Красота и мода

Топ 15 Снимки Iggy Azalea без грим

Pin
Send
Share
Send


Австралийската рапска кралица е и една от най-известните в музикалната индустрия. Тя е истински талант, когато става въпрос за смесване на думи и римиране на значими неща от миналото и правенето им звучи хладно. Нейните записи са достигнали класациите и редовно разкъсват омразите. Тази жена е може би следващото голямо нещо. Роден през 1990 г., Аметист Амелия Кели, също с името Иги Азалия (сценично име), е страхотен рапър и също си прави времето в модната индустрия. Тук ще обсъждаме някакви грим картини на този страхотен автор на песни, където тя изглежда напълно пленителна.

1. Квота със и без грим:

Нека свършим това нещо. Почти всеки, който чете този вид статии, очаква такава картина и по този начин имаме с и без грим картина на австралийския певец и модел. Тя изглежда съвсем бяла и бледа, когато сваля този грим, но лицето й все още е достатъчно, за да впечатли масовата публика.

2. Разходки по улиците:

Иги бе забелязан да заминава от магазин в Лос Анджелис. Изглеждаше съвсем без гримове и все още изглеждаше доста примамлива. След като погледнем този, всеки ще бъде сигурен, че това е един от най-добрите Игги Азалия без грим картини.

3. Отказ при пазаруване:

Иги беше отрязан, докато тя пазаруваше за някои услуги. Тя изглеждаше съвсем добре, макар че на лицето й не се виждаше грим. Нейното невинно и привлекателно лице е повече от достатъчно, за да събере вниманието на повечето хора. Повечето хора продължават да я гледат по улиците не само защото е модел, но и защото изглежда толкова страхотно без грим.

4. На летището:

Иги беше забелязан на летището, докато тя показваше напълно лицето си без грим. Тя изглежда толкова бляскава, дори когато на лицето й няма продукт за красота. Привлекателността на лицето й е несравнима и изглежда, че е родена с нея или е била надарена от нея от всемогъщия.

5. Включен стил за грим

Ако търсите за Иги Азалия няма снимка за грим, тогава това е добро за вас. Тук ще можете да видите истинската привлекателност на тази жена. Тя не може да спортува лицето си без грим, но определено не може да каже „не“ на нейните стилистични нужди. Тя трябва да бъде в стил, дори и да не украсява лицето си заради призванието си.

6. Snap интервюто:

Иги беше отрязан по време на интервю. По време на това интервю тя уверено показваше своето съблазнително лице и изглеждаше спокойна, макар че на лицето й нямаше грим. Тази жена може да бъде точно такава, каквато е и все още изглежда доста примамлива. Това е силата на нейната красота.

7. Жена в черно:

Иги беше спортният й хип-хоп настроение през цялото си време с модерен комплект дрехи. Тя изглеждаше напълно безплатна, но доста привлекателна. Лицето на тази жена едва ли се нуждае от някаква красота. Тя може да преобърне лицевата привлекателност, като просто спортува напълно естественото си лице. Така тази картина може да бъде оценена като една от най-добрите снимки на Иги Азалия без грим за всички времена.

8. Кралица на красотата:

Австралийската рапска кралица има много привлекателно лице. Изглежда, че лицето й няма недостатъци и затова може да бъде толкова уверена, когато става дума за изцяло естествено лице.

9. Swag Vibe:

Виждал ли си Иги Азалия без грим? Тя изглежда доста невероятно. В тази картина обсъдихме някои от най-хубавите моменти на тази жена, където тя показва напълно своето естествено лице. Тя може да изглежда същата, дори и да спортува изцяло истинското си лице. Заедно със съблазнителни дрехи и уникални слънчеви очила и лицето, което не е грим, Иги може да играе ролята на най-красивата жена, когато и кога иска.

10. Спортно момиче:

Как може Иги да изглежда толкова невероятно дори без грим? Много хора са склонни да задават този въпрос, който има общ отговор. Всичко е заради естествената й привлекателност. Тази жена е надарена с това красиво лице, което едва ли изисква помощ от продуктите за красота на лицето. Тя може да изглежда красива, дори когато свали тази спирала от лицето си и просто да покаже истинската си същност.

Вижте още: Снимки на Ники Минай без грим

11. Опитвате се да скриете:

Ако сте за някакъв Иги Азалия, няма картини за грим, тогава това е добро. Докато тази снимка беше кликнала, Иги беше прекарал погледа си с нисък профил. Не искаше да се идентифицира този ден и затова не носеше грим на лицето си и носеше суитчър с качулка, за да се облича като нормална жена. И все пак, хората я разпознаха и това се оказа един от най-добрите Игги Азалия без грим.

12. Виж Супермодела:

Вярваш или не, Иги беше прекарал напълно истинското си лице в тази картина. Тя изглеждаше много привлекателна в тази рокля. Въпреки че тя носеше напълно естествения си вид, естественото й лице сякаш се показваше идеално. Сенките не помогнаха да се обгърне лицето й без грим, но тя я направи много примамлива.

Вижте още: Дженифър Lawerence без грим

13. Да бъдеш готин:

Иги отново беше сниман на летището. Подобно на повечето време, тя отново показваше напълно естествения си вид без никакво приложение на козметичен продукт на лицето си. Тази конкретна картина е една от най-добрите снимки на тази знаменитост без грим.

14. Заетост на зимни сутрини:

Това може да се каже, че е един от най-добрите Иги Азалия без грим картини на всички времена. Тя показва естествено красивото лице на тази жена. Тя изглеждаше толкова хубаво, докато се правеше тази снимка.

Вижте още: Zendaya Coleman Няма грим

15. Знакът TMZ:

Памараците на ТМЗ успяха да се сдобият с наистина страхотно Иги Азалия без картини за грим, докато тя беше на летището напоследък.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Week 0, continued (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send