Татуировки

15 традиционни индийски татуировки и знаци

Pin
Send
Share
Send


Индийските татуировки обикновено включват сложни флорални мотиви с няколко линии и криви. Индийските татуировки от хна са често срещана форма на временна татуировка. Те използват естествени елементи и не са болезнени, защото създателите на татуировки прилагат тези татуировки с татуировки с помощта на изстискващи торбички, а не на машини за татуировки.

Индийски татуировка дизайни са сложни и изящни. Те изглеждат зашеметяващи и много трудно се правят. Всичко на всичко, ако искате индийски татуировка дизайн, трябва да изберете много сръчни татуировка машина.

Индийски татуировки за мъже и жени със значения:

Тук публикувахме 15 най-добри индийски татуировки с значения и снимки за мъже и жени.

1. Индийската религиозна татуировка:

Този конкретен индийски племенни татуировка спортни красив дизайн и показва наследството на индийската култура. Татуировката може да се носи от мъже и жени. Виждаме редица татуировки „Om”, които вече са в този списък. Това е направено на врата, но може да се направи и на други части на тялото. Мъжете могат да показват такива татуировки на ръцете си и жените могат да го направят, както е показано на снимката по-горе. Кой не би искал да спортува този спиращ дъха индийски татуиран дизайн? Татуировката ви позволява да спортувате културата на татуировката и в същото време ви помага да се придържате към индийските религиозни ценности.

2. Индийски божествени татуировки:

Индианците имат голям брой богове в своята религия. Те имат изключително богат културен произход, който е едновременно изискан и много разнообразен. Различни части на Индия почитат различни видове богове. Докато всеки индийски уважава всеки от тези богове, всички те имат някои предпочитания. Изображенията на индийските богове са красиви и по този начин правят отлични татуировки. Всеки бог има някаква специфична сила или значение. Така вашата татуировка не само изглежда добре, но и има символична стойност.

3. Цветните жени на американския татуировки:

Търсите ли индийски татуировки за мъже? Това може да е идеалното за вас. И мъжете, и жените ще бъдат впечатлени от красотата на този удивителен дизайн на момиче татуировка от американски индианци. Тя ще изглежда страхотно на предмишниците. Жените обаче могат да спортуват този дизайн на гърба си.

Татуировката показва толкова много красота, че всеки може лесно да се влюби в този дизайн. Цветовата комбинация на този нанесен с мастило мотив го прави още по-привлекателен, отколкото всъщност е. Ако търсите за индийски татуировки за мъже тогава получаване на тази конкретна татуировка няма да бъде лошо решение.

4. Tribal Art Design:

Това е удивителна племенна татуировка, която ще бъде подходяща както за мъже, така и за жени. Татуировката показва красотата на шапката на индианците. Човек може гордо да спортува такива татуировки на гърба им. На снимката по-горе виждаме, че татуировката е направена на корема. Можете да направите тази татуировка на ръцете, краката и т.н. Жените могат, обаче, да направят такива татуировки на гърба си. Кой не би искал да спортува толкова красиви татуировки по тялото си? Дизайнът ще бъде подходящ за онези, които са обсебени от произведенията на мастилото и които се възхищават на усещането за мастило по тялото си.

5. Дизайн за татуировки на индийски слон:

Индийският татуиран дизайн обикновено включва очертание на обекта, който е изпълнен със сложни модели и дизайн, за да го направи по-сложен и по този начин изглежда спиращ дъха. Татуировките на индийски слон също са от такъв характер. ако сте голям любител на слоновете или желаете да представите силата и лоялността, които те символизират, това е отличен избор за вас.

Виж повече: Лазерно отстраняване на татуировки

6. Индийски татуировъчен дизайн:

Моделите, използвани в типичните индийски готини татуировки от къна не винаги са цветни. Те включват и абстрактни криви и линии. те също изглеждат изискани и красиви.

