Татуировки

9 Удивителни биомеханични татуировки

Pin
Send
Share
Send


Една от най-набиращите популярност и модерен тип проекти е тези био-механични татуировки. Тези конструкции показват човешката структура под формата на механични инструменти. Тези татуировки обикновено са въображаеми и изобразени под формата на роботизирана или машинна част. Това е причината тези татуировки да изглеждат много интересни и нещо изключително от традиционните татуировки.

Най-добри и най-нови биомеханични татуировки:

Нека да хвърлим бърз поглед към първите 9 изключителни вида биомеханични татуировки.

1. Очарователни биомеханични татуировки: t

Това е един очарователен и поразителен вид биомеханичен татуиран дизайн. Дизайнът е страхотна комбинация от череп с механични части. Проектираното изглежда прекрасно и татуировката е изработена на бедрата на човек, който придава смел външен вид.

2. Реалистични биомеханични татуировки:

Този дизайн казва, че ползвателят обича всичко, което е изработено или модифицирано по механичен начин. Този племенен дизайн е изобразен в 3D биомеханичен стил татуировки, за да придаде жив и страхотен вид.

3. Забавни биомеханични татуировки:

Този биомеханичен дизайн на ръката може да бъде идеален избор за хора, които търсят внимание. Дизайнът покрива почти пълна ръка, тъй като е проектиран по сложен и сложен начин. Големият часовник е с механични инструменти, които показват целта и използват промените с течение на времето.

4. Амортисьорни биомеханични татуировки:

Тук идва дизайн, който е синтез на изкуство и машина. Амортисьорът е механична част, която показва здравина, хладен начин да покажете, че сте смели. Биомеханичната татуировка на краката е предназначена за краката и най-вече от мъжете.

5. Сензационни биомеханични татуировки:

Татуировката е проектирана по такъв забавен начин и великолепно творческо мислене на въображението. В този проект се показва човешкото сърце и как се изпълнява функцията с помощта на механични инструменти. Това е ум, разпенващ дизайн на гърдите на човек.

6. Засенчени биомеханични татуировки:

Биомеханичният дизайн на ръкава за татуировки се превръща в хит, тъй като те придават привлекателен и завладяващ вид на ползвателя. Ако татуировката е покрита с живи цветове, това я прави по-възхитителна. Този тип татуировка дизайн може да бъде идеален избор за хора, които обичат прославени механични проекти.

7. Страхотни биомеханични татуировки:

В дизайна, заедно с зъбни колела, тръби, малкото око е проектирано между триъгълната форма, което дава удовлетворяващ и естетичен вид на целия дизайн. Това е един друг конвекционен вид татуировка, изобразена в черно и сиво мастило. Биомеханичният дизайн е удоволствие за гледане.

8. Зашеметяващи биомеханични татуировки:

Инкорпорирането на цветовете на ръждата и среброто с фини удари я прави правдоподобна. Красотата на биомеханичните татуировки е, изглежда, че кожата е отворена и кожата под нея е механична част. Татуировката на дланите придава зашеметяващ вид.

9. Футуристични биомеханични татуировки:

Тази татуировка е проектирана в лъчезарен начин и всички елементи са изобразени в подробен начин, което я прави страхотна. Дизайнът е изработен от ръцете, изобразяващи как работят машинните части в следващите дни. Ефектът на дизайна е много привличащ поглед и пленителен.

Биомеханичният татуиран дизайн може да бъде персонализиран според вашето собствено възприятие и въображение и се оказва поразително. Тези татуировки изглеждат страхотни, тъй като са проектирани с подробни и дори ви помогнат да покриете старите татуировки, действайки като камуфлаж. Този тип татуировка може да бъде проектирана както от мъже, така и от жени и от всяка част на тялото, която искате да създадете стил на изявление и да добавите X фактор към вашата персона.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: New bionics let us run, climb and dance. Hugh Herr (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send