Красота и мода

Топ 15 дизайнерски блузи за мрежи

Pin
Send
Share
Send


Нетните сари са едни от най-удобните сари. Тези sarees идват с примамливи проекти и привличащи погледа цветове. Качеството зависи и от цената. Така че, ако мислите, че всички нетни сари са едни и същи, тогава сте напълно погрешни. Винаги се нуждаете от подходящата блуза за правилната мрежа. По този начин, за най-добрата помощ, ние обсъдихме някои от най-добрите дизайнерски блузи за мрежата saree в тази статия.

Отлични дизайнерски блузи за мрежови мрежи със снимки:

Дизайнерските блузи са префект за мрежови сари. Има няколко дизайнерски дизайнерски блузи, но тук измислихме 15 най-добри и красиви дизайнерски блузи за мрежови сари и снимки.

1. Бяла Сари с дизайнерска блуза:

Ако търсите нещо ново в категорията на нетните сари блузи, това вероятно е едно от най-добрите там. Тази блуза напълно съвпада със сари и изглежда много красива на индийската красота. Можете също да изглеждате същите красиви, като спортувате тази страхотна блуза заедно с подходящ бял сари.

2. Най-добрата червена дизайнерска блуза за Net Saree:

Тази блуза, вместо да е добра червена блуза, също е много добра дизайнерска блуза за бяло и червено мрежесто соре. Тя върви ръка за ръка с дизайна и изглежда наистина красива на жената. Частично пълната блуза с ръкав ще ви накара да изглеждате божествено.

3. Цветната дизайнерска блуза за мрежи:

Ако имате нужда от дизайнерска блуза, тогава това ще бъде един от най-красивите дизайнерски дизайнерски блузи там. Цветът на дизайна е много красив, а флоралният дизайн също е доста привлекателен. Характерът на тази блуза без ръкави е може би една от най-добрите атрактивни характеристики на този дизайн.

4. Съвместима дизайнерска блуза за Net Saree:

Ако ще спортувате с чиста сари, направете го с тази съблазнителна блуза. Това ще накара човек да изглежда абсолютно божествен и малката подробна работа по тази блуза ще получи всичко, което ви изглежда. Вие ще бъдете гост на момента, когато носите тази блуза.

5. Блузата за сватбени дизайнери за мрежи:

При сватбите много жени предпочитат да носят дизайнерски продукти. По същия начин, тази блуза също притежава дизайнерско докосване и е една от най-добрите оранжеви блузи за дизайнерски мрежи. Нетната сари ще изглежда абсолютно божествена с тази блуза и жената, която носи тази блуза, ще изглежда много привлекателна с тази комбинация от сари и блуза върху нея.

6. Черната дизайнерска блуза за мрежи:

Ако черният е един от любимите ви цветове, то тогава определено ще ви хареса тази блуза. Той показва наистина страхотно петно ​​върху предната част и има част от мрежата на блузата. Това определено е един от най-добрите блузи в категорията, дизайнерски модел на блуза за мрежи.

7. Светло синя дизайнерска блуза за дизайнерски сари:

Имате нужда от дизайнерски блузи за мрежата ви? Това е много красива и вероятно една от най-съвършените. Блузата ще върви ръка за ръка с обикновена и проста нетна сари.

8. Розовата дизайнерска блуза за мрежовите мрежи:

Ако търсите дизайнерски блузи за мрежови сари, тогава това ще бъде подходящо за вашия случай. Тази блуза показва много красива и колоритна картина, направена отпред и ръкавите са изработени от нетъкан материал, което също придава известно сходство със сарите.

9. Дизайнерската блуза на гърба за мрежи:

Ако искате да закупите дизайнерска блуза за мрежовите сари, то това е много добър индийски традиционен облекло за жени. Тази конкретна блуза излиза, за да бъде уникална от другите проекти, обсъдени преди заради дизайна на дантела. Жените ще обичат този тип дизайнерски модели на блузата и малките сложни модели, направени в края на ръкавите и средната част на блузата също са доста примамливи.

10. Цветната розова дизайнерска блуза за стоманена сива мрежа Saree:

Без съмнение, сари е доста красива. Блузата също е съблазнителна. На първо място, жените могат да поставят под въпрос качеството на блузата с този сари. Но тази блуза се съчетава идеално със сарито и това вероятно е една от най-добрите дизайнерски блузи, които може да се носи с този сари. Дизайнерската блуза е много атрактивна и ще бъдете възхитени от хората, които спортуват с тази страхотна блуза.

Виж повече: Обикновени сари с дизайнерска блуза

11. Дизайнерската блуза с нисък разрез на южноиндийски език за мрежи:

В случай, че търсите дизайнерски блузи за мрежи, това е много добро. Той спортува с нисък разрез на гърба, което го прави много привлекателен за всички жени. Мъжете предпочитат жените, които имат такава съблазнителна блуза, и това прави тази блуза перфектна за спортуване на сладките индийски дати. Освен това, цветът на тази блуза също е доста привлекателен и уникален.

12. Най-новата дизайнерска блуза за мрежата Sarees:

Този конкретен елемент от дизайна ще бъде подходящ за всички чисти сари. Той е с дантела на гърба и това може да се каже, че е една от най-добрите блузи за жени, които предпочитат спортните индийски дрехи.

Виж повече: Дизайнерски блузи за Pattu Sarees

13. Дизайнерска блуза в синьо цвят за мрежата Sarees:

Тук дизайнерската синя блуза ще бъде идеална за розово оцветени мрежи. Тази блуза спортува много красив модел заедно с интелигентна ниска шийка, която е основната причина за привличането на този вид. Ако искате да открадне погледа с индийското женско облекло, тогава това ще бъде чудесен избор.

14. Жълтата и червената дизайнерска блуза за мрежата Sarees:

Това е доста готина блуза, която може да се носи заедно с любимото ви сари. Тази дизайнерска блуза има красив модел, направен с него, което го прави по-добре да изглежда, че всичко там.

Виж повече: Дизайнерски копринени саби блузи

15. Модна дизайнерска блуза за мрежата Sarees:

Ако имате чиста сари със сходен цвят, както е показано на снимката, тогава можете да спортувате с една и съща цветна дизайнерска блуза с малки модели, направени върху нея, което може да се види само ако погледнете внимателно.

Това са някои от най-добрите дизайни на пазара, които са подходящи за дизайнерски блузи за мрежи. Можете лесно да изберете 1-2 за себе си и да видите колко добре оставяте впечатление на другите.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Шев и кройка нова рокля! Портокалови цветчета (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send