Татуировки

Топ 9 стилни и творчески космически татуирани дизайни

Pin
Send
Share
Send


Модата на правене на татуировки върху тялото е в света в продължение на много хилядолетия. Cosmic Tattoo Designs е нова прищявка. Космичното означава небесно и огромно, така че ако чувствате, че вашата личност е изключително небесна, трябва да отидете за Cosmo Tattoo. Тези отпечатъци по кожата означават, че човек има ексцентричен дух и вярва във вселената.

Най-добри и сладки дизайни на космически татуировки:

По-долу е даден списък на уникалните идеи на Cosmic Tattoo, които можете да се похвалите изцяло:

1. Татуировка за цветя Космос:

Космос цветя татуировка дизайни са ярост сред жените. Цветята показват вродения си феминизъм, а синият цвят означава тяхната независимост. Можете да имате тази татуировка във всякакъв размер и всякаква цветова комбинация по ваш избор.

2. Космос татуировка - Слънце и Слънчева система:

Друга известна татуировка е космос татуировката е Слънчевата система и Слънцето. Всички знаем колко е важно слънцето за нашата вселена и че няма да има живот на земята, ако слънцето престане да съществува.

3. Свръхестествени космически татуировки на животните:

Елените се считат за едно от най-ранните и прекрасни животни, познати на човечеството. Известно е, че са насочили феите на земята и някои от щастливите човешки същества към загадъчното царство на земята. Една татуировка Cosmo на елен също е много ярко известен дизайн.

4. Космически татуировки и съзвездие:

Група от звезди, които образуват модел в небето, е известна като съзвездие. Всичко, което е в този конкретен модел, е добре обмислено като компонент на тази специфична група. Смисълът на съзвездието е необятността и изобразява единството. Това е най-добрият космически татуировка дизайни, които можете да имате, тъй като дори не изисква много време.

5. Дизайн на татуировките на световното дърво:

Световното дърво означава връзката на всички области на Вселената. Това дърво расте по целия път през космоса и космическата вселена. Това е много славен космически татуиран дизайн, тъй като означава достигането и силата на вселената, която замества всички същества.

6. Космическа татуировка с черна дупка:

Всеки на тази земя е наясно с черната дупка и че изважда всички предмети, дори електромагнитна вълна към себе си. Нещата, които са засмукани в тази дупка, са никъде и никой не знае къде отиват. Това е така, защото тази част от пространството е плътно натъпкана с дебела материя. Този космически татуиран дизайн изобразява, че сте тайнствени вътре, а също така може да ви се вярва.

7. Космическата татуировка на Луната:

Луната е много важна и жизненоважна част от нашата планета. Той изобразява как Луната винаги е около Земята, тъй като Земята и Луната са винаги в синхронизирано въртеливо движение. Тази космос татуировка на Луната е представяне на женствеността - Природата в случая на Луната - така фазите на Луната означават безкрайността на природата, вечността и тъмната страна.

8. 3D космически татуировки:

Татуировките сега имат вариация на традиционните мастила или 3D татуировки. Този красив дизайн на Cosmic Tattoo показва, че Вселената пребивава в сърцето на всеки човек. Хората, които се възхищават на астрономията, имат възхищение за космоса и всички озадачаващи тайни на Вселената.

9. Татуировка на космическата галактична сова:

Космическият татуиран дизайн на сова е новата тенденция в татуировката, тъй като е символ на интелигентност, великолепие, вечна любов и плодородие. Ето защо хората отиват за него.

Космическите дизайни на татуировки обикновено са много трудни за извършване, тъй като изискват много малко подробности. Те са направени за по-големи личности от живота, тъй като изобразяват необятността на личността.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Aaron Koblin: Artfully visualizing our humanity (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send