежда невероятно на индийските жени. Дори и чуждите дами се възхищаваха от облика на традиционната индийска сари блуза.

Модни блузи в Южен Индийски стил:

Ние можем да ви изброим някои от най-добрите колекции от дизайнерски дизайни от южна индийска блуза, които могат да бъдат зашити за южните ви индийски сари.

1. Работа с блуза с ръкави:

Една красива блуза с дължина на лакътя и пълна украса с диаманти и работа със златна нишка изглежда фантастична. Южноиндийската модна сари блуза невероятно носи най-доброто на женското облекло. Контрастният сос подобрява красотата на комбинацията. Многоцветната комбинация от розово жълто и зелено ще придаде възхитителен образ и външен вид. Докато поречката със златен цвят на златните точки на сарито, придава обширен дизайн.

2. Блуза с юмрук с ръкав в ръка:

Листните ръкави на южноиндийските дизайни на сара са невероятни. Тъмно синя златна блуза с контрастна златиста кафява сари ще изглежда фантастично. Puff ръкави и дебела граница на ръкавите ще даде дизайнерски вид. Обикновено обикновени златни граници се наблюдават до голяма степен в южноиндийските сари. Но смесица от дизайни и разкрасяване се виждат и в повечето дизайнерски сари.

3. Южна индийска блуза:

Южноиндийските дизайнерски блузи също могат да бъдат проектирани със златна граница, изработена от рязан материал. Финият дизайн на традиционните мотиви изглежда невероятно на линията на шията и ръкавите. Тъмно-цветен сари със златно оградено сарие отрязана работа прави чудесна комбинация. Розовият цвят изглежда невероятно със златна работа върху него. Златен и кремав център за печат сари ще ви даде дизайнерска сватбена колекция.

4. Южна индийска златна нишка:

Thread работа на Южна Индия мода сари блуза дизайн. Контрастен цвят като зелено листо със златен сари е модерен сариев парче. Работата на нишките на ръкавите и границата на врата правят традиционните символи като бааху лента или теека на ръкавите различен дизайн. Зелените и червените се считат за най-добри цветове за жената, която изглежда сватбена и с любовта на съпрузите си. Традиционните свети цветове червено и зелено са задължителни във всяка индийска сватба.

5. Южноиндийска блуза с тежки бродирани ръкави:

Тежката бродерия на ръкавите на южните индийски сари блузи има богат и уникален дизайн. Цялата работа над диамантите или работата на zari и дори работата на zardoshi е добре позната и често се използва за проектиране на блузите на южните сватби. Комбинацията от розово и оранжево е най-модерната комбинация в днешната мода. А щипка златен във всички сари дава динамичен външен вид.

6. Южна индийска блуза с кръгла шия:

Дизайнът на блузата на гърба на южната част на Индия е различен и разнообразен, който печели сърцата на мнозина. Кръглото гърло на гърба, украсено с пайети и диаманти, и зардоши работата изглежда невероятно и тежко за сватбени церемонии.

Виж повече: Дизайнът на блузата на яката

7. Южна индийска квадратна блуза:

Южноиндийското жълто сари има своето бляскаво и традиционно значение. Златото докосване на границите и стилът на носене на сари приличат на индийската традиция. Квадратното гърло на гърба и предната част на блузата може да бъде дизайнерски бод за дизайнерската блуза на южната част на Индия.

8. Южна индийска блуза с три четвърти ръкав:

Дългите тънки ръкави в три четвърти ръкава изглеждат изключителни с модата на южноиндийската сари блуза изглежда невероятно. Златистата розова граница прави блясъка да изглежда като вашата превръзка. Някои жени предпочитат да носят пълен тънък костюм блуза ръкави, за да получите churidar ефект на вашия външен вид.

9. Южна индийска блуза с къс ръкав:

Брошурката е любима с микс и мач с южноиндийските сари блузи. Розова блуза с къс ръкав с яка на врата изглежда невероятно. Облеклото с висок южен индийски етикет с яката на врата изглежда изключителна превръзка.

10. Оранжева розова блуза "Kancheepuram Saree":

Дизайнът на розовата блуза с розово оранжево южно индийско копринено сарие изглежда все по-любимо за модната мода в наши дни. Копринената материя блести с блясък. Гъстата златна граница също изглежда невероятно с обикновен цвят на останалата блуза.

11. Блузка с широка граница на Кандживарам:

Тъканта на кандживарам на южноиндийската модна сари блуза изглежда невероятно страхотна. Оранжево и зелено сари с контрастна тъмен цвят с широка гранична сари изглежда зашеметяващо. VinayKapoor красиво се облича в санджия Kanjivaram с перфектни бижута и перфектна прическа.

