Опаковка за лице

9 най-новите маркови комплекти за лице в Индия

Pin
Send
Share
Send


Златен комплект за лице е всичко, от което се нуждаете, за да направите кожата си бляскава и тя има свойства против стареене, които ще помогнат на кожата да свети и да я направи гладка и безупречна. Той съживява кожата ви, като я прави здрава и силна и я овлажнява. Лицето е фамилия от грижа за кожата, която се грижи за лицето, включително масаж, крем, пилинг и маска. Той е много полезен за лицето, тъй като помага в кръвообращението. Той може да забави появата на бръчки по лицето.

Как да кандидатствам

Има различни начини за кандидатстване за лице, първо измийте измиването, а след това има маска, която трябва да поставите върху лицето си. След маската е направено има различни неща, които трябва да се прилагат като препарат за почистване на тонер, търкане. Всички те се прилагат с още няколко неща, но трябва да масажирате лицето си, когато приложите всички тези неща, след което ги измийте с топла вода.

употреба

За да използвате този комплект за лице, трябва първо да измиете лицето си, след това нанесете маската за около 10-15 минути, след което я измийте. След това трябва да масажирате лицето си с почистващо средство за около 5 минути. след това избършете лицето с чиста кърпа. След това има скраб и тонер, които трябва да нанесете и масажирате лицето си за поне 5 до 8 минути и да го измиете с топла вода.

Най-добрите маркови комплекти от злато за лице в Индия:

Ако търсите златен комплект за лице от пазар, тогава тук са Топ 9 на марката за златен лицеви комплект с ценова листа,

1. Комплект за лице VLCC Gold:

Комплектът за лице VLCC е уникална формула за лице, която помага за излъчване на кожата, което я прави бляскава и лъскава, осигурява влага на кожата, оставяйки я да подчертава. Тя придава естествен блясък на кожата, правейки я по-излъчваща. От преди, неговите свойства против стареене помагат да направите кожата гладка и мека.

Употреба: За да го използвате, има шест стъпки, които трябва да се следват, всичко, което трябва да направите, е да вземете този пакет за лице, след това да отворите всяко саше и да нанесете върху лицето, както е указано. Ще има различно златно почистващо средство и скраб и маска. Просто го нанесете както е указано върху опаковката; Можете да използвате този комплект за лице веднъж на месец или два.

Цена: 200 INR за 60 g

2. Природен комплект за лице:

Златният комплект за лице на лицето е специален препарат за почистване, който притежава свойства на златен прах и масло от мента с екстракт от портокалово масло, което помага да се отлепи сухата кожа и да стане ярка и здрава. Той балансира това PH нещо в кожата, което я прави мека и гладка. Той е направен така, че да придаде метален вид и да изглежда трайно.

Употреба: за да използвате този специален комплект, можете само да поставите сашето, което се съдържа вътре в него, всички трябва да направите, след това почистете и после почистете тонера и поне го масажирайте поне за 10 минути. След това го измийте с топла вода и избършете с чиста и суха кърпа.

Цена: 800 INR за пакет

3. Комплектът за лице Shahnaz Husain Gold:

Комплектът за лице Shahnaz gold е специално третиране от Shahnaz Husain, който се състои от 24-каратов ексфолиращ ексфолиращ пилинг. Той притежава гел за кожа с блясък и овлажняващ крем. Целият този комплект принася в дома си цялостен салон. Той придава вечен вид и подмладява кожата. Той намалява признака на стареене на кожата ще стане гладка и здрава, отколкото беше от преди.

Употреба: Можете да го използвате като комплект за лице, който съдържа малко саше, което трябва да направите, е да нанесете маската и друг скраб съгласно инструкциите и да го масажирате и измийте с топла вода. Можете да го използвате веднъж на 2 месеца, защото дава дълъг ефект.

Цена: 800 INR за пакет

4. Кит за лице Oxyglow Gold:

Комплектът Oxyglow gold за лице с естествена формула има билки и действа като анти стареене, което прави кожата мека и без бръчки. Има сертифицирано 99% чисто злато в нея, което го прави по-здраво и възстановява еластичността на кожата. Подмладява кожата, правейки я по-твърда и по-млада и светеща, освен това й помага да измие замърсяванията и замърсяванията от кожата.

Употреба: можете просто да го използвате обикновено като златен комплект за лице, може да се използва веднъж в месеца, за да се измие мръсотията и да направи кожата ви гладка и еластична.

