Красота и мода

Как да отслабвам Бързо, без да харчите пари

Pin
Send
Share
Send


Притеснявате ли се за прекомерното си тегло? Искате ли да загубите няколко килограма бързо? Сдържаният бюджет ли ви ограничава да се присъедините към фитнес или аеробика? Ако да, не е нужно да се притеснявате. Сега можете да следвате някои съвети и да губят тегло, без да харчите една стотинка. Трябва само да поддържате някои правила за дисциплина, които са следните:

1. Намаляване на калориите:

Трябва да имате контрол върху диетата си и да намалите приема на калории. Трябва да поддържате седмичен дневник за достъп до количеството храна, която консумирате. След една седмица трябва да намалите количеството на нездравословните и мазни храни. Вие също трябва да избягвате пържената и нездравословна храна.

Виж повече: Как да отслабвам и да изглежда като модел

2. Разпределете храната:

Не трябва да приемате твърде много количество в едно хранене. По-добре е да се яде по-често, като се консумират по-малки порции във всяко хранене. Така че, трябва да разпределите храната през целия ден. Трябва да накарате тялото си да работи за вас. За това трябва да увеличите метаболизма по естествен начин. Трябва да ядете поне 5 пъти на ден. Не забравяйте да включите в диетата много постно протеини, здравословни мазнини и въглехидрати. В диетата трябва да включите и пресни плодове и зелени зеленчуци. Не забравяйте да пиете поне шест до осем чаши вода на ден.

3. Отидете на разходка:

Всеки ден трябва да отидете на оживена разходка. Ако можете да направите бягане, колоездене, джогинг или плуване, тогава ще ви накара да отслабнете по-бързо. Въпреки това, ако не сте в състояние да го направите, оживената разходка също дава добри резултати. Яздене на велосипед също осигурява добра кардио кондициониране.

4. Ръчно направете нещата:

Трябва да се опитате да извършите нещата ръчно колкото можете. Кажете например, метене на пода или гладене на дрехи ръчно да поддържа тялото се движи. Можете също така да правите редовно домашно почистване и да правите тялото си в движение. Това спестява известно количество пари в джоба.

Виж повече: Как да отслабвам на бюджета

5. Избягвайте да излизате често:

Ако излизате по-често, за да изпуснете децата си на различни събития на сметки, ще се почувствате изкушени да изпробвате храната в различни хранителни стави. Така че, трябва да се опитате да поддържате график, който ви ограничава да останете повече в офиса и дома.

6. Поставете табу на пиенето и пушенето:

Ако трябва да спрете да пиете. Консумацията на алкохол увеличава натрупването на мазнини в тялото, особено в корема и около очите. Тютюнопушенето също води до отрицателни резултати за вашето здраве. Включването на тези две лоши навици ще ви накара да се чувствате по-енергични и по-здрави.

Виж повече: Как да отслабвам след бременност

7. Спете достатъчно:

Един възрастен човек трябва да има поне шест до осем часа сън. Неадекватният сън намалява скоростта на метаболизма и ви прави по-дебели. Така че, уверете се, че тялото ви получава достатъчно почивка.

Ако можете да следвате тези съвети, след това в рамките на няколко месеца ще имате тънък и привлекателен физика.

Гледай видеото: Една консултация пести много пари (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send