Красота и мода

7-те най-добри дизайни за гъба за нокти

Pin
Send
Share
Send


За да направите дизайн на гъба Nail Art върху ноктите си, имате нужда от няколко различни цвята на ноктите и гъба. Трябва да се нанесе палто като основа, а останалата част от цветовете се добавят върху гъбата и след това се потупват по ноктите. Това би накарало цветовете да се сливат помежду си, без да има граница, която да показва техния дял.

1. Прост дизайн на гъбовите нокти:

Първо боядисвайте всички нокти с хром жълто и го оставете да изсъхне. След това вземете оранжева боя за нокти на гъба и я потупайте върху половината от нокътя. Краят трябва да има по-тъмен ефект от оранжевата боя за нокти, а средата трябва да има малко портокал и малко жълто, което ще направи и двата цвята да изглеждат така, сякаш са се слили един в друг, придавайки действителния ефект на гъба. Моля, обърнете внимание, че основата трябва да бъде с по-светъл цвят, така че когато се използва гъбата с по-тъмен цвят, по-светлият цвят няма да се вижда.

Виж повече: Хелоуин дизайн на ноктите

2. Нюанси на синьото, използвани в дизайна на гъба Nail Art:

Изкуството на ноктите изглежда напълно хипнотизиращо. Първо боядисвайте ноктите си с лек морски зеленосин цвят на ноктите, след това вземете по-тъмно синьо в гъбата и ги потупайте по долната страна на нокътя. Частта между тях не трябва да бъде прекалено тъмна, нито прекалено светла, което би направило цветовете смесени помежду си красиво.

3. Сърца върху гъба Nail Art Designs:

Прекрасните нюанси на крема и бялото трябва да се нанасят на различни нокти алтернативно или по начина, показан на картинката по-долу. Вземете боя за нокти с кремав цвят и начертайте сърцето в средата на ноктите, боядисани с бяло. Сега вземете боя за прах от праскова върху гъба и нарисувайте горната половина на сърцата.

4. Funky гъба Nail Art:

Funkiness е тенденция. Оцветете ноктите си със светли цветове като розово праскова и вземете черната боя за нокти върху гъбата. Оцветете ноктите и дръжте един нокът да бъде боядисан напълно черен. Покрийте с блясък боите за нокти на върха и след това залепете стикери за изкуствата за ноктите, както виждаме на снимката. Обикновено се използват звезди и кръгове. Стикер във формата на музикална нота ще го направи по-забавен. Това е най-добрият дизайн на гъба Nail Art за начинаещи.

Виж повече: Ноктите с блясък

5. Дизайн с двойна гъба Nail Art:

Това е един от най-трудните и интересни дизайни за нокти. Първо боядисайте ноктите си, след това от горната част на дъното вземете различни нюанси на виолетовото и ги нарисувайте с гъба. Боята се слива и има светли цветове в горната част и тъмни цветове в края. Сега направете същото в обратната посока. Боядисайте отново бяло и гъбата засенчва виолетово отдолу нагоре. Сега и двете са в различни посоки и всичко, от което се нуждаете е нокът, за да направите три ленти между тях и да направите и двата палта видими.

6. Бял и син дизайн на гъбовите нокти:

Боядисайте всичките си нокти бели, а след това вземете небесно синкава боя за ноктите върху гъбата и я поставете вертикално върху дясната половина на ноктите и половинте си. За да добавите към изкуството за ноктите, можете да вземете тънка четка за нокти и да направите дизайн в контрастни тъмни цветове.

Виж повече: Гелове на ноктите

7. Цветна гъба Nail Art:

Можем да видим как всички четири цвята на червено, синьо, жълто и зелено се поставят в гъба и се рисуват един по един, красиво обединявайки всичките четири цвята заедно и придавайки му великолепен вид. Но най-вероятно приемането на всичките четири цвята в една гъба, като цяло, може да не работи по правилния начин. В този случай всичко, което трябва да направите, е да ги боядисате един след друг, потупвайки цветовете върху гъбата и след това върху ноктите си.

Гъба за ноктите са най-добрите идеи за начинаещи. Този дизайн е много ефективен за вашите нокти.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Гледай видеото: Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send