Прически

Топ 9 дълги прически за жени над 40 години

Pin
Send
Share
Send


На всяка възраст жената трябва да се оформя по различен начин. 40-годишна жена не трябва да има прическа, която да е подходяща за тийнейджърка или тази на 60-годишна възраст. Тя трябва да изглежда зряла, но не много стара, умна и забавна. Ето защо се опитахме да изброим някои подходящи прически за жени над 40-годишна възраст.

1. Извити къса коса:

Дългата коса изисква специално внимание, когато е оформена и един от най-добрия начин да го задържите е да ги извиете. Нашите къдрици могат да бъдат наслоени, за да осигурят допълнителен обем на косата. Тя може да бъде отворена за партита и други случайни събития, докато можете да вържете висока опашка, когато сте вкъщи.

2. Бун:

Една много проста и красива прическа за дълга коса е да я завържете в кок. Бън може да бъде приготвен с различни стилове според случая и събитието. Ако отиваш в търговски център, можеш просто да завържеш хлабав кок с няколко чушки, които падат по бузите.

3. Мека вълнообразна прическа:

По-възрастните жени трябва да изберат да запазят дълга коса и една от най-добрите възможности е да има вълнообразна коса. Това трябва да се направи много тихо и да изглежда точно вълни на вода. Предната коса може да бъде странично разделена или прикрепена към короната. Кракът може да се реже по подходящ тип лице.

4. Дългомерна Боб:

Bob cut с дълга дължина е отличен избор за жени над 40 години. Този вид прическа ще ви даде по-млад вид и ще скриете недостатъците на лицето си. Дължината на прическата на Боб може да варира в зависимост от вида и структурата на косата.

5. Русата коса:

Русата коса изглежда много добре при жени над 40 години. Жените на средна възраст могат да носят дълга прическа и да имат някои текстури. Ако имате добра плътност на косата, тогава можете да мислите за наслояване на косата само по ръбовете или да изберете цялостното наслояване.

Виж повече: Средни космати прически 2015

6. Текстурирана обратно коса:

Back Swept Прическа изглежда добре на жена, която има кръгло или квадратно лице. Тя може да бъде допълнена с ресни или дълги бретон отстрани. Ако искате да изглеждате случайни, можете да си помислите за връзване на конска опашка. В противен случай можете да го оставите отворен за приятен официален вид. В зависимост от роклята, която носите, къдриците могат да се променят и дават ъгъл с извиване.

7. Елегантна права Боб:

За жените, които изглеждат по-млади от възрастта си, могат да изберат да имат напълно право острие, което е с дължина на раменете. Изглежда умен и елегантен и е доста гъвкав за всякакви случаи. Тази прическа е лесна за поддръжка и изисква само един изправящ шампоан редовно.

Виж повече: Дълга Боб прически

8. Прическа за права и средна дължина:

Отлична прическа за жени, които са преминали 40-те си години и имат средни до дълги кичури, могат да изберат отворена коса. Тук предната коса ще бъде оформена според лицето ви, за да я оформят и някои челки ще паднат по челото. Можете също така да оставите дължината да бъде дълга и късата коса да е къса за по-интелигентен стил.

9. Подстригана подстригана прическа:

Подредената прическа предлага обем на косата и е полезна за жени, които имат тънка коса. Можете да изберете да получите тъпи ръбове, така че косата да падне правилно и ви дава хубаво красиво лице. Тъп поглед също позволява да се обърне внимание на очите.

Винаги трябва да помните да оформяте косата си според възрастта, вида на лицето и плътността на косата, така че да изглеждате красиво и да се подобрявате.

Виж повече: Черна жена с дълги прически

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Вокзал для двоих (Април 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send