Красота и мода

9 Различни 5-та идеи за подаръци за годишнина от сватбата

Pin
Send
Share
Send


5-та годишнина от сватбата може да бъде направена специална чрез подаряването на елементите на вашия съпруг от дърво. Ще трябва да го персонализирате и да го направите уникален.

5-та годишнина от сватбени подаръци и идеи:

Нека намерим тук споменатите 9 най-добри подаръци за съпруг и съпруга.

1. Дървена табелка:

5-та годишнина от сватбата може да бъде отбелязана като подарък на съпруга ви тази прекрасна гравирана дървена плоча. Това показва любовта, която имате към жена си и времето, което сте прекарали с нея. Направете го романтично, като добавите и имената си. Можете да персонализирате този подарък с хубава опаковка от блестяща хартия, да получите този подарък за любимия човек на 5-та си годишнина.

2. Дървена уиски:

Подарете на съпруга си тази студена уиски барел на 5-та си годишнина. Цевта е малка по размер, за да се съхранява на маса. Тя ще заеме централно място във вашата къща и завистта на приятелите ви. Гравирайте цевта за по-лично докосване. Вие ще получите според размера на барел и можете да персонализирате също.

3. Персонализирана дъска за рязане: t

Можете да подарите на жена си тази персонализирана дъска за рязане за цялата любов към готвенето, която има. Дъската, направена от дърво, е идеалното напомняне за 5-тата годишнина. Направете борда специален чрез гравиране на думите, а също и името на вашия съпруг. Приятно завършване с декоративни стил дава хладен поглед, докато готвене неща.

4. Притежатели на чай:

Тези скъпоценни малки чаени светлини са страхотни идеи за 5-тата годишнина. Можете да продължите напред и да гравирате дървените притежатели, за да покажете любовта си. Притежателите могат да бъдат и двойка с един притежател с имената на двойката, а другият - с броя на годините. Това идва правилната форма и ще получите кръгла форма като опция.

5. Комплект за грил-майстори:

Прекрасен и полезен 5-ти годишен подарък за съпруга е този грил. Ако вашият съпруг е в грил всякакви неща, тогава този комплект от различни видове дърво е точно. Има 3 вида дървесни стърготини, които са чудесни за пушене и печене на скара.

6. Дърво с рамкиран скрабъл:

Можете да направите този прекрасен подарък за 5-ти юбилей за съпруга, като залепвате парчета с драскане, за да оформите малко кръстословица. Думите, образувани от скрабъл, трябва да бъдат имена на членовете на вашето семейство. Тази рамка изглежда зашеметяваща и уникална. Той дава подходящ вид за тази рамка, ще получите хубав коментар за този кадър подарък.

Виж повече: Идеи за подарък за годишнина

7. Дървен часовник:

Направете 5-годишния юбилеен подарък от този уникален и специално поръчан дървен часовник. Зашеметяващата изработка в този часовник е просто спираща дъха. Можете да гравирате часовника на гърба и с обичащи думи. Изглежда наистина добре, опитайте този подарък за вашата скъпа.

8. Гравирани инструменти:

Ако вашият съпруг е в инструменти и дърводелски изделия, тогава този персонализиран чук е идеален подарък. Темата за 5-та годишнина от брак е красиво показана в този чук. Можете да го гравирате с всякакви думи, които изберете. Направете го просто, но прекрасно.

Виж повече: Годишнина подаръци за съпруг

9. Бижута и кутия за наблюдение на Gent:

Това зашеметяващо парче е това, което всеки съпруг би искал. Това е дървена кутия, която се използва за поддържане на часовник, ключове, пръстени, портфейли и т.н. Така че това го прави страхотен подарък за 5-тата годишнина.

5-та годишнина подаръци обикновено се основават на дърво. Така че изберете някое от тези готини подаръци, за да бъдете вашето вдъхновение. Гравирайте го и го направете лично.

Виж повече: 25-та годишнина от брака - подаръци за родители

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Връзка с чужденец Как се запознахме Най-милият му жест ДЕЦА? (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send