Красота и мода

Топ 10 снимки на Шерил Коул без грим

Pin
Send
Share
Send


Шерил Ан Фернандес-Версини, известна още като Шерил Коул, е доста красива жена. Тя има добро лице и чудесен глас. Хората, които я виждат, не могат да откъснат лицето си от ума им. Тя е толкова привлекателна. Тя е професионална певица, танцьорка и добре позната телевизионна личност. 32-годишният от Обединеното кралство изглежда страхотно, дори когато не се грижи. Ето някои от тези времена, когато Шерил Коул беше забелязана без грим и изглеждаше абсолютно безупречна.

Шерил Коул без картини за грим:

1. Тийнейджърката смачква:

Тийнейджърите се влюбиха в тази картина на Шерил. Той също засегна възрастни и зрели мъже, както добре. Защо не? Тя изглежда толкова дяволски фантастична в тази картина, където нейното слънчево лице е достатъчно подходящо, за да направи заглавията на всеки комерсиален комерсиал. Тук можем да я видим с лицето си без грим и това е един от най-добрите Шерил Коул без картини за грим.

2. Камерата Selfie Снимка:

Черил не се нуждае от никакви красоти, които да изглеждат съблазнителни. Тя може просто да покаже своето естествено лице и хората ще я обожават само по този начин.

3. На улиците:

Шерил бе забелязана по улиците, показвайки я естествено съблазнителна без грим лице. Тя изглеждаше прекрасно в чудесно красиво облекло и роклята й сякаш допълваше талантливото й лице, което не е необходимо да се украсява с какъвто и да е вид продукт за красота.

4. Очарователната селфи:

Момичетата вземат много снимки като тези в наши дни. Но никога няма да стигнат до Шерил. Тя го убива с естествената си привлекателност. Нейната красота на лицето сякаш крие всичките й недостатъци, ако имаше такива. Тя буквално не може да бъде сравнена с нищо.

5. Открит селфи:

Тази селфи на Черил е взета от нея на летище. Тя пренася естествената си красота през повечето време и плавно и лесно впечатлява с красотата си. Това е може би една от най-добрите снимки на Cheryl без грим.

Виж повече: Парис Хилтън без грим

6. Selfie на леглото:

Това конкретно селфи на Черил разкрива колко страхотно изглежда тази жена. Тя спортува естествената си привлекателност за разлика от всички останали и така изглежда невероятно без никакъв грим. Тази снимка може да се каже, че е една от най-добрите Шерил Коул никакви снимки за грим.

7. Преди хората да я познават:

Тази снимка на младата Шерил е доста удивителна. Тя датира от времето, преди хората да я познават като знаменитост. Тук можем да станем свидетели на действителното й лице и нейната напълно естествена красота. Тази снимка ще вдъхнови много жени да спортуват без грим лицето си и ще спрат да търсят Шерил Коул грим картини и да търсят някои противоположни такива като тези, обсъдени тук.

Виж повече: София Буш - няма грим

8. Изразителната красота:

Шерил има красиви очи, които са наистина изразителни. Очите й са толкова красиви, че могат лесно да впечатлят всеки. Тази конкретна картина на Шерил я прави доста спокойна и просто красива.

9. Тя е безупречна:

Накратко, може да се каже, че Шерил е божествена. Кожата й е безупречна. Тази картина оправдава този факт. Тук можем да видим напълно естественото лице на Шерил Коул. Картината е направена, докато Шерил се разхождаше по улиците щастливо, показвайки небрежния си поглед.

Виж повече: Грим на Луси Хейл

10. Почивка за почивка:

Снимката беше кликнала, докато Никол отиде на остров със семейството си, за да прекара доста дни, за да се отпусне и да си почине от папараците. Но естествената й красота някак ги привлече.

Най-добрият начин, по който една жена може да покаже себе си, за да привлече хората, е да покаже своята естествена красота и Шерил напълно го получава.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Michael Dalcoe The CEO Karatbars This is a better way Michael Dalcoe The CEO (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send