Красота и мода

Кристен Стюарт Съвети за красота и тайни

Pin
Send
Share
Send


Този мрачен младеж се издигна до слава заради мрачното си замислено настроение и обикновени мрачни погледи, които я изстрелваха към блестящите лъчи на надеждата, но тези горещи неща са повече от хубави и унил.

Добавянето й блести вече красив вид е нейната забавна оживена страна, страна напълно различна от повечето от нея на екранните знаци. по проучване някои от нейните тайни за красота бяха изведени, че ще споделим тази статия.

Тайната на очите:

Кристен е по-скоро момиче с ниско ниво на поддръжка, което обича да разтърсва погледа на обърканите и все още изглеждащи. Обичайният й основен вид носи нейната къса коса, голи устни с грим за зацапани очи, направен нарочно. На въпроса тя разкри как се нуждае само от очна линия и спирала и след като ги приложи, тя просто ги зацапва, за да се получи опушен вид. Но улова тук е, че тя никога не взема от грим на окото причина това я кара да изглежда добре на следващия ден. Тя никога не си спомня един ден, когато очите й бяха оголени без грим.

Виж повече: Съвети за красота на Адриана Лима

Сода:

Да бъдеш момиче с минимални усилия, Стюарт признава, че изглежда като момче в по-младите си години и отваря една от нейните тайни за красота, която е хидратация. Течните приема са винаги добри за кожата, тъй като поддържат кожата здрава и свежа. Въпреки че течността не означава само вода, това е единственото нещо, което Кристен Стюарт поддържа редовно. Много вода.

Физически:

K-Stew, въпреки че не е голяма на косата и фронта на грима, разкри, че тя е почитател на природни събития. Тя разкрива как процъфтява всеки ден за този разхвърлян свеж, естествен вид. Изгледът на простото легло. Но има моменти, когато е необходима малка комерсиализация и това е, когато Kerastase, нейният асортимент от продукти за коса, които са екологично чисти и органични, идва.

Виж повече: Тайните на красотата на Ким Кардашиан

Лицеви драми:

Кристен Стюарт разкри любовта си към проактивните продукти. Да бъдеш малък мацка за поддръжка, K-Stew казва, че ако се чувства отговорен в някакъв конкретен ден, тя ще измие грима си, но никога не ще види очите си. Но всяко момиче има такива моменти, когато се бори с някаква неравна грапавина. За това Стюарт разчита на Proactive и тяхната 3-степенна програма.

Червено или мъртво:

Кристен мрази цветовете в устните си. Въпреки това, тя позволява изключение за тези сирени червени устни и там всичко свършва. Никой друг силен цвят не може да украси устните на Кристен. Тя признава, че харесва устните си в готин цвят на праскова или просто гола.

Виж повече: Съвети за грим за Риана

Измивайте:

Въпреки че тя рядко сваля грима си или отива на тази допълнителна мия, за да се измие от съществуващата, Кристен Стюарт в миналото признава, че от време на време се опитва да почисти и овлажнява рутинно, тъй като тя страда от същия проблем, който много други момичета правят. , Мазна кожа и за това само едно фино почистване и овлажняване е всичко, което я взема.

Няма фалшиви тонове:

Кристен е едно естествено момиче и така иска да бъде. Не силен грим устните или лицето. Не екстравагантно облекло или коса и със сигурност не фалшиви булки. Тя разкри, че е бяла и иска да се отърве от естествените си цветове.

Променящия:

Тя може да е тъпа и мрачна в здрача, но е два пъти по-забавна в реалния живот с постоянно променящите се прически. Дори ако тя не се ангажира много с грим или величествена дреха, Кристен Стюарт обича да експериментира много по косата си с различен цвят от време на време. Веднъж тя отиде блондинка и веднъж тя го отряза до ушите. Веднъж тя просто го държеше неподготвена и след това отново направи прическа на страната на царевицата. Тя е за промяна.

Аромат:

Тя е избрана за чисто новото лице на аромата Florabotanica на Balenciaga и по този начин рекламира и казва, че този продукт е страхотен. Но зад цялата тази реклама тя разкрива как тя наистина е почитател на тази гама и освен че играе ролята на новото лице, тя прави идеята да я използва в ежедневната си среда.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Анорексия и булимя. Съвети за родители и близки. КОНФЛИКТНИ СИТУАЦИИ (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send