Цена: 800 INR за 170 g

5. Комплект за лице на Lotus Gold:

Този лотосов златен комплект за лице има естествено нещо в него като конски кестени, папая, ексфолиращ почистващ препарат, активиращ крем за масаж и някои други златни съставки, които го правят още по-уникален и хидратиращ. Той е предназначен да хидратира кожата и да я направи още по-лъскава и безупречна. Той насърчава клетъчния оборот, като осигурява кожата храна.

Употреба: има само 4 лесни стъпки, за да го използвате, като се използва ексфолиращ препарат за почистване, след което се активира и се масажира за 6-7 минути. след това овлажнявайте и масажирайте за около 10-15 минути, след това използвайте маската.

Цена: 1000 INR за саше от 4 опаковки.

6. VLCC Gold Facial Kit за мазна кожа:

VLCC златен комплект за лице за мазна кожа е естествена формула, която съдържа търкане на златната маска и има известно количество куркума в нея, за да направи кожата още по-лъскава и здрава. Тя нежно ексфолира кожата, като я придава на лъчезарен поглед. и също така помага да се поддържа PH баланс на кожата, което го прави здраво и естествено, отколкото е било преди. Тя работи и дава чудеса на кожата.

Употреба: има 4 сашета, които имат различни маски и други неща, всичко, което трябва да направите, е да нанесете тази маска върху масажа на лицето, след което да я измиете с топла вода.

Цена: 400 INR за 100 g

Виж повече: Диамантен комплект за лице

7. Jovees Gold Facial Kit:

Комплектът на лицето Jovees gold facial kit, който помага за подмладяване на кожата, помага за подобряване на кръвообращението и възстановява мекотата, което го прави гладко, спомага за ускоряване на регенерацията на нови клетки; подобрява еластичността на кожата и спомага за намаляване на външния вид. Тя прониква в кожата и спомага за ускоряване на кожата и повишаване качеството на кожата.

Употреба: той има лицеви комплект, който съдържа сашетата, които помагат на кожата да сияе, има скраб, препарат за почистване и друг тонер, който помага да се направи кожата да стане златен прах.

Цена: 500 INR за пакет

Виж повече: Най-добрите комплекти за лице в Индия

8. Комплект за лице Aroma Gold:

Комплектът за аромат на злато е специален комплект от злато, който помага на кожата да стане гладка и лъскава, има златен прах в него, който помага да се направи кожата гладка и мека, да се измие мръсотията и да се премахнат черните точки от лицето му. Той помага да се отдели прахът и да го направи здрав и силен.

Употреба: може да го използвате като нормален комплект за лице, има някакъв скраб и почистващ препарат в него, което прави кожата си бляскава. Необходимо е само да нанесете сашето едно по едно, след което просто да го масажирате и да го измиете.

Цена: 1200 INR за пакет

9. Banjaras Gold Facial Kit:

Banjaras златен комплект за лице е хубав комплект за лице, който може да бъде използван от всички, нормално е за всички типове кожа, той има златна смес от съставки, която я прави по-здрава и сияйна върху кожата. Той помага на кожата да придобие влага и да поддържа PH баланс.

Употреба: можете да го използвате като нормален комплект за лице. В нея има малко саше, подобно на чистачката, която почиства тонера след маслото. Всичко, което трябва да направите, е да приложите тези неща един по един, а след това просто да ги масажирате за известно време, като най-малко 10 минути, след това просто да го измиете след това с топла вода, след това избършете с чиста и суха кърпа.

Цена: 225 INR за 60 g

Има много лицеви комплекти, предлагани на пазара от различни компании, тези лицеви комплекти са много хубави за кожата на човек. Можете да го използвате веднъж на месец или някой висококачествен златен комплект за лице осигурява много дълготраен ефект, който помага да се хидратира кожата, което я прави по-гладка и я освежава. Тези висококачествени лицеви комплекти могат да се използват веднъж на два месеца. В лицето комплекти има много ползи в тях намалява тъмните петна по лицето. Подхранва кожата, правейки я подмладена и безупречната кожа на тези златни лица също намалява пигментацията на лицето ви, също така придава ефект на блясък на кожата. Тези златни лицеви имат невъзможни формули за издигане на кожата, което я прави здрава и хубава от преди.

Виж повече: Как да използваме лицевия комплект

Гледай видеото: Дамски блузи - Дрешника - Маркови дрехи втора употреба (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send