Красота и мода

9 уникални яйца занаяти идеи и изображения за деца

Pin
Send
Share
Send


Яичните занаяти означават рециклиране на вашите картонени кутии за яйца и използването им за създаване на артистичен дизайн. Като си креативен може лесно да запази децата си щастливи и изпълнени с забавление през цялото време. Но трябва да избягваме използването на яйчни картонени кутии с разливи на яйца.

Най-добрите Eff занаяти и идеи за деца и деца в предучилищна възраст:

Ето няколко различни модела на яйчни плавателни съдове за яйца,

1. Цветя като конструктор на яйца:

Ако някой иска да украси стаята си с цветя, тогава може да се използва този картонен кашон, за да се направи чудесно яйце. За това ще се нуждае от картонена кутия, боя, лепило, игла за плавателни съдове, ваза и панделка. От тях може да се направи добрият дизайн на цветя за картонени кутии.

2. Яйце кашон Ladybug:

Човек може да използва картонената кутия, за да получи перфектните малки калинки. Човек може да ги боядиса в червено с черни петна по тях боядисани и да добавите тръби чисти антени и googly очи за главата. Това със сигурност е харесало децата ви и можете да им позволите да ви помогнат, докато правят този занаят.

3. Детска игра за цветя за яйца в тава:

Човек може да използва тава за картонени кутии за яйца и да го боядисва с всякакъв цвят, за да направи чудесна игра с яйца. За да го направите, можете да поставите различни цветове във всяка чаша на таблата и да ги боя, докато има 12 различни цвята. Този дизайн може да бъде изпълнен много забавно.

4. Великденско яйце Забавни животински лица като плавателни съдове:

Човек може да използва и черупките от яйца, за да изгради артистичен занаят като лицата на животните. Всичко това зависи от креативността на човека. Това включва и изрязване на форми и залепването им върху яйцата, за да се получат лицата на животните. Така че това е корабът с черупки от яйца. Тези занаятчийски яйца са сладък, докато се създават този тип занаяти.

5. Занаятчийско платно за малки яйца от яйце:

Великденските яйца могат да се използват и за изработване на свещ и ваза. Човек може да използва черупката на яйцата като контейнер, за да получи това. За тази цел трябва да оцветите яйцето и да направите дупка в горната част и да засадите малки цветя във всяка черупка и да ги покажете.

6. Пластмасови занаяти за великденско яйце:

Можем да използваме нашите пластмасови яйца за занаяти, за да ги превърнем в малки същества като зайчета и моркови. За това ще са необходими пластмасови великденски яйца, ножици, почистващи средства за тръби, лепило и черния маркер. Вземете тази пластмаса занаят за яйца за децата си, за да им помогне да създадат занаят със собствена идея.

Виж повече: Идеи за часовници за деца

7. Плавателни съдове за яйца:

Ако искате да направите забавен занаят, тогава тази ще бъде добра идея като гъсеница под формата на яйце. Без да изхвърляте тази кутия отвън, можете да създадете този вид забавен занаят. Човек може да използва кутия за яйца, за да направи портрета на хората. Човек не може да си представи, че кутиите за яйца се използват за експериментиране.

8. Яйце кашон Dragon Craft:

Тези сладки яйца картон дракон craftcan бъде като играе играчка за деца. Това може да стане с помощта на великденски яйца. За това ще са нужни картонени кутии, ножици, зелена боя, четка, лепило за занаят и няколко близалки.

Виж повече: Бутон занаяти за предучилищна възраст

9. Пота за разсад:

Човек може да използва и рециклира своите картонени кутии за яйца и да ги използва като пота за разсад. Това също ще направи децата щастливи, като наблюдава как растението расте. За това един плавателен съд ще се нуждае от дъното на картонената кутия, почвената утайка и лесното отглеждане на зеленчукови семена.

Някои яйчни плавателни съдове, които могат да бъдат много добри за деца, както и за възрастни. Най-важното тук е творчеството, ако човек е творчески, тогава може да има различни идеи за яйца.

Виж повече: Рожден ден занаяти за деца

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Fish Fry Gildy Stays Home Sick The Green Thumb Club (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send