Прически

Топ 9 Боб прически за фина коса

Pin
Send
Share
Send


Поддържането на подстригване на боб, ако имате фина коса, е един от най-умните решения, тъй като е с ниска поддръжка и висок стил. Можете да продължите да променяте стила си на изрязване, за да не ви омръзне. Промяната на цвета на косата ви също е алтернатива, ако искате да се придържате към тази прическа, но изглеждате напълно различни. Тук са споменати някои изключителни стилове за фина коса.

1. A-Line Bob:

Тази прическа ще предложи обем на косата ви, независимо дали сте нарязани на градуирана или подредена. Ще има къса коса на гърба и дълга коса отпред, за да изглеждате красива. Тази прическа може да се направи от всеки, който има средна до фина коса и тя ще го преобърне.

2. The Curly Bob:

Ако, вие търсите за промяна от обичайния си боб нарязан, лесно можете да му дадете къдрав ефект, използвайки желязо за къдрене. Не забравяйте, че това ще подхожда само на жените с фина коса, защото другите ще ви издуят. Тази прическа е най-подходяща за жени с овална форма и сърце.

3. Спиралните дълги къдрици:

Дългите къдрици могат да осигурят много пълнота на косата си, ако се нарязват в стил bob и по този начин са идеални за фина коса. Всички видове текстури на косата могат да поддържат спирала и най-добре подхождат в овално оформено лице без никакво съмнение. Независимо дали имате черна коса или блондинка, можете да отидете за този стил и да изглеждате великолепно.

4. Вълнообразният Боб:

Всички знаем, че фината коса трябва да бъде текстурирана, за да му придаде добра форма и обем. Това е сред най-често срещаните начини за носене на боб прическа от жени, които имат тънки коси. Стайлингът е лесен и добър фризьор може да го направи. Ако имате дълго лице, тогава не трябва да се замисляте за този стил.

Вижте още: Ъглови Боб прически

5. Слоест Боб:

Подобно на къдриците и вълните, получаването на вашите стрижки на боб, оформени в слоеве, също дава обемно излъчване, което ще направи голяма разлика във вашия облик. Можете да запазите някои дълги ресни в предната част, за да изглежда лицето ви по-тънко. Всички жени тип лице могат да носят тази прическа, ако я поддържате редовно.

Виж повече: Боб прически за гъста коса

6. Допълнителен ъглов Боб:

Изключително малките ресни и ъгловата подстригване е една от най-новите тенденции за прическа, подходящи за млади момичета. Вие бихте харесали косата си, особено ако имате фини качествени козина, защото този стил увеличава плътността. Безупречните ръбове ще привлекат цялото внимание и ще ви накарат да изглеждате добре.

7. Подстригана Ed Bob Bob подстригване:

Тази прическа е доста класна, защото на финото наслояване на предната коса, заедно с изрязан край зад. Можете също така да добавите някои акценти, за да добавите към красотата на вашата прическа. Този стил е особено подходящ за фини жени, които имат кръгли лица и предпочитат да изглеждат умни.

Виж повече: Боб прически за вълниста коса

8. Текстуриран Боб:

Твърде тънката коса не изглежда добре, ако не е текстурирана правилно според лицето. Една добра прическа Боб е тази, която е изрязана, но оформена по начин, който предлага несиметричен ръб и обем. Цветната коса ще ви накара да се почувствате красиво и да ви направи център на атракция във всяка страна.

9. Кадър на лицето Боб:

Друга подходяща прическа за жени с тънка коса е напръскането около лицето. Това изглежда по-добре, когато имате черна черна коса, която е тънка и мека. Фризьорът трябва внимателно да отреже ръба и да създаде перфектни контурни линии.

Така че, сега имате представа как да оформите своя стил, без да си подреждате фината коса, която притежавате. Опитайте някой от тези стилове и със сигурност ще се насладите на начина, по който изглеждате.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Подстригване & оформяне у дома (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send