Диета

План за хранене на Kelloggs

Pin
Send
Share
Send


Искате ли да изглеждате тънък като телевизионното търговско момиче? Дали една кутия зърнени храни изглежда привлекателна за вас? Ако сериозно искате да хвърлите няколко килограма, тогава предпочитате диетата на Kelloggs да бъде най-добрата. Зърнената диета на Kellogg е една от най-простите диети в света днес. Въпреки това, тази диета не гарантира, че ще загубите няколко килограма в рамките на седмици. Но, това определено ще ви помогне да намалите няколко инча и да изпробвате рокли с поне един размер по-малки.

Диетата е много проста. Всичко, което трябва да направите, е да поръчате по време на закуска купа от специални K корнфлейкс на Kellogg и да повторите същото за всяка замяна на храна. Ако можете да носите тази диета в продължение на две седмици, ще можете да загубите от три до шест килограма.

Докато сте на диета, тя също ви позволява да продължите със същите закуски и напитки, както преди. Но за да получите най-добри резултати, трябва да поддържате правилно балансирано хранене всеки ден. Вашето хранене трябва да има повече количества зеленчуци и плодове.

Вижте още: Какво е кошерната диета

Действително ли работи диетата на Kellogg?

Специалната диета на Kellogg ви помага да отслабнете. Жените, които средно консумират 2200 калории на ден, консумират само 1560 калории на специалната диета за зърнени храни. Така, това намалява консумацията на калории за един ден и след две седмици диета помага за намаляване на няколко килограма. Въпреки това, тази диета не трябва да се повтаря често. Ако сте бременна жена или кърмеща майка, тогава трябва да се консултирате с лекар преди да започнете диетата.

Вижте още: P90X Diet Guide

Колко специална е диетата на Kellogg?

Специалната диета за зърнени храни ви помага да загубите няколко килограма. Въпреки това, това не е диета в истинския смисъл. Също така, тъй като не съдържа балансирано хранене, можете да останете незадоволени и гладни за деня. Диетата просто намалява приема на калории за един ден. Чаша обезмаслено мляко с чаша специални K-зърнени храни Kellogg имат около 170 калории.

Ако искате да добавите плодове като ябълки, ще получите около 250 калории. Така че, ако можете да изчислите и продължите да приемате 250 калории в закуска и обяд или вечеря, дори и след приключване на две седмици, можете да получите по-добри резултати.

Въпреки това, трябва да се вземат здравословни закуски заедно с диетата. Ако ядете здравословни закуски и едно нормално хранене заедно със зърнената диета, приемът на калории ще ви запази здрав. Уверете се, че вашата трета храна (нормално хранене) не е натоварена с хранителни продукти с високо съдържание на калории. След това няма да намерите загуба на тегло в края на две седмици.

Когато избирате диетата на Kellogg, продължете с добре балансиран план за хранене. Трябва да се консултирате с медицински специалист, за да приготвите диаграма за хранене. Вие със сигурност ще загубите четири до шест килограма за тези две седмици. Не бива обаче да се спирате на това. Напротив, този двуседмичен план за диета трябва да действа като мотиватор, за да ви поддържа.

Виж повече: План за диета на Герд

Източник на изображения: 1

Гледай видеото: IRONMIND - FULL MOVIE - My Plant Fuelled Challenge To Race The Ironman Triathlon - London Real (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send