Татуировки

9 Зашеметяващи корабни идеи, дизайни и смисъл

Pin
Send
Share
Send


Корабната татуировка е татуировка, която е направена с оглед на океана. Татуировките могат да се правят само с кораба на снимката или с спокойни или диви води.

Най-добри дизайни и идеи за мъже и жени за кораби:

Нека да видим най-добрите 9 корабни татуировки и смисъл.

1. Татуировка с кораб за ръце:

Можете да си вземете великолепна морска татуировка за ръката си, която има всички подробности. Прекрасната брегова линия добавя към красотата на татуировката. Това трябва да бъде направено от професионалист, така че резултатът да е само шедьовър.

2. Традиционна татуировка:

Най-добрата татуировка, която се прави за повечето, е традиционната корабна татуировка, която има прекрасен американски стил. Тук има кораб в морето и сладка птица, която лети нагоре. За характера се добавя и роза или друго цвете. Тази татуировка обикновено се прави с цветове, така че да се откроява.

3. Татуировка за ръкав:

Мъжете могат да получат зашеметяващ корабен татуиран ръкав, който изпълва цялата ръка. Тази татуировка може да се направи с голям кораб в океана и бушуващи морета. Водите, когато се направи с перфектно ще добави много драма на татуировката. Това го прави много привлекателен.

4. Уникална татуировка:

За дамите и тези, които обичат малките и уникални неща, тази малка корабна татуировка е тази за вас. Тази татуировка има малък кораб с няколко думи, направени на дъното. Татуировката се прави в стария стил и можете да направите това зад ухото си или на всяко друго място, където се откроява малка татуировка.

5. Татуировка на Blue Ship:

Вземи тази татуировка на синия кораб, която трябва да се направи на ръката. Синият оттенък на цвета, използван в татуировката, става красива, когато е завършена. Синята на водата се прави и в кораба, а тази татуировка на корабния ръкав добавя характер към ръката ви. Можеш да накараш водите да бъдат накъсани или спокойни.

6. Татуировка за бутилки:

Корабът в бутилката е много стара теория и е направена от много хора. Да я сложим в татуировка е просто следващата стъпка. Можете да поставите кораба си в татуировката на бутилката, направена на ръката. Тази татуирана ръка на кораба прави прекрасна татуировка, която изглежда много интригуваща.

Виж повече: Дизайни на котви

7. Величествена татуировка:

Вземи си великолепна и ослепителна татуировка, която е направена в нео-традиционен стил. Този кораб традиционна татуировка е най-доброто, което можете да получите. Татуировката в портретен стил се извършва около въжето на моряците. Цветята придават стил и елегантност на татуировката.

8. Проста татуировка:

За тези, които се интересуват от прости, но елегантни татуировки, това е само типа, който трябва да имате предвид. Татуировката е проста татуировка, която прави детската рисунка в татуировка. Линиите включват само външната част на кораба.

Виж повече: Най-добри татуировки за моряци

9. Японска татуировка:

Вземете традиционна японска татуировка с всички включени детайли. Тази татуировка се прави на спокойни води. Основната точка на тази японска татуировка са платната на кораба. Това се прави артистично. Опитайте ги като предмишница за татуиране на кораби, където е видима.

Корабни татуировка може да се направи по много методи. Опитайте традиционните или японски, или пък отидете с малка и проста. Опитайте някои от тези татуировки на ръката си и покажете отношението си към приятелите си, хубавата колекция от татуировки винаги е най-подходяща за мъже и жени. Тези татуировки са особено предпочитани от мъжете, които работят като моряк или някои младежи също.

Виж повече: ВМС татуировка дизайни и идеи

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Martial Law 911 - bulgarian български and german deutsch (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send