12. Многоцветна южно-индийска памучна сариева блуза:

Многоцветна южноиндийска памучна сариева блуза с дълъг ръкав с блуза изглежда изключителен дизайн за носене. Тъмните цветове са различни, а златните граници изглеждат динамични на сарите. Южният памук също се счита за най-добрия материал, който трябва да се носи в индийските летни дни.

Виж повече: Блуза Pattu Maggam Работни дизайни

13. Златна сари блуза със стил Керала:

Бяла сари със златна граница в южноиндийски акцент изглежда невероятно за жените. Бели вени, които винаги подхождат в прическата на южноиндийската сари блуза, носеща съвпадение на жените със сари, изглежда страхотно. Златна блуза със стил на самозалепване е чудесна с такъв сари. Красивите актриси обичат да се обличат в южноиндийското облекло с простота и богатство.

14. Южноиндийска блуза с дизайнерски ръкави без ръкави:

Южноиндийската модна дизайнерска сватбена блуза с моден дизайнер често е бяла или сметана с червени граници. Златна обикновена блуза с модел без ръкави изглежда също зашеметяваща и в тенденцията на модата. Блузите без ръкави рядко се носят, когато има нужда от традиционен вид. Но има и модни дами, които обичат да променят традициите.

15. Облицована блуза с южно памучно сарие:

Южноиндийска копринена модна сари блуза, изглежда невероятно в бяла блуза. Отпечатана облицована блуза с различни цветове в зашити три четвърти ръкава и висока врата изглежда изключителна. Крем или бяло сари с облицована блуза със стил на риза със сигурност ще ви дадат елегантен вид.

16. Блуза с ръкав на Зари:

Южно-индийската модна сари-блуза със златисто оцветена златна блуза изглежда цял ден любим на всяка дама. Моделът е направен по такъв начин, че подхожда страхотно на всяка сватбена функция или събития. Дължината на лакътя златен вълк на ръкавите изглежда невероятно. Брошурата и копринената брошура са много износени в индийските церемонии заради златната му работа.

17. Дизайнер Pattu Saree с уникална блуза:

Дизайнерска червена пати сари от южноиндийската модна сари блуза изглежда невероятно и забележително, когато се носи с блуза, напълно противоположна на тъканта. Цветът от пепел от мрежести тъкани просто прави вашия поглед невероятно зашеметяващ. Червените, белите и кремавите сари са задължителни в южноиндийските бракове. Докато тъмните цветове като лилаво, оранжево, зелено също се считат за любими сред дамите на юг.

Виж повече: Най-новите дизайни на блуза за работа на Maggam

18. Етническа коприна на Южна Индийска сариева блуза:

Коприната Uppada на южноиндийската тъкан е добре позната и възхитена марка saree. Етническият вид на сари изглежда невероятно. Тъканта е твърда, така че тя остава твърда на тялото. Изгледът изцяло ви кара да се чувствате извън общите. Ръкавата блуза с дължина на лакътя изглежда невероятно като модела на южната индийска блуза.

19. Най-новата блуза на Тарембралу Сари:

Саремите на таламбралу изглеждат екстравагантни в дизайнерската граница със златна нишка с ръце. Дизайнерска блуза от южноиндийска модна сариева блуза изглежда зашеметяваща на индийски булки. Цветната ръчно изработена сари граница изглежда невероятно със златисто-розовия нюанс със сметаната на саре. Блуза със заоблена втулка дава остър поглед.

20. Красив модел на блуза за Pattu Saree:

А pattu saree с тъмни цветове изглежда невероятно зашеметяващ. Дизайнер южноиндийската блуза дизайн лакът удължава ръкав може да бъде украсена с диамантена граница в центъра може да се различи дизайнерска блуза. Тъмно синя сари със златиста дебела граница и тъмно кафява блуза със златна петна може да бъде определено дизайнерска сватбена колекция.

Южните индийски сари също имат голямо разнообразие от материали. Никога не е имало недостиг в типовете и дизайна на южноиндийските сари. Има много известния ми болка креп, puttapakshi sarees, pochampally sarees, nayayanpets и bavanjipets sarees, които изглеждат прекрасно на индийски жени. Конрадът и санчетата от сандъчепурам и санджите на кандживарам имат различни стилове. Дизайнерски блузи, които най-добре подхождат на различните сари, изглеждат великолепно в южната част на Индия. Сватбите на южноиндийските традиции посрещат най-добрите коприни от южния текстил. Колекциите от южноиндийски сари имат разнообразие, което може да имате пълен гардероб само с южноиндийското облекло.

Гледай видеото: Красиви Дизайнерски Бални Рокли за Принцеси (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send