Красота и мода

9 уникални кашмирени пуловери за жени и мъже в Индия

Pin
Send
Share
Send


Кашмирът е голяма вълна, която идва от индийското състояние Кашмир. От кашмирските кози получавате толкова чудесно мека вълна. Различни видове сортове и стилове, които получаваме в кашмир модели в категория пуловер.

Най-добри кашмирени пуловери със снимки:

Тук са изброени различните видове кашмир пуловери, които са на разположение,

1. Пуловери от кашмир с поло врата:

Тук е чудесно мекият кашмирен пуловер в стил поло врата. Пълният пуловер на ръкавите е чудесен за зимата, за да ви държи топли. Вратът на врата ви дава пълно покритие около врата. Този стил може да бъде отворен, за да ви предпази до брадичката. Това е наистина чудесна възможност да изберете за студените дни.

2. Свържете кашмировия пуловер:

Стилен модел пуловер е този вратовръзка пуловер. Дамски пуловер на жените е направен модерен и модерен с използването на крилото на кръста. Този пуловер е нарязан отстрани и също добавя към блясъка на този пуловер. Той е идеален за зимата заради вълната. Дългите ръкави ви държат топли и уютни.

3. Кашмир с кашмир:

Ето един мъж от кашмир пуловер, който може да носи, което ги прави да изглеждат красиви. Кабелът, използван в този пуловер, е класически и повечето пуловери за мъже и жени също го използват. Това е тромав бод и това дава на пуловер обемист вид. Кашмирената вълна е идеалната вълна за този пуловер.

4. Пуловер за плетене на гофрети:

А пъстрят черен кашмир пуловер е това, което трябва да ви топли. Този пуловер за плетене на вафли е перфектен и стилен. Образът на вафлите изглежда точно като вафла с вдлъбнатините. Черният цвят е чудесен за мъжкия пуловер, а малкото сиво оцветяване прави всичко различно.

5. Пуловер за тримесечие:

Опитайте този модерен бял кашмирен пуловер, който е стилен и шик. Четвъртият цип в горната част на пуловера може да бъде отворен или затворен. Пълните ръкави на пуловера са идеални за комфорта ви в студените дни. Моделът с цип е винаги страхотен, тъй като улеснява пускането на пуловера.

6. Пуловер V:

Червеният кашмиров пуловер винаги е мощен цвят за пуловер. Пуловерът с V-образна врата е друга класика, която повечето хора предпочитат. Тя работи чудесно на плюс размер жени и мъже, както добре. V шията също е удобна около врата. Опитайте тези класически модели пуловер в цветове, които ви карат да се откроявате.

7. Жилетка от кашмир:

Жилетката работи най-добре за повечето хора, които не харесват версията на пуловер. Те могат да се подхлъзнат или да се извадят по всяко време, без никакви проблеми. Това пуловер кашмир жилетка е отворена отпред и има предни джобове също. Това го прави доста практичен пуловер по отношение на опазването на вашите вещи. Жилетката може да се постави върху всяка блуза от вътрешно облекло.

8. Пуловер със зъбци:

Опитайте този стилен сив кашмиров пуловер с ръкави на камбаната. Ръкавите правят този пуловер бляскав, тъй като е доста модерен. Пуловерът може да се сдвои с всякакъв вид дънково облекло, като дънки, панталони и т.н. Можете също да изберете светло сиво и друг избор на цвят, който ви харесва.

9. Пуловер за кашмир:

Този впечатляващ кръст обратно детайл кашмир пуловер е идеален за жени, които са модерни и шик. Този малък детайл прави разликата в този пуловер. Цветовете, които можете да изберете са разнообразни. А тъмни кашмир пуловер или розов кашмир пуловер ще изглежда страхотно в този модел също.

Кашмирът като материал е идеален за пуловери. Тази прекрасна мека вълна прави жилетка или пуловер топло и уютно. Можете да избирате от стилове като врата на качулка, врата на поло, V врат и др.

Pin
Send
Share
Send