Красота и мода

9 Последни и стилни тесни поли за жени в тенденция

Pin
Send
Share
Send


Цветните поли имат малки венчелистчета и изглеждат като креп. Полите са по-удобни за носене през горещите летни дни. И дори изглежда толкова красиво. Полите се предлагат в различни дължини като къса, дължина и дължина на коляното. Можете да изберете според Вашия комфорт. Цветните поли изглеждат толкова модерни и издуват вашата вътрешна личност.

Тесни поли изглеждат модерни и най-подходящи за тънки дами. Те са в тънък материал, който подхожда на вашата кожа. Всъщност изглежда като шифон. Най-често те са обикновени, но отпечатъци се предлагат и в тежки поли.

Прости и най-хубави пола за жени:

Нека видим следните поточни поли, които ще ви дадат идея, докато избирате.

1. Дамска пола:

Това е бледожълт цвят на риза с мак. Тя е дълга по дължина и висока на кръста. Това е пълна обикновена пола с бял връх от дантела. Тази проста пола свети със своя цвят. Полата не е много по-широка. Тя изглежда просто страхотно и невероятно.

2. Пола за мъниста от страна на Flowy за жени:

Тези дълги тесни поли са изрязани от две страни. Цветът на дългата пола е просто хипнотизираща и пред полата има китка. Над долната част на талията се носи и тънък колан. Това странично изрязване ще изложи секси краката ви от областта на коляното. Тя е тънка шифон плат.

3. Поласкала пола с висока талия:

Тази високо талийна пола е с модерно изкуство като отпечатъци. Различни цветни отпечатъци се правят на полата. Тя е над пъпа толкова висока талия. А горната част на културата е подходяща за пола с висока талия. Изглежда, че спрей от различни цветове се излива върху пола, за да се направят тези отпечатъци. Тя изглежда уникална.

Виж повече: Линии за жени

4. Най-добрите черни тесни поли:

Тази черна тениска пола изглежда красива. Той е прозрачен и има вътрешна къса пола с черен цвят. Има листенца от едната страна надолу с тръбни работи в полата. Изглежда, че тази пола е направена специално за танцьори. Над талията има златна работна дантела.

5. Мъжка пола за жени:

Тази тънка черна пола има модел на работа. Тази пола е широка и ще ви даде дълъг вид на перо. Тази двойна боя умира работа по полата е повишаване на красотата на полата. В дъното на полата има линии на дизайн на формата на скъсване.

6. Дамска къса пола:

Това е къса пола с висок стил. Тази черна мини пола е с отпечатък на точки. На основен черен цвят има бели цветни точки. Тази къса пола просто изглежда прекрасна. Това е първият избор на момичета в колежа.

Виж повече: Модни шифон поли

7. Цветна цветна пола за жени:

На черните тесни поли са цветен печат. Роклята на полата е с висока талия и дължина на коляното. Красив колан се носи над талията, за да прилепи здраво полата. Върху полата има отпечатъци от бели и жълти цветя. Този печат на полата цъфти и те кара да изглеждаш като принцеса.

8. Пълна кръгова женска пола:

В този порест пола се прави дълъг подплата. Има тъмносини подплата на бяла пола. Хубави зигзагообразни и точкови модели се правят на полата. Полата е широка и ви дава пълен кръг. Това ще даде добър модел, когато се движите.

9. Дамска пола: t

Това е тежка черна пола с модел нагоре и надолу. Предната страна на полата е нагоре и задната страна е надолу. На полата има цялостен печат, а накрая има черна тръбна работа. Дължината на коляното е отпред и от цялата дължина.

Тази мека пола ще остане силно търсена заради ултрамодерния си вид. Това ви кара да изглеждате горещи и доставя най-новите си познания за модата. Полата изглежда приятна и съблазнителна. Той изобразява Вашата широкообхватна природа и високи стандартни стойности. Полите са силно впечатляващи и ви осигуряват комфорт при разходка и пътуване.

Виж повече: Удобни пайети

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Halloween Party Hayride A Coat for Marjorie (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send