7. Татуировка за татуиране на индийски сън:

Концепцията за ловците на сънища произхожда от културата на чероки. Ловците на мечтите обикновено имат кръгла мрежа, украсена с пера или камъни. Тук тази татуировка е красиво нарисувана на гърба на едно момиче.

8. Американски червен индийски татуиран дизайн:

Чероките или американските червени индианци също бяха големи почитатели на татуировките. Cherokee лицето с пернатите си главици прави отлична татуировка. Той символизира, че сте последовател и поддръжник на черокитската култура, която е толкова голяма и дълбока, колкото индийската.

9. Арт татуировка от пауново перо:

Пауни са една от най-красивите птици в света. Така пауново перо прави една много красива татуировка. Индийският бог Кришна е показан с пауново перо на главата си. По този начин много индийски татуирани дизайни имат едно пауново перо с флейта, символизиращо божествената сила на Господ Кришна.

10. Дизайнер на татуировките на американските индианци:

Тук имаме красива индийска татуировка, която може да се направи на ръцете. Мъжете биха искали да спортуват такива артистични татуировки, които показват толкова голяма работа с помощта на мастило за татуировки. Татуировката ще бъде подходяща и за жени. Те могат да направят тази татуировка направена на гърба, където ще изглежда най-добре. След като направите тази татуировка на тялото си, ще бъдете впечатлени от усещането за този мотив с мастило и искате да го показвате гордо.

Виж повече: Татуировки за деца парти

11. Флорални татуировки вдъхновени от индийската хена:

Индийски татуировки от Хена спортуват изящни флорални мотиви. Можете да използвате тези модели, докато проектирате вашата татуировка. Те изглеждат красиви и много различни от типичните американски цветни татуировки. Не е прекалено женствена, не че мъжете някога биха предпочели такъв дизайн, но има по-царствен вид от момичешки.

12. Татуировката на перата с птици:

Търсите индийски татуировки? Ето, ние имаме някои от най-добрите индийски татуировки, които абсолютно ще ви раздразнят. Този татуировка дизайн ще работи чудесно за жените. Перо изкуството може да се твърди, като красив индийски татуировка за мъже. Има много мъжки любители на татуировки, които обичат концепцията за перо и птици под формата на татуировки.

13. Традиционни индийски татуировки:

Най-святата и известна от индийските думи е думата „Ом“. Ом обикновено се използва от медитиращите по цял свят, за да успокоят нервите си и да отпуснат телата си. В Индия се използва като молитвен призив към великия бог Шива. Така татуировката с Ом, написана в скрипта Деванагари и „тришул“ или „думру“, заедно с нея, е обикновен индийски татуиран дизайн. „Тришул“, триглаво копие, е избраното оръжие на бог Шива и думру представлява голямата му любов към танца и музиката.

14. Индийската татуировка за мъже и жени:

Този конкретен индийски татуиран дизайн спомага за перо и скъпоценен камък като дизайн. Момичетата му се възхищават, когато спортуват с татуировки по ръцете на мъжете. Той разкрива, че все още има младо момче в възрастния мъж, който често иска да покаже възхищението си от татуировката. Този индийски татуиран дизайн ще направи деня ви, когато го погледнете. Той дава красив дизайн и начина, по който перото е татуирано, изглежда напълно реално.

Виж повече: Японски татуировки за мъже

15. Дизайн на татуировки в индийски стил:

Освен флорални мотиви индийските татуировки включват и сложни форми на красиви животни като пауни, птици, слонове и т.н. Тя има типична крива на главата и нейните пера са сложни, като се добавят няколко различни слоя на дизайн и шарки. Можете да направите татуировката по-атрактивна, като добавите цвят или можете дори да изберете да го запазите просто черен контур.

Хората се възхищават на индийските татуировки поради богатата култура и наследство на страната. В индийските татуировки може да се намери много за историческото и религиозното значение на страната. Ако се интересувате от индийски татуировки, тогава списъкът по-горе определено ще се окаже изключително полезен за вас.

Гледай видеото: Anupam Mishra: The ancient ingenuity of water harvesting (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send