Красота и мода

9 Последни и красиви кръстосани колиета в Trend

Pin
Send
Share
Send


Кръстът е много благочестив символ, който много хора обичат да носят. На кръст огърлица е най-често срещаните бижута елементи, които се носят. Кръстосаното колие е направено в злато, сребро или дори обковано с диаманти, за да му придаде блестящ вид. Можете да изберете кръстосано колие, което има сантиментална стойност за вас. Този списък от кръстосани огърлици ви предлага вникване в различните стилове, които са на разположение.

Топ 9 кръстосани колиета в различни дизайни:

Тук погледнете най-добрите ни кръстчета с нови стилове в тенденцията. Изберете любимия си човек и го изберете.

1. Колие от сребърен кръст:

Това просто сребърно кръстосано колие е перфектно и красиво. Дебелата верига, която украсява този кръст висулка е под формата на връзки. Кръстът е обикновен и все пак изглежда зашеметяващ и привличащ очи. Вземете тази прекрасна кръстосана огърлица за ежедневна употреба.

2. Златно кръстосано колие:

Разпятието е един от класическите символи на християнството. Изберете това 14K златно колие с кръст на кръст, който има красива статуя на Исус и фините детайли на думата INRI. Златната верига тук е много проста, но кръстът се отличава с контраст.

3. Обикновено странично кръстосано колие:

Този най-нов дизайн в кръстосано колие е много модерен модел на кръстосани огърлици. Кръстът тук е поставен на веригата и не виси като висулка. Кръстът може да бъде прост или гравиран. Страничният кръст обикновено е малък.

4. Викторианско кръстосано колие:

Тук е красиво кръстосано колие, което е изработено с издълбани сребърни висулки. Фините детайли на кръста го правят много красива и викторианският стил е прекрасен. В кръстосания висулка е поставен централен камък.

Виж повече: Коралови дизайни от злато

5. Диамантено кръстосано колие:

Вземете това зашеметяващо диамантено кръстосано колие, обсипано с малки диаманти в сребро. Много елегантното колие има чисти диаманти, които заслепяват и блестят с блясък. Това е едно от скъпите жени кръстосани огърлици, които са на разположение. Колието е с чистота на диамантите, а стойността му е много висока.

6. Огърлица с кръст от безкрайност:

Тази великолепна безкрайност кръстосана огърлица има блясък на сребро и привлекателност на диаманти. Кръстът се създава в символа на безкрайността и следователно не е плосък. Четирите диаманти, използвани в висулката, са много брилянтни. Символът на безкрайността изобразява чистата и безкрайна Божия любов и това е представено в тази огърлица.

Виж повече: Колие от сребро

7. Мини кръстосано колие:

Изберете тази мини кръстосана огърлица за сладък и очарователен вид. Този малък кръст висулка, използван във веригата, е много прост, но изглежда елегантен. Това може да се използва за ежедневно износване и може да бъде направено от злато или сребро. Веригата в този случай може да се носи дълго или дори късо, за да се акцентира на кръст.

8. Мъжко кръстосано колие:

Мъжка кръстосана огърлица обикновено е много проста и мъжко по дизайн. Кръстът тук е прост и направен с диамантен акцент. Колие от кръст от неръждаема стомана е украсено с малки диаманти, които не са над върха.

Виж повече: Кристално огърлица

9. Vintage кръстосано колие за мъже:

Това уникално кръстосано колие за мъже е направено с дизайн на ноктите. Единственият голям сребърен нокът е основната част на висулката. Страната на кръста е създадена с два по-малки нокти, поставени по кръст. Това е чудесно издълбани с големи детайли и изглежда много уникално.

Кръстосаните колиета за жени се предлагат в различни стилове. Изберете този, който докосва сърцето ви най-много. Златни и сребърни кръстове са доста често срещани и диамантите се използват за подобряване на красотата. Мъжете и жените носят кръстосани колиета, които са прости и елегантни. Някои от тях могат да бъдат малки кръстове или дори големи.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: QI s08e04 Humans (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send