Красота и мода

Топ 9 Хол живопис Идеи

Pin
Send
Share
Send


Търсите ли някои живописни идеи за дневната? Избирането на правилните идеи за боядисване на хола за вашите домове може някога да изисква големи усилия заедно в концептуализирането и извършването на нещата. Боядисването на правилния цвят в хола ги прави по-красиви от всякога. Така че, в тази статия, имате няколко идеи за стените, които ще ви помогнат, докато избирате най-доброто за вашия дом.

Топ 5 идеи за живопис за всекидневната:

1. Неутрална цветна боя:

Той предлага елегантен, спокоен вид и следователно използва бял, сив крем, тъмносив, сив и кафяв е класически вариант за всекидневната, която трябва да задоволи всички. Изключително важно е да изберете най-добрата комбинация от бои за дневната. Можете по-добре да покажете своите произведения на изкуството, стенописи и всякакъв вид декор за стена на неутрална цветова система по ефективен начин. Можете да комбинирате всякаква боя от неутрална цветова схема, за да представите на вашия хол стилен външен вид. Изберете всяка от цветовете на цветовете, например монохроматични, допълващи се, аналогични, триадни, разделени, допълващи се, хладни и хладни.

2. Дневна стая:

По пътя за пренасяне на усещане за природа в дневната, използвайте традиционна менто-зелена боя. Това не е силно или наситено по стените. В тази всекидневна, ментовия зелен цвят е нюанс на избор за частично сядане. Различни марки предлагат най-новите цветове на бои за всекидневните, за да ви дадат повече възможности.

3. Боядисване на кожа:

Кожата е техника, която прави елегантна всекидневна. В полза на допълнително специално докосване, постигнете декоративен ефект от стенен акцент, подобен на розово оцветените птици в полет, в космоса. Освен това техният забележим цвят се отразява в блестящата възглавница на дивана.

4. Получер червено:

Червеното е обичаен цвят, освен това, ако обичате традицията и желанията да се смелите с вашата украса; можете да изпълнявате и двете с много червено. Червеното плюс среброто иначе златни орнаменти върху дървото с червените лъкове, хвърлете възглавници заедно с чорапите всъщност ще построят вашия дом топъл плюс покани за празничния сезон.

5. Боя за зелен цвят:

Зеленият цвят придава свеж опит във вашия хол. Можете да създадете успокояваща дневна с помощта на зелени цветове. Това е по-здравословно за използване на светли тонове със зелен цвят, за да се чувствате спокойни в хола си. Несигурно, вие използвате малко количество бял иначе жълт цвят със зелена боя, а след това ще ви предложат елегантен поглед към вашия хол. Поставете някои цветя и растения, както и дървени мебели, за да осигурите естествена красота на вашия хол.

Най-новите и модерни комбинации от цветове за боядисване за всекидневната:

1. Жълта цветна боя:

Трябва да знаете, че жълтият цвят предлага приятелски поглед към хола. Веднага след като се използва жълт цвят боя в хола, след това ще осигури преследващ поглед към центъра тема. Можете също така да свържете цвета на жълтата боя в лошо осветена зала, в противен случай тъмните коридори. Освен това, можете да опитате смес от жълт и виолетов цвят, който ще осигури отличен контраст, но използвайте един цвят като доминиращ цвят плюс другия като инфлексия.

2. Оранжева цветова боя:

Оранжевият цвят предлага топло усещане за вашия хол. Въпреки това е по-милостив в допълнение към приветстващ цвят, както в сравнение с червения цвят. Оранжевата цветова боя напълно ще придаде внимание и отдаденост на дизайна на вашата дневна.

Виж повече: Плочки за баня

3. Син цвят:

Предназначен за хладен и освежаващ вид, можете да пожелаете синя боя. При условие, че става дума за синя, червена и жълта триадична цветна боя, след това тя ще направи чудесно впечатление във вашия хол. Проектиран за различно усещане, можете да използвате нюанс на синя боя от бял цвят.

Виж повече: Идеи за дизайн на офис мебели

4. Сива боя:

Ако предпочитате модерен трезв поглед, можете да използвате боя със сив цвят. Сивият цвят е тъп и студен. Така че, можете да обедините две или повече цветни бои от вашата дневна система. Запазената сива боя предлага елегантен и стилен облик на всекидневната.

Дизайнерски идеи за избор на перфектен цвят на боя:

Изборът на подходяща цветова палитра може незабавно да осветли една стая и да му даде нов живот. Повечето експерти и професионалисти препоръчват внимателен анализ на цветовата схема, за да отговарят на дизайна на стаята ви. Ето някои съвети за избор на перфектен цвят на боята за всекидневната:

  • Създайте цветен мостра по стените, за да ви помогне да решите правилния избор. Ако ви е трудно да решите между тях, използвайте дъска, за да прикриете остатъците.
  • Ако планирате тежка и цветна тапицерия, изборът на неутрален цвят може да подчертае обзавеждането, а също и да не направи стаята изглеждаща пищна
  • Тъмните цветове абсорбират светлината и могат да направят стаята по-малка. Така че, ако имате малка и уютна стая, но все пак искате тя да изглежда голяма, изберете по-светли цветове.
  • Ако търсите пълно преобразяване на вашия хол, опитайте нюанси на тюркоаз и жълто, които са най-новите тенденции сега.

Вече трябва да сте събрали невероятни идеи за това как да декорирате вашата дневна. Това, което може да изглежда толкова просто като избора на цвят, е голямо решение. Вашите стени говорят за вас. Независимо дали сте социален човек с ярко осветен интериор или човек, който предпочита уют и топлина, правилната комбинация от нюанси може да помогне за създаването на външен вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Rethinking infidelity . . a talk for anyone who has ever loved. Esther Perel (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send